Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
  0
 • Видове
  0
  0
 • Материал
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Топ
Cangaroo iSwing - Бебешка люлка

Cangaroo iSwing - Бебешка люлка

ПЦД: 225,00 лв.

193,50 лв.

Cangaroo

-11
%
Moni Ari - Електрическа люлка
-9
%
Moni Rocky - Електрическа люлка
-19
%
Cangaroo Baby Swing Plus - Бебешка люлка
Cangaroo Cloud - Бебешка люлка
Kikkaboo Alanni Dream Big - Бебешка люлка
-19
%
Moni Meira - Електрическа люлка
-19
%
Cangaroo Woodsy - Електрическа люлка
-10
%
Cangaroo Cloud touch - Електрическа люлка
-10
%
Moni Ari Bear - Електрическа люлка

Едно от първите неща, от които ще се нуждаете след раждането на вашето бебе, е люлка. Тя ще се превърне в любимото му място за сън и игра, а на вас ще бъде идеален помощник в грижите.

Тъй като пазарът на бебешки люлки днес е изключително разнообразен, с подходящо избрана люлка за детето ще можете да се възползвате от всички модерни функции и предимства на тези продукти за забавление и активна гимнастика.


Какво представляват?

Наред с класическите детски люлки за механично люлеене, производителите предлагат все по-функционални автоматични люлки. Те са с прецизна технология, включваща няколко режима и скорости на движение.

Механичните люлки за бебета се залюляват по преценка на възрастния и имат конструкция, приличаща на малък люлеещ се стол. Познати са и като бебешки шезлонги и в тях бебето обикновено се поставя, за да може родителят да отпочине или да върши домакинска работа, докато наблюдава детето.

Автоматизираните люлки за бебета обикновено се захранват с батерии и са с различни скорости на люлеене. Разполагат с таймер и вибрация, музикален панел с различни мелодии, гриф с играчки, регулируема облегалка, сгъваем сенник и още редица възможности. Някои се управляват дистанционно.

Има и мултифункционални люлки, които могат да се използват и като мини кошче, а впоследствие и като столче.


Какви видове ще откриете при нас?

Продуктовата ни категория ще ви очарова с голямо разнообразие от бебешки люлки, за да изберете тази, която напълно отговаря на потребностите на бебето ви. Всички модели са дело на известни марки и се отличават с качество, удобство, безопасен и стилен дизайн.


Може би вашият избор ще бъде някой от следните бестселъри:


    • електрическа люлка с три позиции на седалката, с вибрираща функция, 6 метода на люлеене и 5 степени на скоростта;
    • бебешка люлка с 5 степени на люлеене и с автоматично изключване, с музикални функции, гриф с играчки и дистанционно управление;
    • компактна бебешка люлка-шезлонг с различни степени на люлеене, вградена вибрация, прикрепени играчки и музикални функции;
    • бебешка люлка 5в1 с функции на люлка за новородено и кошара в първите седмици, а впоследствие - на шезлонг, столче и люлка;
    • бебешка люлка 2в1 за използване като люлка и столче за хранене с функция за дистанционен контрол, автоматично включване на люлеещия механизъм, двойна табла с регулиране в 3 позиции и други.

Всички люлки са със стабилни основи, изработени са от качествени и безопасни материали и се предлагат в модерни цветови решения и чаровен дизайн.


Какви предимства имат?

Основното предимство да използвате люлка за бебе е, че на него ще му бъде комфортно, а за себе си ще осигурите спокойствие. Приспиването на бебето ще бъде много по-лесно, отколкото да го носите постоянно на ръце.

Освен за сън, люлката ще може да използвате и за забавление на бебето, докато докосва играчките и слуша песничките и музикалните звуци. 

Обезопасителните колани на люлките и заключващите механизми създават още по-голяма сигурност и предпазват децата от изплъзване и падане.


За кого са предназначени?

Според задължителния стандарт задвижваните от механизъм на батерии модели са подходящи за деца с тегло до 9 кг.

Ако люлката има функция и като столче за хранене, производителят посочва препоръчителна възраст, обикновено до 36 месеца.


Как да изберем подходящия модел?

Изборът на правилния модел е много важен за спокойствието ви, че в люлката детето е в защитено, удобно и забавно за него място.


Ако сте още в процес на търсене на идеалната люлка, ето някои препоръки:


    • Решете дали вие ще люлеете детето, или желаете електрическа люлка;
    • Преценете теглото на бебето и какви са допустимите килограми за съответния продукт;
    • Следете за качеството на материята и дали е лесна за поддръжка (сваляща се тапицерия, опция за машинно пране, непромокаем протектор и прочее);
    • Задължително проверете с какви обезопасителни колани е осигурена люлката, имат ли меки подложки, как се закопчават и т.н.
    • Изберете модел със забавления и допълнителни екстри за детето в актичните му часове и преди заспиване – играчки, опция за вибрации, музикални функции.

Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Важно предимство на предлаганите от БГХлапета бебешки люлки е, че са произведени от утвърдени марки.


Като:


    • Kikkaboo;
    • Moni;
    • Chipolino;
    • Lorelli;
    • Badabulle и други.


Това ще ви гарантира високо качество, прецизна изработка, безопасност и устойчивост на интензивно ползване както на механизмите, така и на платовете.

Продуктите в каталога се предлагат на изключително добра цена, а ако попадат в някоя от редовните ни промоционални кампании със страхотни отстъпки, покупката ви ще бъде още по-изгодна.


Често задавани въпроси


Важно ли е люлката да разполага със светлинни ефекти и музикален панел?

Да, защото самостоятелните занимания на вашето мъниче под надзора на възрастен, ще бъдат от голяма полза както за вас, така и за детето. Времето, прекарано в люлката съчетава забавление и много нови знания. В зависимост от екстрите детето ще се научи да разпознава звуци и цветове и форми, те ще стимулират любопитството и фината му моторика, докато играе.


За каква възраст са предназначени бебешките люлки?

Те са направени така, че да защитават гръбчето на бебето още от момента на раждането и са предназначени главно за бебета от 0 до 6 месеца. По-прецизен ориентир е детското тегло, защото всяко бебе расте с индивидуални темпове. Обикновено производителите посочват и двете максимално допустими стойности.


Само с батерии ли работят електрическите люлки?

Някои модели могат да работят автономно с батерии, което ги прави удачен избор при пътуване и не ограничава местоположението, на което можете да оставите люлката. Други люлки се включват директно в електропреносната мрежа посредством обезопасен кабел, трансформиращ тока.