Коледни промоции! Не изпускайте. Влезте тук.
Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Представите за плажни забавления за вас и вашите деца се различават и това е напълно нормално.

Докато за вас лятната почивка означава пълен релакс на морския бряг, за мъниците е време за игри във водата, тичане по пясъка, строене на замъци, игри на топка и какво ли още не. 

Затова е важно при планирането на лятната почивка на море да се погрижите за забавлението и развлечението на децата, като им осигурите подходящите плажни играчки.

Какво представляват плажните играчки?

Без да се впускаме в излишни подробности и обяснения можем да кажем, че това са играчки, които са специално създадени, за да осигурят забавление и занимание на малките по време на почивката ви на море или край басейна.

Те могат да бъдат изработени от различни материали като силикон, пластмаса, гума или текстил, имат ярки цветове и забавни форми и предлагат наистина страхотно забавление на пясъка или водата на децата от всички възрасти.

ЛЯТО, ПЛАЖ И МОРЕ

Източник на изображение: bghlapeta.com

Какви видове плажни играчки ще откриете при нас?

Като един от утвърдените магазини за детски продукти, на страниците на БГХлапета ще откриете богат асортимент от плажни и пясъчни играчки от водещи марки на достъпни цени.

Разнообразието от играчки, което можем да предложим е наистина голямо, но ако трябва да сме малко по-конкретни, ето кои са най-популярните видове, които допадат изключително много на малчуганите.

Пясъчни играчки

Няма дете, което да не обича да си играе с пясъка на морски бряг и което да не обича да “строи” пясъчни замъци, градове и дворци.

В нашия магазин ще откриете както класически плажни играчки като кофички, лопатки, гребла и форми за пясък, така и комплекти за пясъчен замък, плажни колички, камиончета, плажни мелници и много други.

Надуваеми играчки и игри

Надуваемите играчки са едни от най-обичаните и от съвсем малките децата, и от по-големите им каки и батковци и има защо. 

Те са не само забавни и с интересни форми, но с тях малките могат да се забавляват както на плажа, така и в морето или басейна.

От БГХлапета можем да ви предложим богата гама от надуваеми играчки като плажни топки, замъци, надуваеми кресла, лодки, дюшеци, както и голямо разнообразие от надуваеми водни играчки с различни форми на животни.

Детски басейни и лодки

Детските басейни, които предлагаме също са в много широка гама и са подходящи както за монтаж в двора или градината, така и за плажа.

При нас ще откриете както надуваеми басейни за най-малките в различни форми и размери, така и надуваеми центрове за игра с пързалки, със сенници, надуваеми лодки и какво ли още не.

Надуваеми дюшеци и матраци

Този вид плажни продукти за подходящи както за деца, така и за възрастни. 

В зависимост от възрастта на детето, ние можем да ви предложим както удобни надуваеми матраци за плажа или градината, така и надуваеми дюшеци на достъпни цени.

Пояси и аксесоари за плуване

Помощните средства за плуване помагат на децата да се чувстват по сигурни във водата, докато се учат да плуват.

В нашия онлайн магазин предлагаме широк спектър от пояси, жилетки, очила и шнорхели, надуваеми пояси за ръце и много други продукти и аксесоари за басейн или море.

Как да изберете подходящ модел?

При избора на подходящите детски продукти за плажа е важно да вземете предвид някои фактори.

Възраст на детето

Уверете се, че играчките са подходящи за възрастта на вашето дете. Даваме този съвет, тъй като плажните играчки (както и всички останали продукти за деца) са подходящи за различни възрастови групи.

Интереси и предпочитания

Вземете предвид какви видове игри и забавления предпочита вашето дете. Ако предпочита да копае дупки или да строи замъци, кофичка, гребло и лопатка са добър избор. 

Ако обича водните игри и забавления, тогава няма да сгрешите, ако разгледате различните видове надуваеми водни играчки, водни пистолети, лодки и басейни.

Качество и безопасност

Обърнете специално внимание на качеството на плажните играчки и се уверете, че са изработени от качествени и безопасни материали, които са подходящи за употреба на плажа и във водата.

Практичност и преносимост

Помислете за практичността на играчките. Дали ще ви е удобно да ги пренасяте, надувате и изпускате, дали се почистват от пясъка лесно и най-вече нали са достатъчно леки, за да ги пъхнете в плажната си чанта или да ги дадете на детето да ги носи само.

ЛЯТО, ПЛАЖ И МОРЕ

Източник на изображение: bghlapeta.com

Защо да се доверите на БГХлапета?

От самото създаване на нашия магазин ние си поставихме една - единствена цел, а именно да предлагаме детски и бебешки артикули от много високо качество на достъпни за българските родители цени.

Тази цел ни води и днес. Затова сме напълно уверени, че при нас можете да откриете качествени плажни играчки от водещи марки на достъпни цени за вашето дете.

Доверявайки се на нашия онлайн магазин, можете да сте напълно сигурни, че ще откриете всичко необходимо за игрите и забавлението на вашето дете през всички дни, в които сте на морето или край басейна.

Често задавани въпроси

Предлагате ли детски комплекти за плаж?

Разбира се. Ние можем да ви предложим както пояси, очила, шнорхели, надуваеми жилетки, пояси за ръце в единични бройки, така и комплекти за плаж от различни брандове на топ цени.

Плажни играчки от кои марки предлагате?

От БГХлапета работим единствено с доказали се производители, които не правят компромиси с качеството на играчките за плаж, които предлагат.

Сред марките, които ще откриете при нас са:

  • Bestway
  • Intex
  • Mondo
  • Poly Group
  • Pilsan
  • Polisie
  • Moni и много други

Мога ли да получа помощ при избора на плажни играчки?

Консултантите от магазин БГХлапета са на ваше разположение и могат да ви помогнат да направите най-подходящия избор на продукти, аксесоари и плажни играчки за вашето дете.