Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
 • Видове
  0
  0
  0
  0
  0
 • Екстри
  0
 • Цена
  лв. - лв.
-16
%
Lorelli ТРОН - Гърне

Lorelli ТРОН - Гърне

28,00 лв. 23,52 лв.

Lorelli

Най-подходящият начин да приучите детето си да ходи самостоятелно до тоалетна в прехода на отказ от използването на пелени, е бебешко гърне. Предлаганите бебешки гърнета са много разнообразни, а с атрактивния си дизайн привличат вниманието на децата и увеличават желанието им да се научат на правилни хигиенни навици


Какво представляват?

Проучвайки възможностите на пазара относно бебешките аксесоари за баня, включително и гърнета, ще се убедите колко голям може да бъде изборът ви.

Дизайнерите са създали изключителни модели, впечатляващи с чаровни форми, пасващи идеално на детската анатомия, цветове и забавни изображения. 

Гърнетата са изработени от висококачествени материали и могат да бъдат както стандартни с класическа и удобна форма, така и с иновативен дизайн и допълнителни функции.

Някои гърнета са с форма на малко столче с облегалка, други представляват мини тоалетна чиния, имат формата на животинче или са музикални, с подвижен контейнер и др.


Какви видове ще откриете при нас?

В продуктовия каталог създадохме за вас специална селекция от гърнета и детски седалки за тоалетна на водещи марки. 


Ако предпочитате самостоятелно гърне за вашето дете, може да избирате сред модели като:


    • гърнета-писоари за момченца и др.
    • гърнета с формата на мини тоалетна;
    • гърнета с подвижен контейнер;
    • анатомични гърнета;
    • сгъваеми гърнета;
    • гърнета-столче;
    • стандартни гърнета с неплъзгаща се основа;

Гърнета са цветни, с интересни и забавни форми, удобни и дават възможност да се избира модел за момченце или момиченце.


Какви предимства имат?

Гърнето е незаменим помощник на родителя в периода, когато трябва да приучи детето да ходи самостоятелно до тоалетна. Понеже децата са любопитни, цветното и с интересна форма гърне ще ги насърчи да го използват.

Друго предимство на гърнето е, че е преносимо и може да се използва не само в банята, но и в друго помещение или докато сте на път.

Някои деца повече предпочитат да седнат на самостоятелното си гърне, защото изпитват страх от голямата тоалетна. С гърнето те чувстват по-голям контрол над ситуацията, което ги прави по-уверени и спокойни.


Как да изберем подходящия модел?

В избора на подходящото гърне има няколко неща, с които да се съобразите.


Размер на гърнето

Всеки продукт е с различен размер и диаметър. Моделът трябва да пасне на дупето и извивките на кръста на детето, за да няма напрежение.


Удобство и стабилност

Не само правилният размер, но и удобството на използване е важно. Формата на отвора и гладките ръбове ще осигурят комфортно усещане и гърнето ще приляга лесно.

Много стабилни са гърнетата-столчета и моделите, снабдени с гумички.


Допълнителни екстри

Ако изберете гърне с интересен цвят, форма и шарени картинки, то ще бъде приятно за ползване от детето. Още по-привлекателни са модели с допълнителни екстри като музикални функции, издаване на звук, дръжки и други.


Лесно почистване

Класическо или музикално, гърнето трябва лесно да се почиства. При някои модели се изисква само изхвърляне на съдържанието и изплакване. При други обаче се налага разглобяване на някои компоненти, докато се стигне до изходния контейнер.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Ако вече сте в процес на търсене на подходящо гърне за детето си, в БГ Хлапета ви очаква богата наличност на гърнета. 


Те са на доказани световни марки като:


    • Chipolino;
    • Tega Baby;
    • Cangaroo;
    • Badabulle;
    • Lorelli и много други.

В категорията за гърнета лесно ще откриете желания модел, запознавайки се с основните му характеристики от подробното описание. С класическо, музикално, анатомично, сгъваемо или друг вид гърне на изгодна цена ще се погрижите за по-лесното отвикване на детето от пелените, без стрес и притеснения.


Често задавани въпроси


Кога да започнем да приучваме детето да сяда на гърне?

Времето не е точно определено и зависи от индивидуалните особености на всяко дете. Някои родители поставят децата си на гърне още на 6-месечна възраст. Специалистите определят като най-подходящо времето между 1,5-3 г.


Колко голямо гърне да изберем?

Съобразете големината на гърнето с детето и с нуждите и навиците си. За чести пътувания и когато се налага да оставите детето при дядо и баба, изберете модел, който може да се пренася по-лесно.


С какви допълнителни удобства е желателно да разполага гърнето?

Към допълнителните удобства се отнася наличието на капак, „стъпки” и дръжки. Необходимостта от допълнителни екстри е обусловена и от желанието и готовността на детето да ползва гърнето – ако се притеснява и не желае да сяда на гърне, пъстрият дизайн и музикалните функции ще го предразполагат и успокояват.