Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
 • Цена
  лв. - лв.

При планирането на лятната ваканция с децата сте се подготвили с всички плажни играчки, с които вашите малчугани обичат да играят на пясъка или във водата.

Уверени сме, че в платната чанта сте сложили кофичката, лопатката и формите за замъци. Добавили сте и любимите им надуваеми играчки, фризбито, водния пистолет, плажната топка, пояса, очилата и шнорхела.

Но ако искате малките да се чувстват удобно и комфортно както на пясъка, така и във водата можете да обмислите покупката на надуваеми дюшеци или матраци.

НАДУВАЕМИ ДЮШЕЦИ И МАТРАЦИ

Източник на изобразжение: bghlapeta.com


Какво представляват надуваемите дюшеци?

Надуваемите дюшеци и матраци са специално проектирани, за да осигурят удобство и комфорт по време на плажните забавления на малките (и не толкова малките).

Произвеждат се от здрави, издръжливи и водоустойчиви материали като PVC или винил, което ги прави леки и удобни за пренасяне и съхранение.

Моделите надуваеми дюшеци, предназначени за деца се предлагат и в голямо разнообразие от форми, размери и цветове и децата ги обожават.


Какви видове ще откриете при нас?

На страниците на нашия онлайн магазин ще откриете разнообразие от надуваеми дюшеци, подходящи за летните забавления на малките от всички възрастови групи.


Някои от най-популярните видове дюшеци и матраци за деца, които можем да ви предложим са: 


    • класически надуваеми дюшеци
    • модели с вградена помпа
    • дюшеци в забавни форми и много други


Класически дюшеци

Класическият вид детски дюшеци са предназначени както за плуване, така и за почивка на морския бряг или край басейна. 

Най-често се произвеждат от здрави и водоустойчиви материали като найлон, формата им е традиционна (правоъгълна и оребрена), а цветовете им са много разнообразни.

Този вид дюшеци са леки, не заемат много място, бързо и лесно се надуват и се предлагат на ниска цена.


Дюшеци с атрактивни форми

Моделите с атрактивни форми са любими на децата, тъй като освен, че им служат за забавления в морето или на сушата, малките си играят с тях развиват въображението си.

На страниците на БГХлапета можете да откриете широка гама от надуваеми дюшеци за деца с форма на сърф, диван, ананас, опашка на русалка, лебед и какво ли още не.


Дюшеци с картинки на любими анимационни и филмови герои

Малките обожават своите надуваеми дюшеци, върху които са изобразени любимите им анимационни герои и с желание се отпускат на тях, когато мама каже, че е време да излязат от морето или басейна.

На нашите страниците ще откриете голям асортимент от дюшеци с любими герои от “Замръзналото кралство”, “Мики Маус”, “Маша и мечока” и много други.


Надуваеми матраци

Надуваемите матраци, които предлагаме са произведени от висококачествени, водоустойчиви материали като винил, PVC и найлон.

Сред моделите, които предлагаме има както матраци с вградена крачна помпа, така и модели с допълнителна възглавница, двойни матраци и много други.


Как да изберете подходящ модел?

При избора на надуваем дюшек за вашето дете е важно да обърнете внимание на следните няколко фактора:

Първо, проверете дали дюшекът е произведен от висококачествени и здрави материали, които могат да осигурят на продукта дълготрайност и висока износоустойчивост.

Освен това, уверете се, че дюшекът е подходящ за възрастта и теглото на вашето дете. Информация ще откриете на опаковката на продукта.

И последно, но не и по важност. По възможност включете и детето при избора на надуваемия дюшек, за да сте сигурни, че то ще хареса модела и с радост ще използва дюшека си както във водата, така и на пясъка или в градината.


Съвети за безопасност


Ето какво трябва да знаете:

 • Ако детето използва дюшека във водата винаги влизайте в морето или басейна с него и не го изпускайте от поглед.
 • Използвайте дюшека само в плитка вода, близо до брега и не позволявайте на малчугана да се отдалечава твърде много от брега.
 • Преди да позволите на детето да използва дюшека се уверете, че правилно надут и няма видими повреди.
 • Вземете под внимание препоръките на производителя за допустимото тегло и не позволявайте с един дюшек във водата да влизат две или повече деца.

НАДУВАЕМИ ДЮШЕЦИ И МАТРАЦИ

Източник на изображение: bghlapeta.com


Защо да се доверим на БГХлапета?


На страниците на нашия магазин ще откриете изобилие от плажни играчки и надуваеми дюшеци от водещи марки на много изгодни цени.


Сред брандовете, с които работим и предлагаме са:


    • Intex
    • Bestway
    • Mondo
    • Poly Group и много други

Всички модели надуваеми дюшеци и матраци, които предлагаме са с изключително високо качество, интересен и модерен дизайн и са преминали успешно всички задължителни тестове за качество и безопасност.


Често задавани въпроси


Класическите надуваеми дюшеци, които предлагате за деца на каква възраст са предназначени?

Класически модели дюшеци са подходящи за деца над 2 или над 3 годишна възраст.


Мога ли да използвам дюшеците и матраците и за палатка?

Всички модели, които ще откриете на страниците на нашия магазин могат да се използват както за плажа, морето или в басейна, така и в градината, на къмпинг и дори вътре в жилището като допълнително легло.


Как да поръчам?

Влизате на страниците на магазина, избирате модел надуваем дюшек и го добавяте в кошницата си за пазаруване. Щом получим заявката ви, ще се свържем с вас за потвърждение и пратката ще тръгне към вашия адрес.