Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Топ
KinderKraft EASYTWIST -Триколка 5 в 1 с въртене на 360 грдуса
-13
%
Chipolino Max Sport - Триколка със сенник
-28
%
Chipolino Пулс - Триколка със сенник
Топ
Byox Tornado - Детска триколка с музикално табло, 360 градуса
Топ
Byox Jockey - Детска триколка с музикално табло и надуваеми гуми, 360 градуса
-25
%
Chipolino СМАРТ - Триколка със сенник
-20
%
Chipolino Болид - Триколка със сенник
-10
%
Chipolino Футуро - Триколка със сенник
-20
%
Chipolino Дерби - Триколка със сенник

Бебешките триколки са специално създадени за малчуганите, които все още не могат да карат колело, като им предлагат стабилност и контрол. Те се използват като заместител на обикновената детска количка и са предпочитани от по-голямата част родители.

Докато децата се забавляват, играят и управляват бебешката триколка, тя им помага да развият своите двигателните си умения.


Какво представляват?

Триколките се разделят условно на две големи групи. Първата група са големи триколки, които са с родителски контрол и наподобяват детска количка. При тях детето е седнало и има доста по голяма свобода на движение, освен това може да поеме контрола над управлението по всяко едно време.

Втората група са моделите с три колела, като при тях децата могат да управляват сами и да го ползват като стандартно колело или пък да го бутат.

Има изключително богат избор на модели на пазара от всеки отделен вид, както и бебешки триколки тип “две в едно”, които са с опция за гъвкаво монтиране на дръжка за родителски контрол.


Какви видове ще откриете при нас?

Онлайн магазинът на БГ Хлапета разполага с най-различни бебешки триколки с интересни и разнообразни дизайни, размери, цветове и щампи.


При нас ще намерите триколки с много функции и допълнителни екстри, сред които:


    • въртящи седалки на 360 градуса и регулируема облегалка за гърба;
    • удобни регулиращи се дръжки, които насочват посоката на движение на предното колело;
    • сгъваеми сенници с вградени визьори;
    • сгъваема поставка за крачетата;
    • удобни чанти;
    • фарове с различни функции;
    • кошница за багаж;
    • допълнителен предпазен борд;
    • 5 - точкови колани и много други.


БГ Хлапета се доверява единствено на качествените и доказали се производители във времето.


 Като:


    • Chipolino;
    • Lexus Trike;
    • Puky;
    • Lorelli;
    • Byox;
    • KikkaBoo и други.


Какви предимства имат? 

Триколките за бебета имат куп предимства и затова са идеален помощник за физическото и емоционално развитие на малчуганите.

Те насърчават децата да бъдат независими и уверени в периода на прохождане, които е голямо предизвикателство за тях. 

Едно много голямо предимство на бебешките триколки е тяхната стабилна конструкция. Благодарение на трите си колела, триколката осигурява солидна основа и помага на децата да запазят баланса и да се возят без да се преобърнат, а на родителя сигурност и спокойствие.

Този вид бебешки и детски превозни средства са и много по-надеждни сравнение с традиционните велосипеди, защото имат нисък център на тежестта и почти никакъв шанс да се преобърнат. Идеален избор са за по-малките дечица, които все още се учат как да балансират.

Друго голямо предимство е тяхното лесно управление. Малчуганите могат просто да седнат и да се хванат за кормилото и да въртят педали, без да се натоварват или изнервят излишно.

Освен това те са достъпни за родители с ограничен бюджет, като могат да се намерят най-различни модели с различен дизайн, цвят и функции на много достъпна цена.


За кого са подходящи?

Бебешките триколки са подходящи за деца до 25 килограма и на възраст от 18 месеца до 3 годинки. Те са чудесен стартов велосипед за малките, тъй като са достатъчно стабилни, лесни за управление, безопасни и им помагат да развият своите основни двигателни умения.


Как да изберем подходящ модел?

Избора на триколки за бебета и деца зависи от личните ви предпочитания и нуждите на детето ви. 


Но има някои фактори, на които е добре да обърнете внимание:


    • Комфорт: тъй като всяко дете се развива по различен начин, комфорта е много относителен и зависи изцяло от детето ви, неговите килограми и височина;
    • Височина на седалката: детето трябва спокойно да докосва земята с крака, когато ги пусне, а когато върти педали да се сгъват на около 45 градуса;
    • Дръжки:  те трябва да бъдат стабилни и гумени;
    • Ширина на седалката: тя трябва да бъде мека и удобна;
    • Задни колела: правилното разстоянието между седалката и колелата трябва да е такова, че когато детето пусне краката си да не се удрят в тях;
    • Гуми: гумите трябва да бъдат стабилни и маневрени;
    • Конструкция: на пазара се предлагат пластмасови, алуминиеви и метални конструкции, като най-стабилната е металната ;
    • Аксесоари: може да избирате какви точно аксесоари искате и са нужни за детето ви. Дали се нуждаете от сенник, наличие на багажник, предпазни колани или други аксесоари. Всичко зависи от вашите предпочитания;

Съвети за безопасност

Безопасността на малчугана е на първо място. Винаги наблюдавайте детето и не го изпускайте от поглед, докато се учи да управлява самостоятелно триколката.

Доверявайте се на триколки с по-широки гуми, тъй като те са по-стабилни и безопасни. Освен това винаги проверявайте конструкцията дали е достатъчно стабилна и дали няма разхлабени елементи по нея.

Избягвайте места с басейни, райони с натоварено движение или неравни тротоари и избирайте по-ярки цветове за да следите спокойно и по-лесно детето ви сред останалите малчугани на алеята.

Доверявайте се винаги на доказали се и надеждни производители, които имат нужните сертификати за произхода на продуктите.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Ние можем да ви предложим възможно най-широк спектър на продукти за вашето дете, като гарантира качествени продукти и обслужване. 

Нашият магазин БГ Хлапета заема едно от челните места за продажби на детски и бебешки стоки в България и не спира да удовлетворява нуждите на своите клиенти.


Често задавани въпроси


Има ли БГ Хлапета физически магазин?

БГ Хлапета разполага с два физически магазина в град София. Ако желаете да разгледате продуктите ни на място може да намерите адресите в раздел “Нашите магазини”.


Мога ли да заменя или върна продукт от вашия магазин? 

Ако желаете да върнете или замените закупен продукт от нашият магазин, може да го направите в 14 дневен срок.


Мога ли да направя поръчка директно по телефона?

Да, може да направите вашите поръчки за детски триколки директно, като ни се обадите на телефон: 0892350115, всеки ден от 8,00 до 18,00 часа.