Коледни промоции! Не изпускайте. Влезте тук.
Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Не е наличен
Jane - Термобокс1 бр. 550 мл.

Всеки родител на новородено бебе е добре да се снабди с термобокс, ако иска да запази температурата на шишетата най-вече за среднощните хранения, вземане на ястията от детската кухня и по време на пътуване. С използването на термобоксове всяка разходка е по-спокойна и приятна.

Какво представляват термобоксовете?

Термобоксовете представляват специални аксесоари за съхранение на храна под формата на съдове с двойна изолация, които поддържат температурата на течността или храната дълго време. В зависимост от модела термобоксът може да побере едно шише или бурканче, но има и варианти за съхранение на две бебешки шишета.

Вътрешната част обикновено е направена от стиропор, а външната – от издръжлив и немиещ се материал.

Разполагат с дръжка за по-лесно носене, а може закупите и специална термоопаковка или термочанта, които спокойно да използвате за всякакъв тип съдове и храни до 3-годишна възраст на детето.

Какви видове ще откриете при нас?

В БГ Хлапета разполагаме с висококачествени термоси и термобоксове и различни аксесоари към тях.

Сред които:

 • термобокс със зарядно за кола;
 • термобокс комплект от 2 броя с удобна чантичка за пренос;
 • термобокс за една и за две бутилки с двойна изолация и практична закопчалка;
 • термобокс с капацитет 550 мл с вътрешен и външен капак с клапан за освобождаване на топлинатата и др.

Специално място в селекцията ни заемат и практичните модели бебешки аксесоари като:

 • термочанти;
 • термокошници за количка;
 • термоопаковки;
 • термоизолатори и други страхотни допълнения, подпомагащи правилното съхранение и сигурно пренасяне на храни или течности.

Защо са толкова важни?

Термобоксовете играят важна роля за вашето максимално улеснение при отглеждане на малко дете. Когато сте на разходка, абонирани сте за детска кухня или ви предстои пътуване, а желаете храната и напитките за детето да се поддържат с необходимата температура, подобен термоизолиращ продукт ще ви бъде от огромна полза. 

Съдовете ще са много по-лесни за пренасяне, без да има риск от разваляне, разливане или изстиване на съдържанието, а някои имат и приспособления за прикрепяне към количката и самостоятелно затопляне.

Как да изберем подходящ модел?

Температурата на бебешката храна може да остане непроменена до няколко часа със стандартен термобокс, но металният я задържа и по-дълго - понякога до 5-6 часа. В зависимост от времетраенето на разходката или пътуването ви можете да изберете единичен или двоен термобокс.

Едни от ключовите характеристики на продуктите в категорията са следните.

Вместимост

Моделите се различават не само по външен вид и допълнителни удобства, но и по обем. Всички те са компактни и лесни за съхранение и пренасяне, но съобразно нуждите си се спрете на съд с по-голям или по-малък капацитет. 

За храненето на едно дете е достатъчен обем около 300 мл, но за близнаци или по-дълго отсъствие от дома, заложете на бокс с повече вместимост. 

Материал

От материала и изолацията зависи колко дълго ще се запазва температурата. В описанието на всички продукти е обозначено колко часа може да очаквате непроменена температура. Следете в съдържанието на нито едно покритие да няма ВРА (от англ. Bisphenol A).

Дизайн

Моделите на различните производители се характеризират с интересен и удобен дизайн. Пъстри или по-изчистени десени - изборът ще зависи от вашите предпочитания, както и дали визуално си пасват например с детската количка, шишетата или чантата за багаж.

Екстри

Когато разглеждате отделните модели, преценете кои екстри биха били най-полезни във вашия конкретен случай. 

Такива са например:

 • дръжката;
 • наличието на калъф за залъгалка;
 • куки за прикрепяне към количката;
 • цип или велкро, които се отварят лесно, и т.н.

Защо да се доверим на БГ Хлапета?

В продуктовата категория наБГ Хлапета подготвихме страхотна селекция термобоксове на доверени марки.

Сред които:

 • HAUCK;
 • JANE;
 • Babyono;
 • Kikka Boo;
 • Canpol;
 • Tommee Tippee и редица други реномирани производители, чиито продукти са от висок клас и с доказано качество. 

Използването им ще ви гарантира запазена температура на храната или течността за дълго време, за да може разходката или пътуването ви с бебето да бъдат възможно най-приятни и спокойни.

Предлагаме ви термобоксове, термоси и различни аксесоари на изключително достъпни цени и доставка, която ще бъде при вас максимум до няколко дни.

Често задавани въпроси

Кой е най-добрият материал за изработка на термобокс?

От предложените на пазара материали най-добрият е неръждаема стомана, тъй като самият той е устойчив на удари и защитава съдовете във вътрешността. Покритието му се мие лесно и не позволява зацапване с храна.

Колко голям трябва да бъде един термобокс?

Това зависи изцяло от нуждите ви. Има модели, които събират около 300 мл, достатъчни за едно хранене. По-големите могат да бъдат с обща вместимост от 450 мл и дори 1 л.

За колко време може да се запази температурата на храната в термобокса?

Нормалното време е между 5 и 7 ч. Горещата храна се запазва за около 5 ч., а студените храни и напитки – за около 7 ч. Това ви гарантира, че през по-голямата част от деня детето ви ще има на разположение меню с оптимална температура и съхранени качества.