Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
-15
%
Mochtoys малка къща с ограда 10839

Mochtoys - Къща с маса и стол

ПЦД: 349,00 лв.

296,00 лв.

Mochtoys

-15
%
Mochtoys Happy Пастел - Къща

Mochtoys Happy Пастел - Къща

225,00 лв. 191,00 лв.

Mochtoys

Pilsan - Сгъваема къща

ПЦД: 259,00 лв.

220,00 лв.

Pilsan

-15
%
Mochtoys Paw Patrol - Къща

Mochtoys Paw Patrol - Къща

265,00 лв. 225,00 лв.

Mochtoys

-15
%
Mochtoys Smart - Къща

Mochtoys Smart - Къща

305,00 лв. 259,00 лв.

Mochtoys

Дали ще играят вътре, или навън, всички деца обичат да имат свое място, за да почиват, да се забавляват или да се чувстват самостоятелни. Ако са в стаята, обикновено избират някое уютно и скришно място за въображаема къща като например под маса или бюро. 

Когато са на открито, чудесно решение е да им осигурите лично и защитено пространство с някоя от специалните детски къщички за игра.


Какво представляват?

Детските къщи са едни от най-привлекателните градински играчки за децата. Те много наподобяват на традиционната къща, но в умален мащаб.

Най-често къщичките пристигат в разглобен вариант, но сглобяването им според приложените инструкции е много лесно. Някои от тях са по-малки, други са предназначени за повече деца, но всички те са универсално забавление на хлапетата от всички възрасти.

Повечето конструкции на детските градински къщи са пластмасови, а цветовете им са много разнообразни, като има и специални дизайни за момичета и момчета.

Освен врата и прозорци, много къщички разполагат с пързалка, ограда, маса, пейки и други допълнителни аксесоари за удобство и повече възможности за игра.


Какви видове ще откриете при нас?

В зависимост от наличното пространство и предпочитанията ви, в БГ Хлапета със сигурност ще откриете подходящ модел детска къща за игра. 


Ето някои от десетките предложения, с които може да зарадвате детето си:


    • малки и големи къщи с ограда;
    • къщи с ограда и дъска за рисуване;
    • каменни къщи с ограда;
    • къщи с пързалка;
    • къщи с маса и стол;
    • къщи с веранда и пързалка;
    • сгъваеми къщи;
    • къщи-замък на принцеса и много други.

Къщичките биват от дърво или пластмаса и различни по вид скрепващи елементи. Разполагат с един или два етажа, с релефен покрив и още десетки чаровни детайли. Покритието им е с UV защита за запазването на цветовете. Декорациите им са пъстри и с картинки на любими детски герои.


За кого са подходящи?

Умалените домове са привлекателни за децата още от най-ранна възраст, затова базовите модели са подходящи за игра още след навършването им на 1 година.

Производителите препоръчват минимална и максимална възраст за всеки отделен тип детски къщички според наличието на стъпала, високи елементи, товароносимост на етажите и пързалките и т.н.


Как да изберем подходящ модел?

При избора на подходящ модел къща за игра е важно да се съобразите с няколко основни критерия. 


Сред които:


Безопасност

Както при закупуването на всяка играчка или друг продукт за деца, ръководещ елемент за решението ви е безопасността на конкретния модел. Уверете се, че тази къщичка, към която сте се насочили, е изработена прецизно от висок клас материали, устойчиви на влага и слънце. Конструкцията трябва да бъде здрава, неподатлива на деформация и с дълъг експлоатационен живот. Задължително е изделието да разполага и със сертификат за качество.


Големина

Предвидете размера на къщата съобразно пространството, на което желаете да я разположите. Важно е също дали в нея ще влиза едно, или няколко деца и до каква възраст бихте желали да я използват.


Материал на изработка

Материалът, от който основно се правят детските къщички, е пластмаса или дърво. Макар че дървените къщи притежават повече чар, пластмасовите се сглобяват по-лесно, по-устойчиви са на външни влияния и се почистват лесно.


Допълнителни аксесоари

Съобразете избора си на аксесоари непременно с любимите игри на детето и уменията му. Така ще можете да се насочите към къщичка с пързалка, с ограда, със стена за катерене и редица други.

За цвета и дизайна на къщичката може да потърсите и мнението на детето, като му предоставите да избира между модели, на които сте се спрели предварително.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Сред всички градински играчки къщичките се открояват с най-висока степен на безопасност. Моделите, които ще откриете в БГ Хлапета, са с надеждна конструкция и имат впечатляващ автентичен вид. 


Те са на утвърдени марки като: 


    • Little Tikes;
    • Pilsan,;
    • Dolu;
    • Mochtoys;
    • 3toysm и са комфортни и напълно безопасни за игра.


Освен високо качество, къщичките за игра в категорията се отличават с иновативна конструкция за лесно сглобяване, здравина и устойчивост на външни атмосферни въздействия. 

На добра цена вашите деца ще получат възможност да се забавляват и да развиват въображението си.


Често задавани въпроси


Безопасни ли са за игра детските къщички?

Къщичките за деца са произведени при стриктно спазване на всички критерии за безопасност по отношение на материали и дизайн. Ако детето ви е по-малко, наблюдавайте постоянно играта му в къщата.


Може ли да разположим къщичката за игра на закрито?

Ако разполагате с достатъчно пространство и къщичката е с малки размери, може да я сглобите и за игра на закрито. Съобразете отстоянията на отделните елементи от стени, мебели и други обекти за напълно безопасен и удобен достъп.


Какви ползи носи играта в детска къща?

Според специалистите играта в детска къща стимулира креативността и двигателните умения, помага и за по-бързата социализация на децата. Подражанието на възрастните в грижата за личното пространство, почистването, подредбата и други дейности, пресъздадени посредством игра, възпитават у децата редица полезни навици. 

Освен това поставените в нея играчки ще бъдат съхранявани на сухо място и детето ще може да се забавлява там дори когато превалява дъжд.