Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м.

Код:

61664 

 SKU:

IV/PH.AC3854/51

Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 5 - BG Hlapeta Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 4 - BG Hlapeta Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 3 - BG Hlapeta Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 2 - BG Hlapeta Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 1 - BG Hlapeta
 • Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 0 - BG Hlapeta
 • Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 0 - BG Hlapeta
 • Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 0 - BG Hlapeta
 • Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 0 - BG Hlapeta
 • Продукт Philips Серия 4000i - Пречиствател на въздух за стаи до 73 кв.м. - 0 - BG Hlapeta

0 отзива:
Напиши отзив

1
/
6
  Не е наличен

  Philips

 • Доставка:

  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на избрани продукти
бързо запитване
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТ
 1. ПОПЪЛНЕТЕ СЪОТВЕТНОТО ПОЛЕ С ДАННИ, НА КОЕТО ЖЕЛАЕТЕ ДА ВИ ВЪРНЕМ ОТГОВОР НА ЗАПИТВАНЕТО
 2. Изпрати запитване

Пречиствател на въздух Philips AC3854/51, серия 4000i разполага с нова система за 3D въздушна циркулация за бързо и ефективно пречистване на помещения до 73кв.м.
Почиства въздуха в стая от 20 м² за по-малко от 5 минути* благодарение на своята скорост на подаване на чист въздух (CADR) от 610 м³/ч.
С технологии VitaShield за многостепенна филтрация, AeraSense за автоматичен мониторинг, Dual Scan сензори за пречистване и с приложение за управление през смартфон Philips Air+ (Clean Home+)
Характеристики

    3-слоен филтър, който отстранява 99,9% от вирусите, алергените и замърсителите

Трислоен филтър 3-в-1 Предфилтър Филтър с активен въглен и Филтър NanoProtect HEPA

Как работи процесът на филтриране в 3 стъпки

    Първият слой, Предфилтърът, улавя по-едрите частици като прах и животински косми
    Вторият слой, NanoProtect HEPA филтър PM2.5 (смог) частици; алергени; растителен прашец, акар алергени, животински косми, плесени и гъбични спори, бактерии и вируси, включително ултрафини частици с размер до 0,003 микрона.
    Третият слой на филтъра с Активен въглен неутрализира неприятни миризми и вредни газове, включително летливи органични съединения.

Характеристики

    Интелигентното автоматично управление на околната светлина Ви позволява автоматично да регулирате светлината според обстановката в стаята и Вашите нужди.

Лесен за работа дисплей показващ пълна картина на качеството на въздуха в реално време

    Пълна картина на качеството на въздуха в реално време: показва нивото на замърсяване с фини частици PM 2.5, вредни газове и алергени на екрана

Технология AeraSense: Автоматичен мониторинг, пречистване на въздуха и информиране за концентрацията на частици PM2.5, която можеш да видиш на екрана

LED индикаторът посочва качеството на въздуха

[Дисплей на Пречиствател на въздух Philips AC3854/50]

    Иновативен минималистичен и стилен дизайн: Пасва си идеално с интериора във всеки дом.

    Интелигентни сензори и автоматично пречистване: Технология Smart Sensing улавя и автоматично премахва всички частици, вредни газове и алергени във въздуха в помещението.

Захранвана от професионален клас сензор, тя автоматично сканира замърсители във въздуха 60 000 пъти в минута, открива и реагира на всяко замърсяване в реално време.

    Светлинен пръстен с 4-цветен дисплей за допълнителна визуална информация: варира от синьо (много добро) до червено (много лошо), за да представи качеството на въздуха в помещението.

незабавно информира за качеството на въздуха

    Индикатор за състоянието на филтъра: Следи точното количество филтрирани замърсители и изчислява експлоатационния срок на филтъра. Можете лесно да проверите текущото състояние на филтъра на екрана за поддръжка.
    Отлични резултати при филтриране: Захранван от надстроената технология VitaShield, пречиствателят на въздух ефективно премахва 99,9% от частиците, малки колкото 0,003 um (800 пъти по-малки от PM2.5), включително PM2.5, вируси, бактерии, полени, прах и животински пърхот.

    Гарантирано дишате здравословен въздух дори през много замърсени сезони.

Многоетапна филтрация, която премахва до 99,97% от замърсяванията на въздуха

    Опция за наблюдение и управление с приложение за смартфон

Приложението Philips Air+ (предишно Clean Home+) Ви позволява да управлявате пречиствателят на въздух Philips където и да сте, по всяко време, след като го свържете с вашия пречиствател Philips AC3854/51. Проверете качеството на въздуха в приложението, за да се уверите и сравните качеството на въздуха в помещението и навън. Имате възможността да управлявате вашият уред за пречистване на въздуха където и да сте и да следите качеството на въздуха у дома и навън. Приложението ще ви помага като ви дава насоки и съвети как да подобрите качеството на въздуха, за да намалите излагането на замърсяване и алергени.

Приложението CleanHome+ Ви позволява да управлявате пречиствателят на въздух където и да сте, по всяко време.
Изключително тиха работа: В спящ режим светлините на дисплея са приглушени и пречиствателят работи почти безшумно (минимум 18 db) за чист въздух по време на сън (сертифицирано от Quietmark)
Обхват на действие: до 73 м²
Доставено количество чист въздух (CADR): 610 м³/h
Индикатор за PM2.5, газове и алергени
4 режима на работа – Автоматичен, Турбо режим, Нощен режим, Нощен режим против алергия
Консуматив: Филтър NanoProtect HEPA FY4440

1.) Филтърът е тестван с аерозол NaCl от iUTA съгласно DIN71460-1.
2.) Да е чист въздухът означава, че е свободен от често срещани замърсители, като например бактерии, вируси и често срещани алергени. Този продукт доказано премахва 99,9% от бактериите (от въздуха, който преминава през него, тестван от SIMT в камера с площ от 30 куб.м в съответствие с GB21551.3-2010, (Staphylococcus albsp) 8032 като тестова бактерия.),
3.) Препоръчителен експлоатационен срок е теоретично изчисление на базата на средното регионално годишно ниво на частиците на открито във въздуха, работа на пречиствателя в автоматичен режим за 16 часа на ден.
* Това е теоретично време за еднократно почистване, изчислено чрез разделяне на CADR 610 м³/ч на размера на стаята от 48 м³ (ако се приеме, че стаята е с площ от 20 м² и височина от 2,4 м²).

Филтри
Категория ЙОНИЗАТОРИ, ОВЛАЖНИТЕЛИ И ПРЕЧИСТВАТЕЛИ ЗА ВЪЗДУХ

Напиши отзив

Рейтинг: