Продукти по Категории

виж всички

Най-добрите марки бельо за бременниbelio za bremenni

Бременна сте и с всеки един ден физиката ви се променя. Гърдите ви нарастват, коремчето наедрява и една прекрасна утрин установявате, че любимото ви бельо вече нито ви е удобно, нито ви става.

Ами сега? Да си купите по-голям размер от бельото, с което сте свикнали или да разгледате марките бельо за бременни?

Каква бебешка пудра да използваме?Едва ли има мама, която да не се притесни, ако събличайки дрешките или сваляйки памперса на бебето си забележи по дупето или сгъвчиците на крачетата или ръчичките обриви.

Разбираемо е и вие да се притесните, ако забележите подобни обриви, но повярвайте, няма място за паника. Няма бебе, което да не е получавало обрив или зачервяване поне веднъж, докато е мъничко и за това си има причина.

Какъв детски велосипед да изберем?velosiped

Без значение какви са подбудите ви да се впуснете в търсене на най-подходящото детско велосипедче, ние се радваме, че сте при нас, защото не само можем да ви предложим точно каквото търсите, но можем да направим избора ви по-лесен, като поговорим малко по-детайлно за видовете, начина на управление и цените на колелата за деца, които в момента се предлагат в търговската мрежа у нас.

Най-добрите помпи за кърмаpompi-za-kurma

Когато очаквате на бял свят да се появи бебче, вие се подготвяте за неговото раждане. Боядисвате му стаята, обзавеждате я с всичко необходимо, закупувате дрешки, играчки и аксесоари, които ще ви бъдат от помощ при неговото отглеждане.

До тук всичко е наред, но обмислихме ли покупката на помпа за кърма?


Марки тротинетки
marki-trotinetkiУверени сме в това си изказване, тъй като самите ние сме родители и от опит знаем какво удоволствие доставят тротинетките на децата. За малките това е не само страхотен начин за придвижване, но и невероятно забавление и няма дете, което да не обича да се забавлява със своята тротинетка по улицата или в парка.

Интервю с управителя на БГ хлапета
Онлайн магазин за детски стоки Bghlapeta.com е създаден през 2013 г. През 5 годишната си история от един малък и непретенциозен онлайн магазин, ние се превърнахме в един от водещите брандове в бранша за търговия с детски стоки. С гордост можем да споменем,че екипът ни от професионалисти единствено и само се увеличава.

Какво детско гърне да изберем ?
как да изберем детско гърнеСред въпросите, които вълнуват всички родители на малки деца са кога да започнат обучението на детето да използва гърне и какво детско гърне да изберат.Ако и вие си задавате тези въпроси, останете с нас, защото ще се опитаме да ви бъдем максимално полезни по темата.

Как да изкъпем бебето ?Как да изкъпем бебето?

 

Ако вече имате деца, къпането на бебето за вас е фасулска работа. Вие сте свикнали, знаете какво да правите и къпете бебето си увереност. Ако обаче то току-що се е появило на бял свят, най-вероятно изпитвате онова тревожно чувство, което всяка майка изпитва първите няколко пъти, когато трябва да изкъпе бебето.Затова и този материал е насочен към вас мами, които се питате как да се справите с къпането на това розово малко вързопче, което ви е страх дори да държите в ръце.

Какви продукти за активна гимнастика да изберем?produkt za aktivna gimnastika

Продуктите за активна гимнастика са изключително полезни и помагат за развитието на бебетои ако вие в този момент обмисляте подобна покупка можем само да ви кажем, че сте на съвсем правилен път.

Ако пък се колебаете и се питате дали вашето бебе има нужда от подобни продукти или няма смисъл от покупката им, то задължително останете с нас до края, тъй като ще повдигнем завесата относно ползите от активната гимнастика за бебета.

Детски ролери или кънки?Детски ролери или кънки?

Детето ви отдавна мечтае за ролери и кънки и много иска да се научи да кара като каките и батковците, които срещате, докато се разхождате в парка. Вие обаче се страхувате, че то още е малко, пък и не сте наясно каква е разликата между детските ролери и ролковите кънки.