Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
 • Видове
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Топ
Chipolino Вектор - Видео бебефон 2.4 инча
-6
%
Motorola PIP12 - Аудио бебефон

Motorola PIP12 - Аудио бебефон

179,00 лв. 169,00 лв.

Motorola

-16
%
Lorelli - Дигитален Видеофон
-16
%
Lorelli Safeness - Бебефон

Lorelli Safeness - Бебефон

147,00 лв. 123,48 лв.

Lorelli

В днешно време технологиите са неизменна част от живота ни. Те ни улесняват във всяко едно отношение, включително в отглеждането и грижата за децата ни.

Бебефоните са едни от най-важните помощни средства при отглеждането на новородени бебета и малки деца. Те ни позволяват да наблюдаваме бебето или детето, докато сме в съвсем различно помещение от него.

Тези иновативни бебешки аксесоари за сън и безопасност ни дават възможността да вършим домакинската си работа, или да изпълняваме други задължения спокойно, докато наблюдаваме какво се случва в детската на детето.

С помощта на бебефона, ние разполагаме с времето си, докато бебето спи, или играе и имаме спокойствие и увереност, че то е в безопасност.


Какво представляват?

Бебефоните са вид интелигентни електронни устройства, които позволяват на родителите да следят децата си и да ги наблюдават и слушат, дори ако се намират в друго помещение.

Например, докато бебето спи, бебефона ви помага да вършите нещо друго, или просто да се отпуснете и да починете, докато наблюдавате детето си.

Стандартните бебефони се състоят от две части - едната е поставена в детската стая на детето, или в помещението, където то се намира, а другата е във вас.

Устройството, поставено в стаята където се намира детето, предава ясни звук и картина към устройството, което е във вас и така вие получавате качествена и мигновена визуализация на детето си и заобикалящата го среда.

Съвременните бебефони имат различни функции и комбинират в себе си различни видове технологии, което ги прави още по-лесни за ползване и още по-полезни за родителите.


Какви видове ще откриете при нас?

В онлайн магазин БГ Хлапета ще откриете огромно разнообразие от бебефони, които ще гарантират спокойствие и безопасност за вашето бебе. 

При нас ще намерите различни модели, включително цифрови и видео бебефони с камера, които осигуряват ясен звук и изображение, без смущения. 

Всички предлагани бебефони са изработени от надеждни материали и са леки, лесно преносими и лесни за употреба.

Бебефоните ни разполагат с интелигентни функции, като например ECO режим, нощни светлини и микрофони с висока чувствителност. 

Предложенията ни включват стандартни бебефони и бебефони с полезни функции, като нощни светлини и възможност за възпроизвеждане на успокояващи песни, както и аларми и индикатори за батерията, които помагат за поддържане на безопасността на вашето бебе и вашето спокойствие. 

Всички тези функции са специално създадени и проектирани в бебефоните, за да ви дадат увереност и спокойствие, докато наблюдавате своето малко човече.


В BG Hlapeta ще откриете широка гама от марки като:

    • Philips Avent;
    • Chipolino;
    • Motorola;
    • Lorelli;
    • Kikkaboo;
    • Nuk и много други


Какви предимства имат ?


Бебефоните ни предоставят много предимства, включително:

    • Спокойствие и безопасност: Позволяват на родителите да следят своето бебе от разстояние, осигурявайки им време за себе си и спокойствие.

    • Удобство и лесна употреба: Бебефоните са лесни за настройка и използване, като предоставят интуитивни функции за контрол и мониторинг.

    • Разнообразие от функции: Повечето модели разполагат с различни функции като светлинни индикатори, вградени температурни сензори, аларми и дори възможност за гласова активация.

    • Портативност: Бебефоните са компактни и леки, което ги прави лесни за транспортиране и преместване в различни стаи, или места извън дома.

    • Нощно наблюдение: Много от моделите предлагат функция за нощно виждане, което улеснява наблюдението на бебето през нощта.

Как да изберем подходящ модел?

Нуждите и предпочитанията, които имате, както и пространството, което искате да наблюдавате с помощта на бебефона и бюджета, който сте решили да отделите са от ключово значение при избора на правилното за вас устройство.


Важно е да вземете под внимание различни фактори, когато се опитвате да изберете правилния за вас бебефон:


    • Тип на бебефона: Решете дали искате аудио бебефон, видео бебефони с камера, или комбиниран модел.

    • Обхват: Проверете обхвата на устройството, особено ако планирате да го използвате в големи помещения.

    • Функции и характеристики: Проучете различните функции на бебефона, като например вградени температурни сензори, нощни светлини, опции за гласова активация и др. Изберете модел, който отговаря на вашите предпочитания и изисквания.

    • Качество на звука и изображението: Проверете качеството на звука и изображението на моделите, които разглеждате.

    • Батерия: Изберете бебефон, който може да работи продължително време, без да изисква често зареждане.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


BG Hlapeta е надежден и утвърден онлайн магазин за бебешки и детски стоки, с дългогодишен опит на пазара и безброй доволни клиенти.

При нас ще откриете богат асортимент от бебешки и детски стоки, включително богат списък от най-висококачествените бебефони, предлагани на пазара.

Продуктите, които предлагаме са с високо качество и са произведени от утвърдени на пазара производители, с гаранция за качество. При нас ще откриете само продукти, които отговарят на всички стандарти за безопасност и качество.

В BG Hlapeta можете да се насладите на лесен и удобен начин за пазаруване, а екипът ни ще се погрижи да бъдете удовлетворени от обслужването и да получите бърз и изчерпателен отговор на всички ваши запитвания и въпроси.


Често задавани въпроси


Как да инсталирам и настроя бебефона?

Инструкциите за инсталиране и настройка на бебефони и други бебешки аксесоари за безопасност и сън обикновено са включени в опаковката или ръководството на продукта.


Колко далеч може да достигне сигналът на бебефона?

Обхватът на сигнала може да варира в зависимост от модела и условията на използване. 


Какви са полезните функции на бебефоните?

Полезните функции на бебефоните може да включват вградени температурни сензори, двупосочна комуникация, нощно виждане и други, които могат да улеснят наблюдението и грижата за вашето бебе.