Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

През последните години популярността на акумулаторните играчки нарасна главоломно и днес няма дете, което да не иска да притежава (и управлява) детска кола, мотор, джип или друго превозно средство.


Какво представляват акумулаторните играчки?


В еволюционно отношение, това са играчки, които надграждат традиционните класически модели с бутане и с педали.

Задвижват се с акумулаторни батерии, което позволява на децата да се почувстват като истински водачи на моторни превозни средства също като мама и тате.

Освен това моделите копират до последния детайл реални модели автомобили и са допълнени с още куп допълнителни екстри като: LED фарове, клаксон, стерео с USB и много други.


Източник на изображение: bghlapeta.com


Какви видове ще откриете при нас?


Като един от водещите магазини за детски стоки, ние можем да ви предложим пълната гама от акумулаторни играчки за деца.


Акумулаторни коли

Електрическите детски коли са сред най-предпочитани от малките, тъй като са миниатюрни реплики на популярни модели реални автомобили като Mercedes, BMW, Audi, Lamborghini, Folkswagen и много други.

Моделите, които от БГХлапета предлагаме са със стилен дизайн, разполагат с кожен салон, с предпазни колани, серво волан, LED фарове, изход за USB, mp3 и много други екстри.

В зависимост от възрастта на детето,акумулаторните коли могат да бъдат както само с две скорости, така и с повече скорости или с дистанционно управление за родителски контрол.


Акумулаторни джипове

Детските джипове, също като акумулаторните коли като дизайн се доближават силно до дизайна на реалните джипове, които карат мама и тате.

Моделите, които ние предлагаме са оборудвани с меки гуми, кожена седалка, предпазен колан, 4х4 задвижване на колелата и с екстри като светещи фарове, FM радио, USB & SD, MP3 и други.

Според възрастта на малчугана, и този вид играчки могат да бъдат с две или повече скорости, а могат да бъдат оборудвани и с дистанционно за пълен родителски контрол.


Акумулаторни мотори

От БГХлапета разполагаме и с много широка гама от акумулаторни мотори, които освен различни модели (скутери, спортни, круизъри и т. н.) могат да бъдат както с две, така и с три колела или с допълнителни помощни колела.

И детските мотори, в зависимост от възрастта на детето, за което са предназначени разполагат с различни скорости и развиват от 4 - 5 до 8 км/ч.


Акумулаторни бъгита

Този вид акумулаторни играчки допадат много на децата, тъй като управлявайки ги се чувстват като истински офроудъри.

Моделите, които ние предлагаме са съобразени с възрастта на детето, разполагат с няколко скорости и куп екстри, от които малките са във възторг.


Акумулаторни камиони и трактори

“Тежките” машини като камиони, багери и трактори са сред любимите играчки на децата, които мечтаят, когато пораснат да управляват голямо превозно средство.

Ако и вашето дете предпочита камион пред кола, джип или мотор, в нашия онлайн магазин можем да ви предложим голямо разнообразие от този вид акумулаторни играчки на достъпни цени.

Моделите, които предлагаме отново са съобразени с възрастта на детето, а дизайна на превозните средства копира дизайна накамионите итракторите на големи брандове.


Какви предимства имат акумулаторните играчки?

Акумулаторните мотори и коли са не само забавни за децата, но и помагат на малките да развият и усъвършенстват двигателите и когнитивните си умения.

По време на управлението на електрическото превозно средство малчуганите подобряват и чувството си за координация и ориентация в заобикалящата ги среда.


За кого са подходящи и как да изберете подходящ модел?

Акумулаторните играчки са подходящи за деца на възраст от 4 до 8+ години.

Що се отнася до това как да изберете подходящия модел, тук трябва да се съобразите с няколко основни критерия.


Мощност и автономност

Тези два критерия се определят основно от възрастта на детето.

Тоест, ако колата, джипа, мотора и камиона са предназначени за по-малки деца е добре мощността да е по-малка. 

Добре е също така превозното средство да има по-малко скорости и да е оборудвано с дистанционно за родителски контрол.

Ако играчката е предназначена за по-голямо дете, тогава мощността може да е малко по-висока и скоростите да са повече.

Тук родителският контрол е по желание, но нашият съвет е го има. Просто за ваше спокойствие.


Мощност на батерията

Акумулаторните превозни средства, които се предлагат на пазара работят с един от трите мощности на батерията: 6V, 12V или 24V.

Моделите играчки, които работят с акумулаторни батерии от 6V са предназначени за най-малките “шофьори” на възраст между 2 и 4 години.

Колите и моторите с 12 - волтова батерия са насочени към по-широк възрастов диапазон на децата (от 4 до 8+).

24 - волтовите акумулаторни играчки развиват по-високи скорости и поради тази причина са подходящи за по-големи деца (5 - 8 +).


Вид, марка, цвят и дизайн

Тук трябва да се съобразите с желанията на детето. Добре е предварително да го попитате дали иска кола, джип, мотор, камион или друг вид превозно средство, каква марка да е и какъв цвят предпочита.


Източник на изображение: bghlapeta.com


Съвети за безопасност


Обърнете внимание на качество на играчката

Без значение на кой от многото модели играчки ще се спрете, винаги обръщайте внимание на качеството на електрическото превозно средство.

Защото, ако качеството не е високо, колата не само няма да е напълно безопасна, но и няма да е достатъчно здрава и издръжлива.

Затова и нашият съвет е при покупка да се ориентирате към акумулаторни играчки от популярни марки.

Само така можете да сте спокойни, че колата или мотора, които ще закупите за вашето дете ще са с високо качество и могат да осигурят безопасността му.


Не оставяйте детето без надзор

Дори и детето да не е съвсем мъничко и да може да управлява добре превозното средство, не го оставяте само на улицата. Никога не се знае какво може да се случи, а децата нямат същите инстинкти и бърза реакция като вас.


Защо да се доверите на БГХлапета?

В нашия онлайн магазин ще откриете коли, мотори и други акумулаторни превозни средства за деца от популярни марки, които не правят компромиси с качеството на своите продукти.

Някой марките, които предлагаме са следните водещи брандове:
    • Joy Auto;
    • Kikkaboo;
    • Moni;
    • Peg Perego;
    • Ocie;
    • Chipolino и много други.


Освен това се стремим да поддържаме богат асортимент от модели и видове коли и мотори.

Всички модели акумулаторни коли, които предлагаме са напълно безопасни, оборудвани са с много допълнителни аксесоари и са умалени копия на реални марки и модели превозни средства.

Голяма част от колите, джиповете и моторите, които предлагаме са произведени по лиценз на големи автомобилни брандове като Daimler AG и са изработени, следвайки оригиналния дизайн на реалните модели автомобили.


Често задавани въпроси


Как да избера тип акумулаторна играчка за моето дете?

На първо място, изборът зависи от желанието на самото дете, тъй като всяко мъниче има своите предпочитания.

Но ако трябва да дадем някакви ориентировъчни насоки, то можем да кажем, че детето е по-малко (2 - 4 години) по-добрият вариант за него биха били акумулаторните коли с батерия от 6 V.

Ако е по-голямо, тогава, освен коли с по-голяма мощност на батерията можете да се насочите и някой модел детски мотори или камион, бъги, трактор или багер.


Предлагате ли артикули на изплащане?

На страниците на БГХлапета ще откриете не малко модели акумулаторни играчки, които можете да закупите с намаление или с разсрочено плащане.


В какъв срок можете да ми доставите покупката?

След потвърждение на поръчката от ваша страна, покупката ще ви бъде доставена чрез куриерска фирма в рамките на 2 до 5 работни дни.