Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
 • Екстри
  0
  0
 • Мощност
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
-42
%
Акумулаторен мотор Cyclon 12V
-4
%
Акумулаторен мотор NINJA DUO 12V
-7
%
Акумулаторен мотор с 3 гуми NINJA 12V
-14
%
Акумулаторен мотор Hurricane MDX-618, 6V/7Ah
-11
%
Акумулаторен мотор Super Moto с надуваеми гуми
-10
%
Акумулаторен мотор ТУРБО 12V
Топ
Акумулаторен мотор HP2, 6V7Ah
Топ
Акумулаторен мотор C051 от 2 до 4 г
-12
%
Peg Perego DUCATI ENDURO - Акумулаторен мотор 12V

През последните няколко години играчките задвижвани чрез акумулатор, са истински хит сред децата. Наред с атрактивните акумулаторни коли и джипове, особено интересни са и разнообразните акумулаторни мотори.


Какво представляват?

Акумулаторните мотори са умалена версия на истински мотори и изискват по-голям баланс и координация при управление.

Стартирането се извършва с ръчно, като се подава газ, с помощта на ключ за запалване или с натискане на педал.

Обикновено имат няколко скорости (2 или 3), а спирачката е на педал или електрическа. Могат да достигнат до 8 км/ч., а батерията им е с мощност 6 или 12V.

Гумите на детските акумулаторни мотори са помпащите се или пластмасови и има вариант да се добавят помощни колела, които лесно се отстраняват по ваша преценка.

Някои модели мотори са с три гуми.

Сред моделите ще откриете такива с допълнителни опции като: музикално табло, mp3 извод, Bluetooth, светещи колела, кош за играчки и много други прекрасни екстри.

Всички модели са снабдени с предпазни колани, а максималното им натоварване зависи от възрастовата група, за която е създаден конкретния мотор.


Какви видове ще откриете при нас?

В нашето продуктово портфолио ще откриете предложения на реномирани марки като Moni, Chipolino, Aprilia, Joy Auto, Kikka boo, OCIE и др.

Моторите в селекцията са висококачествени мини реплики на реални мотори и са разнообразни по отношение на дизайн, цвят, функции и натоварване.

Стандартен или чопър с багажник за аксесоари, модел с кош и такъв на три гуми - всяко дете със сигурност ще бъде изключително щастливо да управлява свой мотор.


Много реалистична визия придават кожената седалка, помпащите се гуми, светлините, клаксонът, звукът, имитиращ запалване на двигателя, възможността за регулиране на скоростта и още редица други прецизно изработени детайли.


Какви предимства имат?

Освен, че са извор на безкрайно забавление заради функционалностите, които предлагат, акумулаторните мотори осигуряват и различни ползи на детето.

Сред които:

 • развиване чувството за пространствено ориентиране;
 • подобряване на координацията между очите и ръцете;
 • придобиване на по-голяма самостоятелност и увереност.

За кого са подходящи?

Както акумулаторните коли, моторите също са чудесно забавление за малките момченца и момиченца от възрастова група 2 - 8 години.


За деца от ниската възрастова група (2 - 4 г.) моторите обикновено са на 3 колела и развиват до 3 - 4 км/ч. Батерията им е 6 V и са с дистанционно управление за оптимален контрол от родителя. 

12 - волтовите са подходящи за по-големи деца, могат да развият скорост до 8 км/ч. и позволяват превключване между две скорости.


Как да изберем подходящия модел?

Първата стъпка е изборът на реномирана марка. Надеждните производители са гаранция за стриктно изпълнение на всички изисквания за безопасност, качество на вложените материали и ниво на изработка. 

Разгледайте в БГ Хлапета специалната селекция от различни великолепни модели. 

На следващо място трябва да обърнете внимание на спецификациите на возилото и дали отговаря на възрастта и теглото на детето.

Запознайте се добре и с характеристики като: скорост, напрежение на батериите, брой на местата, начин на запалване, дизайн.

Може да се допитате до детето за предпочитан цвят и модел, но отнасящите се до безопасността характеристики са ваша отговорност.


Съвети за безопасност

Сигурността на детето при управление на мотора е най-важна, затова при избора и последващото използване на играчката тя трябва да бъде на първо място.

Освен, че е необходимо много подробно да проучите указанията на производителя, съобразете възрастта и индивидуалните умения на своя син или дъщеря - за по-малко дете заложете на по-лек модел и батерия с по-малка мощност.

Наличието на предпазен колан е задължително, а карането трябва да става с каска и под родителски контрол.

Независимо къде се използва, желателно е моторът да разполага със сигнални повиквания и отразяващи елементи.

По-мощните мотори лесно се справят дори с неравни терени, но изборът на маршрут трябва да бъде ваш.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Всички акумулаторни мотори. коли и джипове в БГ Хлапета са на известни брандове, които не допускат никакъв компромис в качеството на продуктите си и гарантират тяхната безопасност.


Богатият ни асортимент от модели гарантирано ще отговори на желанията и вкусовете на всяко дете, а обслужването, удобния сайт и бързата и сигурна доставка ще превърнат пазаруването в удоволствие за цялото семейство.

Моторите наподобяват с всеки свой детайл истинските возила и голяма част от тях са произведени по лиценз на утвърдени автомобилни брандове.


Често задавани въпроси


От каква възраст децата започват да се интересуват от акумулаторни мотори?

Интересът към тези превозни средства възниква обикновено след навършването на 2 - годишна възраст. Обикновено в този период и координацията на детето е достатъчно развита, че да умее да борави с такава играчка.


Подходящи ли са за малки момиченца акумулаторните мотори?

Момиченцата също може да изпитват влечение към моторите - те са вълнуваща, атрактивна и функционална играчка, която грабва вниманието на всички деца.

Познавайки интересите на своята дъщеря, подарете ѝ едно наистина различно забавление, което тя ще обикне.


Какви екстри е препоръчително да притежава акумулаторният мотор?

Децата се вълнуват много от допълнителни функции като светещи фарове, багажник, музикални ефекти, LED светлина на гумите и други подобни опции.