Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
-10
%
3toysm Garden house - Детска къща за игра
-10
%
Mochtoys малка къща с ограда 10839
-10
%
Pilsan - Каменна къща с ограда
-10
%
Mochtoys - Къща с маса и стол
-10
%
Mochtoys - Малка къща с дъска за рисуване
-10
%
Mochtoys - Голяма къща с дъска за рисуване
-10
%
Pilsan 06194 Къща с ограда

Pilsan 06194 Къща с ограда

341,00 лв. 306,90 лв.

Pilsan

-10
%
Pilsan Magic House - Детска къща

Pilsan Magic House - Детска къща

571,00 лв. 513,90 лв.

Pilsan

-10
%
Mochtoys My Sweet Shop - Къща

Mochtoys My Sweet Shop - Къща

199,00 лв. 179,10 лв.

Mochtoys

-10
%
Pilsan - Къща с пързалка

Pilsan - Къща с пързалка

436,00 лв. 392,40 лв.

Pilsan

-10
%
Pilsan Happy - Къща за игра

Pilsan Happy - Къща за игра

304,00 лв. 273,60 лв.

Pilsan

-10
%
Mochtoys - Каменна къща 114x114x151 см.
-10
%
Pilsan Multi - Ограда 10 елемента
-10
%
Pilsan - Ограда Funny 6 части
-10
%
DOLU UNICORN - Градинска къща

DOLU UNICORN - Градинска къща

249,00 лв. 224,10 лв.

Dolu

-10
%
Pilsan Площадка за игра

Pilsan Площадка за игра

209,00 лв. 188,10 лв.

Pilsan

-10
%
Pilsan - Сгъваема къща

Pilsan - Сгъваема къща

259,00 лв. 233,10 лв.

Pilsan

-10
%
Mochtoys Happy - Къща

Mochtoys Happy - Къща

220,00 лв. 198,00 лв.

Mochtoys

-10
%
Smoby Garden House - Къща за игра
-10
%
Smoby Chef House - Детска къща-ресторант
-10
%
 Pilsan Тунел Гъсеница

Pilsan Тунел Гъсеница

555,00 лв. 499,50 лв.

Pilsan

-10
%
Smoby - Кът за спорт с баскетболен кош
Не е наличен
DOLU BARBIE City House - Къща за игра
Не е наличен
Dolu City House - Градинска къща с ограда

Дали ще играят вътре, или навън, всички деца обичат да имат свое място, за да почиват, да се забавляват или да се чувстват самостоятелни. Ако са в стаята, обикновено избират някое уютно и скришно място за въображаема къща като например под маса или бюро. 

Когато са на открито, чудесно решение е да им осигурите лично и защитено пространство с някоя от специалните детски къщички за игра.

Какво представляват?

Детските къщи са едни от най-привлекателните градински играчки за децата. Те много наподобяват на традиционната къща, но в умален мащаб.

Най-често къщичките пристигат в разглобен вариант, но сглобяването им според приложените инструкции е много лесно. Някои от тях са по-малки, други са предназначени за повече деца, но всички те са универсално забавление на хлапетата от всички възрасти.

Повечето конструкции на детските градински къщи са пластмасови, а цветовете им са много разнообразни, като има и специални дизайни за момичета и момчета.

Освен врата и прозорци, много къщички разполагат с пързалка, ограда, маса, пейки и други допълнителни аксесоари за удобство и повече възможности за игра.

Какви видове ще откриете при нас?

В зависимост от наличното пространство и предпочитанията ви, в БГ Хлапета със сигурност ще откриете подходящ модел детска къща за игра. 

Ето някои от десетките предложения, с които може да зарадвате детето си:

 • малки и големи къщи с ограда;
 • къщи с ограда и дъска за рисуване;
 • каменни къщи с ограда;
 • къщи с пързалка;
 • къщи с маса и стол;
 • къщи с веранда и пързалка;
 • сгъваеми къщи;
 • къщи-замък на принцеса и много други.

Къщичките биват от дърво или пластмаса и различни по вид скрепващи елементи. Разполагат с един или два етажа, с релефен покрив и още десетки чаровни детайли. Покритието им е с UV защита за запазването на цветовете. Декорациите им са пъстри и с картинки на любими детски герои.

За кого са подходящи?

Умалените домове са привлекателни за децата още от най-ранна възраст, затова базовите модели са подходящи за игра още след навършването им на 1 година.

Производителите препоръчват минимална и максимална възраст за всеки отделен тип детски къщички според наличието на стъпала, високи елементи, товароносимост на етажите и пързалките и т.н.

Как да изберем подходящ модел?

При избора на подходящ модел къща за игра е важно да се съобразите с няколко основни критерия. 

Сред които:

Безопасност

Както при закупуването на всяка играчка или друг продукт за деца, ръководещ елемент за решението ви е безопасността на конкретния модел. Уверете се, че тази къщичка, към която сте се насочили, е изработена прецизно от висок клас материали, устойчиви на влага и слънце. Конструкцията трябва да бъде здрава, неподатлива на деформация и с дълъг експлоатационен живот. Задължително е изделието да разполага и със сертификат за качество.

Големина

Предвидете размера на къщата съобразно пространството, на което желаете да я разположите. Важно е също дали в нея ще влиза едно, или няколко деца и до каква възраст бихте желали да я използват.

Материал на изработка

Материалът, от който основно се правят детските къщички, е пластмаса или дърво. Макар че дървените къщи притежават повече чар, пластмасовите се сглобяват по-лесно, по-устойчиви са на външни влияния и се почистват лесно.

Допълнителни аксесоари

Съобразете избора си на аксесоари непременно с любимите игри на детето и уменията му. Така ще можете да се насочите към къщичка с пързалка, с ограда, със стена за катерене и редица други.

За цвета и дизайна на къщичката може да потърсите и мнението на детето, като му предоставите да избира между модели, на които сте се спрели предварително.

Защо да се доверим на БГ Хлапета?

Сред всички градински играчки къщичките се открояват с най-висока степен на безопасност. Моделите, които ще откриете в БГ Хлапета, са с надеждна конструкция и имат впечатляващ автентичен вид. 

Те са на утвърдени марки като:

 • Little Tikes;
 • Pilsan,;
 • Dolu;
 • Mochtoys;
 • 3toysm и са комфортни и напълно безопасни за игра.

Освен високо качество, къщичките за игра в категорията се отличават с иновативна конструкция за лесно сглобяване, здравина и устойчивост на външни атмосферни въздействия. 

На добра цена вашите деца ще получат възможност да се забавляват и да развиват въображението си.

Често задавани въпроси

Безопасни ли са за игра детските къщички?

Къщичките за деца са произведени при стриктно спазване на всички критерии за безопасност по отношение на материали и дизайн. Ако детето ви е по-малко, наблюдавайте постоянно играта му в къщата.

Може ли да разположим къщичката за игра на закрито?

Ако разполагате с достатъчно пространство и къщичката е с малки размери, може да я сглобите и за игра на закрито. Съобразете отстоянията на отделните елементи от стени, мебели и други обекти за напълно безопасен и удобен достъп.

Какви ползи носи играта в детска къща?

Според специалистите играта в детска къща стимулира креативността и двигателните умения, помага и за по-бързата социализация на децата. Подражанието на възрастните в грижата за личното пространство, почистването, подредбата и други дейности, пресъздадени посредством игра, възпитават у децата редица полезни навици. 

Освен това поставените в нея играчки ще бъдат съхранявани на сухо място и детето ще може да се забавлява там дори когато превалява дъжд.