Продукти по Категории

виж всички

Какво е шезлонг и люлка за бебе?



Какво е шезлонг и люлка за бебе?

Когато бебчето се роди, всички приоритети се променят и вече нищо не е същото. Назад остават работата, плановете за почивки, а през първите месеци изчезва дори и съня. Първата година на детето е наистина доста изтощителна за родителите и най-вече за майките, които често остават без сили и копнеят за няколко минути тишина или мъничко време, в което да могат да оставят бебето, за да свършат някаква домакинска работа.

Каква детска шейна да изберем?



детска шейна


Помните ли как се забавлявахме през зимата като деца? Помните ли как нощем си лягахме с горещи молитви да завали сняг, за да можем на сутринта да грабнем шейните (или найлона) и да се забавляваме до насита, спускайки се още веднъж, и още веднъж, и още веднъж по близките склонове? А помните ли как обсъждахме на кой шейната е най-бърза? А как мечтаехме за популярни марки шейни, за които само бяхме чували?

Кои са най-добрите детски колички?




Кои са най-добрите детски колички?

Факторите, които оказват влияние върху класациите за детски колички са доста, като се започне от нуждите на бебето (колко е голямо и от каква количка има нужда), къде ще се използва количката, до марката и цената.

За да бъдем максимално обективни и полезни, ще се опитаме да ви представим най-добрите колички според вида, характеристиките и съотношението цена - качество.

Какво е колело за баланс?



Какво е колело за баланс?

Ако сте родител на малко дете, то най-вероятно вече се интересувате от покупката на първия му велосипед. Предполагаме също така и че сте забелязали, че освен познатите от вашето детство велосипеди със спомагателни колела на пазара се предлагат и колела за баланс и се питате каква е разликата между двата вида и защо велосипедите за баланс стават все по-популярни.

Как да изберем бебефон?



Как да изберем бебефон?

Нямаме идея как нашите баби са се справяли без бебефони, но днес тези устройства са сред първите покупки на родителите, които очакват или току-що са се сдобили с наследник.

Ако и вие сте сред щастливите родители, най-вероятно тъкмо в този момент разглеждате различните модели на бебефони и се питате на какъв модел да се спрете. А може би сте дори леко притеснени, тъй като изборът е толкова голям, че не знаете кой модел ще ви е наистина от полза и кой не.

Какви коли за избутване да изберем?



Какви коли за избутване да изберем?


На пазара може да се открие голямо разнообразие от модели на детски коли, джипове, мотори и какво ли още, които се задвижват с батерии, но ако детето е още малко, за да управлява такава кола, най-добрият вариант за него е колата за избутване.

Детски проходилки, бънджита или колани за прохождане



Детски проходилки


След шестия месец бебетата вече могат да стоят самостоятелно и започват да развиват двигателните си умения. През този период започват да правят опити за изправяне, пълзене, а някой дори се опитват да правят и първите си стъпки.

Ако и вашето дете е на този етап от живота си, най-вероятно вече си задавате въпроса на детски проходилки, бънджи или колани за прохождане да заложите, за да му помогнете в прохождането.

Каква детска количка да изберем?



Каква детска количка да изберем?


Ако някой ви каже, че изборът на детска количка е лесна работа, то той или все още няма дете или детето му отдавна е пораснало. Защото днес, един от най-трудните избори за родителите е точно изборът на детска количка.

Моделите, които се предлагат на пазара са изключително много, цените варират от няколкостотин лева до няколко хиляди, а мненията на близки и познати относно качествата на различните модели често са коренно противоположни. Всичко това обърква родителите, които наистина искат да направят най-правилния избор.

Къде да приберем детските играчки?



Къде да приберем детските играчки?


Децата са малките ви слънчица и ви ги обичате с цялото си сърце, но всеки път, в който отворите вратата на стаята им се питате: „Това моята къща ли е или съм в къщата на играчките?”


Из цялата стая, грешка, из цялата къща има разпръснати играчки, които децата ви изнасят, играят си по няколко минути и после хвърлят настрани и се заемат със следващите лудории. А вие всеки път им казвате да си прибират играчките, но още докато произнасяте фразата сте наясно, че това няма да стане и отново ще трябва вие да събирате всичко след тях.

Какъв детски велосипед да изберем?



Какъв детски велосипед да изберем?


Ако имате дете най-вероятно вече обмисляте покупката на първото му колело. И няма как да е иначе. Ако обаче до този момент не сте купували детски велосипед, вероятността да се изгубите сред размери, марки, цени и модели на колелата, които се предлагат днес е много голяма.