Продукти по Категории

виж всички

Топ 5 аксесоара за детска количка и разходкаУбедени сме, че при избора на детската количка сте подходили с голямо внимание и сте се спрели на модела, който е най-подходящ за вашето мъниче. Но сега е време да помислите и за покупката на няколко допълнителни аксесоара, които със сигурност ще са ви от голяма полза по време на разходките.

Топ 5 аксесоара за детска количка и разходка

Истини и заблуди за детските играчкиАко сте като повечето съвременни родители, тогава едно от най-трудните решения, преди които се изправяте и как да направите правилен избор на детски играчки.  

Предполагаме, че като отговорни родители се питате дали играчките са полезни за децата ви, кога е време за първата играчка  и дали детските артикули, които купувате да са образователни или занимателни.

Истини и заблуди за детските играчки

Топ 5 марки за ролери и кънкиЗнаете, че ще дойде момент, в който просто трябва да се “предадете” и да купите на детето си мечтаните ролери или ролкови кънки. Затова искате да сте подготвени и да сте наясно към кой вид и коя марка да се насочите, когато детето ви се изправи пред вас с молба да направите подобна покупка.


Топ 5 марки за ролери и кънки

За и против детските бънджитаОбмисляте покупката на бънджи за бебчо, но мненията за този продукт са толкова противоречиви, че вместо да вземете по-лесно решение се чувствате много по-объркани.


Топ полезни уреди за дома и безопасността на дететоЗапочне ли бебчо да пълзи или ходи, дори и да сте Супермен няма да можете да сте винаги до него, за да го предпазвате от инциденти. Защото дребосъчковците имат “таланта” да изчезват от полезрението на родителите си буквално за секунди и да изследват всяко едно ъгълче, предмет или вещ, до които успеят да се доберат, преди да бъдат открити.Как да изберем активна гимнастика за бебе?Бебешките продукти за активна гимнастика са може би едни от най-универсалните и търсени артикули, които се предлагат на пазара. Като родители на бебче, вие вече сте разглеждали различни видове гимнастики, но ви се иска да разберете малко повече за тях, преди да решите дали да направите покупка или не.

А ние сме тук, за да ви дадем отговори на някой от въпросите, които ви вълнуват.

Как да изберем активна гимнастика за бебе?

7 - те най-добри бебефониКато мама и тате на малко бебче сте наясно, че бебефонът е една от най-важните покупки, които трябва да направите. Това е и причината, поради която точно в този момент разглеждате марките, които се предлагат на пазара и се опитвате да вземете най-доброто решение за покупка.


Топ марки и модели бебефониЗа да предоставите безопасност на вашето слънчице през нощта и да си осигурите спокойствие, бебефоните са най-добрият избор за вас.

Топ марки и модели бебефони

Какви играчки да закупим според възрастта на детето ни?Играчките са неизменна част от детството. Всички ние сме играли с различни играчки в зависимост от това в кой период сме били родени. Всъщност децата прекарват около 70 % от времето си в игра с играчки.

Какви играчки да закупим според възрастта на детето ни?

Има ли значение видът на детската шейна?Без значение дали живеете близо до планината или не, дойде ли зимата, децата нямат търпение да натрупа сняг, да излязат навън и да се забавляват на открито до насита. А едно от най-големите им забавления, освен правенето на снежни човеци и “войната” със снежни топки е пързалянето с детски шейни.


Има ли значение видът на детската шейна?