Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
 • Вид кош
  0
 • Цена
  лв. - лв.
-20
%
Dorjan Quick Twin 2в1 - Количка за близнаци
-25
%
Adbor Duo lux 3D - Kоличка за близнаци, 3в1
-10
%
Adbor Duo lux 3D - количка за близнаци 3в1
-5
%
Baby Giggle Duet Practick 2в1 - Детска количка за близнаци
-12
%
Peg Perego Triplette Piroet - Комбинирана количка
Топ
Mountain Buggy Duet V3 - Количка за близнаци
-12
%
Peg Perego DUETTE PIROET - Бебешка количка за близнаци

Ако очаквате близнаци или имате породени деца с малка разлика, едни от най-добрите ви помощници са моделите колички за близнаци.


Какво представляват количките за близнаци?

Това са бебешки и детски колички, които са специално проектирани да осигуряват удобно придвижване на две бебета едновременно.

С помощта на такава количка можете да изведете мъниците на разходка едновременно и без да се нуждаете от две отделни колички.


КОЛИЧКИ ЗА БЛИЗНАЦИ И ТРИЗНАЦИ

Източник на изображение: bghlapeta.com


Кои са най-важните опции, които трябва да вземете под внимание при избора на колички за близнаци?


Разположение на седалките

В търговската мрежа, включително и в нашия магазин БГХлапета се предлагат няколко основни вида колички за близнаци: тандем, side - by - side и трансформиращи.


Тандем

Сред основните характеристики тандем количките за близнаци е разположението на седалките, които са поставени една пред друга.

Плюсовете им са, че са по-тесни и компактни, което е от полза, ако трябва да преминавате с количката през врати, да ползвате асансьор или градски транспорт.

Минусите им са, че малките нямат видимост едно към друго и заради по-голямата дължина на количката маневреността е доста ограничена.


Side - by - side

Това е стандартният модел двойни колички. При тях седалките са една до друга, което позволява на бебета да имат пряк контакт помежду си.

Минусът им е, че са доста широки, което може да е проблем, ако често се налага да преминавате през по-тесни пространства.


Модулни или “трансформиращи”

Трансформиращите се видове бебешки колички за близнаци набират сериозна популярност, тъй като дават възможност да се добавят или премахват елементи, да се настройва височината и позицията на седалките и т.н., и т.н.


Размер и тегло

След като се спрете на конкретен вид количка за близнаци е препоръчително да се уверите, че лесно можете да я управлявате и да извършвате всякакви маневри.

Не е зле да проверите дали моделът се сгъва лесно и дали можете да приберете без проблем количката в багажника на вашия автомобил.


Регулиране на седалките

Проверете и дали седалките на количката могат да се регулират независимо една от друга, за да осигурите комфорт на всяко от децата.


Безопасност

Обърнете внимание както на качеството на материалите и изпълнението, така и дали количката за близнаци има 5 - точкови колани за безопасност, сигурна спирачна система и стабилно и здраво шаси.


Допълнителни функции и аксесоари

Добре е проверите и дали количката, на което сте се спрели разполага удобен и леснодостъпен кош за пазар, удобна чанта за багаж, поставка за чаши, сенници, поставка за крачетата на мъниците.

Добре е също така дръжката да е от една част и да може да се регулира, за да ви е по-удобно да управлявате количката. 


За кого са подходящи количките за близнаци?

Едва ли е необходимо да го казваме и ние, но все пак се чудите, бебешките колички за близнаци са много подходящи както, ако очаквате или вече имате близнаци, така и ако имате две деца, едното от които е малко бебе, а другото все още се нуждае от количка.


Как да изберете подходящ модел?

Преди да закупите количка за близнаци, преценете вашите специфични нужди и предпочитания.

Вземете под внимание какъв е начинът ви на живот, дали живеете в сграда, в която трябва да използвате стълби или асансьор, помислете къде най-често ще разхождате бебчетата и т.н., и т.н.

Посетете магазина лично и тествайте количката за близнаци, за да можете усетите дали ще ви е удобно да се придвижвате с нея и близнаците из града.

Разговаряйте с други родители, които вече ползват подобни модели колички за близнаци и се вслушайте в препоръките и съветите, които ще ви дадат.

Преди да финализирате покупката прочетете отзивите и рецензиите от потребителите, за да сте напълно сигурни, че моделът бебешка количка, на който сте се спрели за вашите мъничета е наистина най-подходящият за тях.

Ако имате възможност се спирайте на бебешки колички за близнаци или деца с малка възрастова разлика от утвърдени и популярни брандове като Peg Perego, Lorelli, Cybex, Dorjan и други.

Даваме ви този съвет, тъй като това са марки, продуктите, на които са с доказано високо качество, дълготрайност и с модерен и стилен дизайн.

КОЛИЧКИ ЗА БЛИЗНАЦИ И ТРИЗНАЦИ

Източник на изображение: bghlapeta.com


Защо да се доверите на нашия магазин?

От онлайн магазин БГХлапета можем да ви предложим широка гама от модели, цветове и дизайн колички за близнаци от популярни марки на много прилични цени.

В зависимост от предпочитанията си, при нас можете да откриете както бебешки колички тандем (тип ”влакче”), традиционни колички (тип “редица”, модулни, джогинг двойни колички и много други.

Ние подбираме внимателно както моделите, които предлагаме, така и марките, с които работим.


Често задавани въпроси


За каква възраст са предназначени количките за близнаци?

Сред моделите, които от БГХлапета предлагаме ще откриете както комбинирани двойни колички за новородени бебета, така и колички 3в1, летни колички и много други.

Тоест, моделите, които предлагаме са подходящи за деца от 0 до 3 - 4 годишна възраст.


На какви цени и от какви марки предлагате колички за близнаци?

Ценовият диапазон, в който предлагаме двойните модели е широк, тъй като цената зависи както от конкретния модел, така и марката.

Относно марките, при нас можете да откриете модели и серии бебешки колички за близнаци от популярни брандове.


Сред които:


    • Peg Perego
    • Lorelli
    • Cybex
    • Dorjan
    • Chipolino
    • ABC Design
    • Contours
    • Mikado и много други.


С какви методи на плащане работите?

Покупката на артикул от нашия магазин можете да заплатите при доставката чрез пощенски паричен превод.