Продукти по Категории

виж всички

Как да монтираме безопасно детско столче за кола?
Ако до сега не ви се е налагало да инсталирате детска седалка, напълно е възможно мисията да ви се струва плашеща и дори невъзможна. Ние също сме били на ваше място и сме се чувствали неподготвени да се справим с първия монтаж на детското столче. Затова сега ще се опитаме да ви помогнем, като обясним по простичък и разбираем начин как бързо и безопасно да монтирате столчето.

Как се сглобява детска кошара?
Ако живеехме във Финландия, нямаше да се налага да търсите най-подходящата кошара за вашето бебе, нито да се притеснявате как да я сглобите така, че тя да е напълно безопасна за детето. Ние обаче не живеем във Финландия и никой няма да ви предостави специална бебешка картонена кутия, в която не само да има всичко необходимо за първите месеци от живота на детето, но и която да използвате вместо кошара, докато бебчо стане на няколко месеца.

Как да изкъпем бебето ?Как да изкъпем бебето?

Как да изкъпем бебето ?

 

Ако вече имате деца, къпането на бебето за вас е фасулска работа. Вие сте свикнали, знаете какво да правите и къпете бебето си увереност. Ако обаче то току-що се е появило на бял свят, най-вероятно изпитвате онова тревожно чувство, което всяка майка изпитва първите няколко пъти, когато трябва да изкъпе бебето.Затова и този материал е насочен към вас мами, които се питате как да се справите с къпането на това розово малко вързопче, което ви е страх дори да държите в ръце.

Каква бебешка пудра да използваме?Каква бебешка пудра да използваме?

Едва ли има мама, която да не се притесни, ако събличайки дрешките или сваляйки памперса на бебето си забележи по дупето или сгъвчиците на крачетата или ръчичките обриви.

Разбираемо е и вие да се притесните, ако забележите подобни обриви, но повярвайте, няма място за паника. Няма бебе, което да не е получавало обрив или зачервяване поне веднъж, докато е мъничко и за това си има причина.

Какъв детски велосипед да изберем?velosiped

Без значение какви са подбудите ви да се впуснете в търсене на най-подходящото детско велосипедче, ние се радваме, че сте при нас, защото не само можем да ви предложим точно каквото търсите, но можем да направим избора ви по-лесен, като поговорим малко по-детайлно за видовете, начина на управление и цените на колелата за деца, които в момента се предлагат в търговската мрежа у нас.

Какво бебешко олио използвате?bebeshko olio

Сигурни сме, че ще се съгласите с нас, че кожата на бебето се нуждае от специални козметични продукти и процедури. В крайна сметка всички знаем колко нежна и деликатна е кожата на мъничетата и как може да се разрани или раздразни дори и от най-незначителните външни фактори.

Термометър за вода за бебе и детеtermometar

Ако малкото човече е на път, най-вероятно вече сте се погрижили за основните неща, които ще са ви необходими, след като то се появи. Подготвилите сте дрешките, стаята, кошарката, количката, купили сте и ваничката за къпане. А помислихте ли за термометър за вода?

Най-добрите марки бельо за бременниbelio za bremenni

Бременна сте и с всеки един ден физиката ви се променя. Гърдите ви нарастват, коремчето наедрява и една прекрасна утрин установявате, че любимото ви бельо вече нито ви е удобно, нито ви става.

Ами сега? Да си купите по-голям размер от бельото, с което сте свикнали или да разгледате марките бельо за бременни?

Най-добрите помпи за кърмаpompi-za-kurma

Когато очаквате на бял свят да се появи бебче, вие се подготвяте за неговото раждане. Боядисвате му стаята, обзавеждате я с всичко необходимо, закупувате дрешки, играчки и аксесоари, които ще ви бъдат от помощ при неговото отглеждане.

До тук всичко е наред, но обмислихме ли покупката на помпа за кърма?


Марки тротинетки
marki-trotinetkiУверени сме в това си изказване, тъй като самите ние сме родители и от опит знаем какво удоволствие доставят тротинетките на децата. За малките това е не само страхотен начин за придвижване, но и невероятно забавление и няма дете, което да не обича да се забавлява със своята тротинетка по улицата или в парка.