10% отстъпка за Столчета за кола! Използвай промо код "CARSEAT10%". Промоцията е валидна до 16.12 Приложи код!!

Продукти по Категории

виж всички

Топ марки и модели детски басейниОбмисляте покупката на детски басейн, но не сте напълно сигурни нито по какви критерии да го изберете, нито на коя марка да се доверите. Ако това ще е първата ви подобна покупка е напълно разбираемо да се чувствате малко по-неуверени, но ние сме на ваша страна и ще се опитаме да ви улесним максимално при избора му.

Топ марки и модели детски басейни

Необходими детски аксесоари за басейна и моретоСигурни сме, че и до днес помните първото си „топване” в морето или първият път, в който родителите ви са ви завели на басейна. Помните безкрайните игри и забавления в приятно хладната вода и как мама и тате са били неотлъчно до вас, докато сте си правили пясъчни замъци или сте се пръскали с водни пистолети край басейна.


Необходими детски аксесоари за басейна и морето

Как да изберем детски басейн?Като родители, обичащи децата си напълно безусловно искате те да имат щастливо и напълно безгрижно детство. Затова се грижите да им закупите любимите играчки, за да изкарат едно наистина безгрижно лято. Но… мъниците обичат да се забавляват през лятото на басейн или на море, а вие нито живеете на морето, нито имат възможност всеки ден да ги водите на басейнРеален басейн или басейн в градината за детето?Когато имате деца, а не живеете на „две крачки” от морето, напълно в реда на нещата е да помислите за басейн в задния си двор. Причините да обмислите тази идея са много - от приятната прохлада, на която ще се наслаждават децата ви в горещите летни дни, до семейните забавления и факта, че плуването е един от най-добрите начини мъничетата ви да спортуват активно.


realen-basein-ili-basein-v-gradinata-za-deteto

Как да научим детето да го кара безопасно?През последните години ховърбордите станаха доста популярни сред децата и е съвсем логично и вашето дете да поиска да притежава и да се забавлява с едно такова превозно средство.

Като добри родители вие сте обмислили внимателно идеята за покупка на ховърборд, преценили сте, че детето ви е достатъчно голямо, за да се справи и сега ви остава само да го закупите и разберете как най-лесно можете да научите детето да го кара безопасно.


kak-da-nauchim-deteto-da-go-kara-bezopasno

Как да изберем ховърборд?
През последните година - две ховърбордите набират сериозна популярност не само сред възрастните, но и сред децата. Тези страхотни модерни уреди за предвижване и забавление носят огромна радост и на мъниците, и на тийнейджърите, но за да могат да ги управляват напълно безопасно трябва да внимавате при покупката им.

Бебешка люлка или шезлонг?
Имате ли бебче, най-вероятно приятели и роднини вече са ви посъветвали да се подсигурите с бебешка люлка или шезлонг. Споделили са личен опит колко полезни са тези два детски уреда и как ще ви бъдат перфектни помощници при отглеждането на детето.

Напълно логично е вие да се вслушате в мненията на приятелите си, особено, ако те са минали по този път преди вас и сега остава само да решите дали да закупите бебешка люлка или шезлонг.

Каква люлка да изберем за детето?Каква люлка да изберем за детето?

Да си родител е нещо прекрасно. Бебенцето осмисля живота, прави го пълноценен и с неговата поява двойката влюбени стават семейство. Няма родител, който да не обича с цялата си душа и сърце детето си. Няма родител, който не би направил всичко нужно, за да расте бебето му здраво и щастливо.

За всички обаче е ясно, че особено през първите месеци и години бебетата се нуждаят от постоянни грижи, а това на моменти е изключително трудно, особено, когато трябва да се балансира между ежедневните домакински задължения и отглеждането на малкото същество.


Как да изкъпем бебето ?Как да изкъпем бебето?

Как да изкъпем бебето ?

 

Ако вече имате деца, къпането на бебето за вас е фасулска работа. Вие сте свикнали, знаете какво да правите и къпете бебето си увереност. Ако обаче то току-що се е появило на бял свят, най-вероятно изпитвате онова тревожно чувство, което всяка майка изпитва първите няколко пъти, когато трябва да изкъпе бебето.Затова и този материал е насочен към вас мами, които се питате как да се справите с къпането на това розово малко вързопче, което ви е страх дори да държите в ръце.

Как да изберем детска кошара?
Пълноценният и комфортен сън е много важен през първите седмици и месеци от живота на малкото дете. Затова и изборът на подходящата детска кошара е изключително важен и ние сме сигурни, че няма родител, който да не се притеснява дали ще успее да открие точно това креватче или кошарка, в което детето му ще спи непробудно цяла вечер.