Продукти по Категории

виж всички

10 топ продукти от Бг ХлапетаОбзавеждате стаята на бебчо, търсите подходящата количка, столче за хранене, играчки или подходящата козметика за къпане? Или искате да закупите ново колело, тротинетка, батут, акумулаторна кола или пързалка за малкото си съкровище? Спокойно. Не е нужно да обикаляте с дни, за да откриете всичко, което ви е нужно, за отглеждането или забавлението на детето. Единственото, което трябва да направите е да разгледате най-продаваните продукти за деца, които от Бг Хлапета предлагаме.Детските кънки - предпочитани от всяко детеКарането на кънки е не само изключително забавен спорт, но и спорт, който е много полезен за развитието и укрепването на двигателните умения на децата.

Ако и вашето дете проявява интерес към карането на кънки и усещате, че е готово да се качи на тях и да се забавлява, не му мислете дълго преди да го оборудвате с детските кънки, подходящи за възрастта му.

Детските кънки - предпочитани от всяко дете

Какво представляват слинг шаловете?Възможно ли е да държите бебето плътно до себе си, докато вършите нещо из къщи, пазарувате или се разхождате? Разбира се. Просто трябва да се възползвате от предимствата за бебеносене, които слинг шаловете предлагат.

Какво представляват слинг шаловете?

Какво е важно да знаем за хигиената в банята на детето?Вече сте родители и сигурни сме, едно от нещата, които ви притесняват (освен всичко останало) е как да поддържате хигиената на детето в банята. Всъщност, няма нищо плашещо, нито сложно. Просто ви е нужен малко повече опит, който ще добиете с течение на времето.

Тъй като знаем, че думите ни няма да ви успокоят, подготвихме кратък списък на важните неща, които трябва да знаете за хигиената на бебетата и децата в банята.

Какво е важно да знаем за хигиената в банята на детето?

Топ 5 аксесоара за детска количка и разходкаУбедени сме, че при избора на детската количка сте подходили с голямо внимание и сте се спрели на модела, който е най-подходящ за вашето мъниче. Но сега е време да помислите и за покупката на няколко допълнителни аксесоара, които със сигурност ще са ви от голяма полза по време на разходките.

Топ 5 аксесоара за детска количка и разходка

Истини и заблуди за детските играчкиАко сте като повечето съвременни родители, тогава едно от най-трудните решения, преди които се изправяте и как да направите правилен избор на детски играчки.  

Предполагаме, че като отговорни родители се питате дали играчките са полезни за децата ви, кога е време за първата играчка  и дали детските артикули, които купувате да са образователни или занимателни.

Истини и заблуди за детските играчки

Топ 5 марки за ролери и кънкиЗнаете, че ще дойде момент, в който просто трябва да се “предадете” и да купите на детето си мечтаните ролери или ролкови кънки. Затова искате да сте подготвени и да сте наясно към кой вид и коя марка да се насочите, когато детето ви се изправи пред вас с молба да направите подобна покупка.


Топ 5 марки за ролери и кънки

За и против детските бънджитаОбмисляте покупката на бънджи за бебчо, но мненията за този продукт са толкова противоречиви, че вместо да вземете по-лесно решение се чувствате много по-объркани.


Топ полезни уреди за дома и безопасността на дететоЗапочне ли бебчо да пълзи или ходи, дори и да сте Супермен няма да можете да сте винаги до него, за да го предпазвате от инциденти. Защото дребосъчковците имат “таланта” да изчезват от полезрението на родителите си буквално за секунди и да изследват всяко едно ъгълче, предмет или вещ, до които успеят да се доберат, преди да бъдат открити.Как да изберем активна гимнастика за бебе?Бебешките продукти за активна гимнастика са може би едни от най-универсалните и търсени артикули, които се предлагат на пазара. Като родители на бебче, вие вече сте разглеждали различни видове гимнастики, но ви се иска да разберете малко повече за тях, преди да решите дали да направите покупка или не.

А ние сме тук, за да ви дадем отговори на някой от въпросите, които ви вълнуват.

Как да изберем активна гимнастика за бебе?