Коледни промоции! Не изпускайте. Влезте тук.
Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
 • Възраст
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
-13
%
Cangaroo Care - Пликове за кърма

Кърменето е от голямо значение за растежа на бебето и развитието му. Понякога може да ви се наложи изцеждането на кърма и съхранението ѝ за ползване след известно време. С контейнери и пликове за кърма това е удобно и сигурно.

Какво представляват?

Контейнерите за съхранение на кърма са от твърда пластмаса и не съдържат ВРА. Предназначени са специално за кърма и запазват най-добре нейните полезни свойства.

Леки са, пренасят се удобно, а преди употреба трябва да се стерилизират. Може да се държат в хладилник или фризер, затварят се херметически, не протичат и се почистват лесно дори в съдомиялна машина.

Освен контейнери за кърма, може да използвате и специални пликчета, в които да съхранявате кърма в хладилник или фризер. 

Те са със стени от два слоя, а благодарение на двойния цип не съществува риск от протичане. Широкият им отвор позволява лесно пълнене и изпразване.

Какви видове ще откриете при нас?

БГ Хлапета предлага различни висококачествени контейнери и пликове за кърма, която ще можете да съхранявате по най-добрия начин.

В категорията ни ще откриете богат асортимент от бебешки аксесоари за хранене и съхранение на кърма.

Комплекти контейнери за кърма 

В комплектите обикновено се включват 4 или 5 контейнера, които да затопляте дори в микровълнова фурна. 

Те са рециклируеми и са подходящи за стерилизация. Позволяват измерване и етикетиране на изцедената кърма. Имат различна вместимост, а капачките и адапторите им можете да използвате многократно.

Торбички за кърма

Те са стерилизирани предварително за незабавна употреба. Имат широк отвор, изработени от два слоя с подсилени шевове. Ципът им е двоен и непропусклив. Могат да стоят изправени поради здравата си конструкция.

Пликове за кърма

Предлагат се обикновено в комплект от около 40 броя. Предназначени са за еднократна употреба и са предварително стерилизирани. Лесно можете да ги поставите във фризер в изправено положение. Отворите им са проектирани за лесно изливане с цел спазване на максимална хигиена.

Защо са толкова важни?

Контейнерите от пластмаса не съдържат ВРА и запазват най-добре характеристиките и свойствата на кърмата. Вътрешността им, включително и тази на пликовете, е специално обработена по начин, който не позволява мазнините от млякото да останат по стените.

Контейнерите и пликовете са безспорно улеснение за майката, ако ѝ се наложи да отсъства или няма условия да кърми детето си по време на пътуване например, а не желае да заменя здравословната кърма с адаптирано мляко. 

Благодарение на различните размери съдове, лесно можете да замразите отделни порции, а щом е време детето да се храни, просто размразете и стоплете нужното количество кърма до телесна температура.

Как да изберем подходящия модел?

Важно е да купите модел от доказан производител като Philips avent, Tommee Tippee или друга реномирана марка

Използвайте контейнер със сигурен начин на затваряне, който е подходящ за съхранение както във фризер и хладилник, така и да бъде директно затоплен.

От практична гледна точка е желателно да може да се мие в съдомиялна машина, а също и да издържа на многократна стерилизация.

Защо да се доверим на БГ Хлапета?

В продуктовата си категория БГ Хлапета предлага богат избор от контейнери и пликове за кърма, сред които да се спрете на тези, отговарящи най-добре на нуждите ви. 

Продуктите, които можете да откриете на нашата страница са от най-висок клас, а безупречната им изработка и безвредни материали са гаранция за безопасна употреба и качество.

Сред марките артикули за съхранение на кърма, които предлагаме са някой от следните:

 • Philips avent;
 • Babyono;
 • Tommee Tippee;
 • Vital Baby;
 • Lorelli;
 • Dr.Browns и много други.

Доверявайки се на БГ Хлапета, ще можете да се снабдите с практични и функционални контейнери за кърма или торбички на изключително достъпна цена.

Нашите контейнери и пликове са удобен начин за съхранение на изцедена кърма, за да бъде готова за консумация, когато настъпи време за следващото здравословно хранене на вашето мъниче.

Често задавани въпроси

Кое налага да съхраняваме кърма?

Това е нужно тогава, когато кърмата ви е повече от тази, която е необходима за детето ви. Добре е да я съхранявате, ако в следващ период кърмата ви намалее, за да имате „резерва”. Освен това запасът може да послужи на ваш близък, който да нахрани бебето, ако не сте вкъщи.

Какво количество кърма се слага в контейнер или плик?

Контейнерите или пликовете са с вместимост от 60 до 120 мл. Конструирани са така, за да се предотврати разхищението на кърма, а и малкото количество се размразява по-бързо.

Мога ли да използвам повторно контейнера за кърма?

Да, това е възможно, но само след старателното му измиване и стерилизиране. За правилна поддръжка прочетете препоръките на производителя. Не се предвижда пликовете за кърма да се използват многократно, защото не могат да се стерилизират втори път.