Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Връщане,замяна,рекламация и гаранционно обслужване

 Бланка за рекламация ТУК 

Днес пазаруването в мрежата е станало неизменна част от ежедневието, но какви права имаме в онлайн търговията като купувачи и как можем да ги защитим? Покупката, направена онлайн, не се различава от тази в магазина. Важно е, да се има предвид, че посочените по-долу правила се отнасят само за продавачите, които са професионални търговци, но не и за частни лица, продаващи лични вещи в аукционни сайтове.

-Ако по някаква причина продуктите, които сте поръчали, не Ви харесват или просто така сте решили, можете да върнете или замените закупените от нас продукти в 14 дневен срок и ние няма да Ви задаваме абсолютно никакви въпроси. Единственото условие е продуктите да са в добър търговски вид, в оригиналната опаковка, етикети и придружени с документите за продажба (фактура и/или касова бележка,разписка за пощенски паричен превод).

-Така че тук аз също мога да се възползвам от своето право на рекламация при евентуално възникване на проблеми.

Ние от екипа на Bghlapeta.com сме си поставили една единствена цел и тя е клиентът да е винаги доволен и удовлетворен от направените покупки. Няма нищо по – мотивиращо от това да виждаш, че си доставил миг на щастие, предизвикал си една усмивка, направил си деня по - приятен.

Всички стоки предлагани в Bghlapeta.com са предоставени от официални представители и вносители.

 

Как мога да върна закупен от Bghlapeta.com продукт ?

1. Може да се откажете и върнете закупен от Bghlapeta.com продукт в срок от 14 работни дни от датата на получаването му: 
- без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина.
2. Куриерските разходи по връщането на стока закупена от bghlapeta.com са за сметка на клиента. При връщане на стока без замяна, клиентът следва да заплати и пълната стойност на първоначалната доставката. Връщането на стоката трябва да се осъществи от лицензирана куриерска фирма до адреса на bghlapeta.com ,или лично Вие да я доставите до нашия офис
3. За да върнете продукт закупен от Bghlapeta.com задължително условие е: 
- той да бъде в изряден търговски вид 
- без да е използван 
- опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. 
-придружен с документите за продажба (фактура и/или касова бележка,разписка за пощенски паричен превод).
Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приети обратно от нас.

Не се приемат за връщане :

-продукти които са специално изработени за клиена

-разопаковани басеини които са надувани/сглобявани и/или пълнени с вода

-монтирани мебели като скринове,дървени легла,дървени площадки с пробити дупки и/или нарушени отвори за монтаж на болтове

-разопаковани продукти ,които нарушават своята стерилност,като беберони,шишета за хранене,помпи за кърма и други

След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и сумата ще бъде възстановена в срок от 7 работни дни. Връща се сумата от стойността на изпратената стока.

Сумата се връща по начина по който е извършена продажбата :

-Куриер
-Банкова сметка

4 За да върнете продукт трябва да се свържете с нас на някой от посочените телефони в раздел : контакти за да уточним подробности по адреса за връщане и начина на възстановяване на сумата на продукта.


Как мога да заменя закупен от Bghlapeta.com продукт ?

1. Може да замените закупен от Bghlapeta.com продукт в срок от 14 работни дни от датата на получаването му:
-без да дължите обезщетение или неустойка и без да посочвате причина 
-може да замените закупен продукт за друг/и с по-малка,равна или по-голяма стойност, като съответно Ви се приспадне или доплатите разликата, ако има такава.
2. Куриерските разходи по замяна на стока закупена от Bghlapeta.com са за сметка на клиента и в двете посоки.
3. За да върнете продукт закупен от bghlapeta.com, с желание за размяна,задължително условие е: 
- той да бъде в изряден търговски вид, 
- без да е използван 
- опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. 
-придружен с документите за продажба (фактура и/или касова бележка,
разписка за пощенски паричен превод). 

Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да бъдат приети обратно от нас и заменени.

След приемане на върната стока ще се свържем с Вас, за да Ви информираме, че сме получили пратката и да ви потвърдим че изпращаме тази с която желаете да я замените.

4. За да замените продукт трябва да се свържете с нас на някой от посочените телефони в раздел : контакти за да уточним подробности по адреса за връщане, продукта за който желаете да размените върнатия и обратния адрес на който желаете да получите новия продукт.


Как мога да направя рекламация на закупен от Bghlapeta.com продукт ?

1. Може да направите рекламация на закупен от bghlapeta.com продукт до 14 работни дни от датата на получаването при следните случаи : -Полученият продукт е различен от поръчания - размер, цвят, модел или марка на продукта. При което следва да му бъде заменена стоката с нова отговаряща на поръчката му. -Полученият продукт има фабричен дефект , или липсващи части ,или неизправност установени от вас веднага след получаването му,която не е причина от неправилна употреба или сглобяване - Всяка рекламация се преглежда от оторизиран сервиз на конкретният продукт и се преценява дали ще бъде изпратена липсваща част,отремонтирана(ако позволява и не нарушава първоначалното използване),или заманена с нова.
2. Разходите за куриерски услуги и в двете посоки по рекламацията на стока закупена от Bghlapeta.com са за наша сметка.
3. За да направите рекламация на продукт закупен от Bghlapeta.com задължително условие е: - той да бъде в изряден търговски вид, - без да е използван - опаковката не трябва да е разкъсана и повредена, трябва да е във вида, в който е получена. -придружен с документите за продажба (фактура и/или касова бележка,
разписка за пощенски паричен превод).

Продукти неотговарящи на горните изисквания няма да им бъде удовлетворена релкамацията

Всички стоки предлагани в Bghlapeta.com са предоставени от официални представители и вносители.

4. За да задействаме по бързо рекламацията Ви: - към нас(в случаите на изпратен различен от поръчания продукт) - към вносителя чрез нас (при фабричен дефект или липсващи части), Вие трябва да посочите „причината за рекламацията” в формуляра за” рекламация и гаранционно обслужване” и да опишете и прикачите снимки в случай на липсващи части , фабричен дефект или друго.
За да направите рекламация на продукт трябва да попълните формуляра
ТУК , след което наш консултант ще се свърже с вас,за разрешаването на проблема и уточняване на подробностите и адреса на който желаете да получите липсващите части или новия продукт.

 

Как мога да пристъпя към гаранционно обслужване на закупен от Bghlapeta.com продукт ?

Всички стоки предлагани в Bghlapeta.com са предоставени от официални представители и вносители За всички продукти в онлайн магазина важат гаранционните условия на съответния производител.

Гаранционното обслужване трябва да се извърши в рамките на 30 дни и то е безплатно за потребителя. Той не дължи разходи за материали и труд, свързани с ремонта.

1. Може да пристъпя към гаранционно обслужване на закупен от bghlapeta.com продукт при следните случаи :
1.1.Гаранцията е валидна при: - Фабрични дефекти, възникнали по вина на производителя. - Предоставяне на настоящата гаранционна карта и документ за продажба (фактура и/или касова бележка,
разписка за пощенски паричен превод).

1.2.Гаранцията не важи за: - Всички уреди, които се използват с професионална цел в търговската мрежа, обществени заведения и други подобни, различни от домакинството. - Козметични дефекти, отнасящи се само до естетичния вид на изделието и не засягащи, неговата работа. - Износване на механични компоненти в процес на неправилна употреба на изделието. - Дефекти възникнали при транспорт или при неспазване на инструкциите за експлоатация, съхранение и монтаж на уреда. Инструкциите се предоставят при закупуване на уреда.
1.3.Гаранционната отговорност се изключва в следните случаи: - При неправилно монтиране, инсталиране и въвеждане в експлоатация. - Ако е направен опит за отстраняване на дефекта от неоторизирани лица. - При повреди от външен характер, като токови удари, нестандартни захранващи напрежения, природни бедствия или други причини, извън контрола на вносителя. - При попадане на външно тяло в уреда като пирони, карфици, кламери, земя, пясък, малки, камъчета и други подобникато и инсекти (хлебарки, мравки и др.) или ако е подложен на действието на агресивна среда – удар, натиск и т.н. - При предизвикан термичен шок върху уреда – поставяне на горещи съдове върху него или изливане на вряла течност.
2. Разходите за куриерски услуги при гаранционно сервизно обслужване на стока закупена от bghlapeta.com са за наша сметка. - Транспортните разходи при изпращане към гаранционния сервиз са за сметка на продавача/сервиза. - Транспортните разходи от гаранционния сервиз към клиента са за сметка на продавача/сервиза.
3. За да пристъпите към гаранционно обслужване на продукт закупен от Bghlapeta.com, задължително условие е: - да се представи в писмен и снимков материал проблема.Вие трябва да посочите „причината за гаранционно обслужване” във формуляра ” рекламация и гаранционно обслужване” и да опишете и прикачите снимки в случай на повредени части , фабричен дефект или друго. - Снимайте гаранционната карта и документите за продажба (фактура и/или касова бележка).
4.За да задействаме по бързо гаранционното Ви обслужване,попълнете формуляра
ТУК , след което наш консултант ще се свърже с Вас, за разрешаването на проблема и уточняване на подробностите и адреса на сервиза на който да изпратите продукта/повредената част и обратния адрес на който желаете да получите оправения продукт.