Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

По време на къпане вие не само се грижите за хигиената на вашето бебче, но и му помагате да се отпусне и след баня да заспи спокойно и доволно.

За да е наистина отпускащ и релаксиращ този ежедневен ритуал обаче е препоръчително да се снабдите с подходящите бебешки аксесоари за баня.

Ваната е основен аксесоар за къпане на бебетата

Източник на изображение: bghlapeta.com

Какво представляват и какво включват аксесоарите за баня?

Без да изпадаме в детайли, бебешките аксесоари, които се използват при къпане, са полезни артикули, които могат да превърнат времето за къпане в един от най-приятните моменти за вас и вашето мъниче.

На пазара се предлага широка гама от продукти за банята, но основните, които е добре да имате, са няколко.

Ваничка

Основният артикул, необходим при къпането на детето, е малката преносима ваничка, тъй като тя осигурява безопасността и комфорта на бебето по време на къпане.

На пазара се предлага широка гама от видове, модели и размери на вани за бебета, така че лесно можете да направите подходящия за вас избор.

Подложка за ваничка

Подложката е необходима, когато бебето е съвсем малко и не може да стои самостоятелно във ваната.

Този вид аксесоари за бебета се поставят на дъното на ваничката и не позволяват на бебчо да се подхлъзне по време на къпане.

В зависимост от модела, на пазара се предлагат меки и пластмасови анатомични възглавници, подложки и шезлонги, които се поставят на дъното на ваничката или се закрепват стабилно за ръбовете на детското корито.

Термометър

За да сте спокойни, че водата е с подходящата за мъничето температура, е добре да се снабдите с подходящ термометър.

Нашият съвет е да закупите два основни вида:

 • Термометър за вода
 • Термометър за измерване на температурата на въздуха

Столче за баня

Този вид аксесоари са много подходящи за малко по-големи деца, които вече могат да стоят седнали самостоятелно. Те се поставят във ваничката, а вие можете да къпете детето, докато то си играе с играчките.

Аксесоари за хигиена

Бебешките и детски продукти за хигиена са доста разнообразни, но основните включват:

 • Гъба за къпане;
 • Кофи и канчета за поливане;
 • Мрежа за вана;
 • Комплект ножичка за рязане на нокти;
 • Помпичка за нос;
 • Стойка за повиване;
 • Халати и хавлии за баня;
 • Гребен или четка и други.

Какви видове ще откриете в нашия магазин?

В нашия онлайн магазин БГ Хлапета можете да откриете пълната гама аксесоари за баня, предназначени за бебета, от водещи брандове на достъпни цени.

Ние ви предлагаме класически и анатомични вани и корита, сгъваеми модели, вана със стойка, шкаф вани, корита и ванички с отичане, комплекти вани с източване и подложка и много други.

Също така ще намерите изключително широк спектър от неплъзгащи възглавници и подложки за вана, столчета, мрежи и шезлонги, които да осигурят безопасността на детето по време на къпане.

Разбира се, отделили сме и специално място за всички аксесоари, необходими за баня (гъби, хавлии, термометри, маси за повиване, играчки за баня).

Какви предимства имат?

Всички детски и бебешки продукти за къпане на бебето, които предлагаме са с високо качество, произведени са от напълно безопасни за мъничетата материали и притежават сертификат за безопасност и качество СЕ.

Как да изберете подходящ модел?

При избор на аксесоари, предназначени за баня, най-важното е те да са напълно безопасни за вашето мъниче.

Затова е изключително важно, без значение от модела или типа аксесоар, на който ще се спрете да е произведен от висококачествен и напълно безопасен за малките материал.

Добре е при избор на вана или корито да огледате внимателно артикула за остри ръбове, пукнатини или нещо друго, което би могло да нарани мъничето.

При покупка на гъби за къпане е препоръчително да се спирате на продукти, които са произведени от естествени и екологични материали, а при избор на останалите видове аксесоари винаги обръщайте внимание на описанията, които производителят е поставил върху опаковките.

Източник на изображение: bghlapeta.com

Защо да се доверим на БГ Хлапета?

Ние сме родители също като вас и сме наясно колко труден може да бъде изборът на подходящите артикули, използвани при къпане на малко бебе.

Затова сме се погрижили да ви предложим възможно най-голямото разнообразие от всичко, което ви е необходимо за хигиената на вашето бебе.

Така, без да се налага да обикаляте по магазините, можете да закупите всички аксесоари от едно място и буквално с няколко клика на мишката.

Но това не е всичко.

За нас е важно не само да можем да ви предложим точно това, от което се нуждаете, но и продуктите, които предлагаме да са с високо качество.

В този ред на мисли, от БГ Хлапета работим и предлагаме единствено детски и бебешки аксесоари, предназначени за вана и баня, от водещи марки, които не правят компромиси с качеството на своите продукти.

При нас ще откриете аксесоари за къпане на изключително популярни брандове като:

 • Thermobaby;
 •  CAM;
 •  Lorelli;
 •  Pilsan;
 • Cangaroo;
 •  Moni;
 • Neonato;
 • Kikkaboo;
 • Jane;
 • Chipolino и други.

Често задавани въпроси

Мога ли да закупя и други аксесоари за деца и бебета от вашия магазин?

В нашия онлайн магазин ще откриете всичко, което ви е необходимо за хигиената и отглеждането на детето.

Ние можем да ви предложим както широка гама от аксесоари за бебета, предназначени за баня, така и играчки, столчета за кола, колички, кошари и столчета и прибори за хранене, и всичко друго, което е необходимо, за да расте вашето мъниче доволно и щастливо.

На какви цени предлагате аксесоарите за баня?

В зависимост от вида, модела и марката продукти за къпане, цените могат да варират в широк диапазон, като той варира според типа артикул, който сте избрали.

Как да се свържа с вас в случай, че имам нужда от помощ при избора на продукт?

Консултантите ни са винаги на ваше разположение и са готови да ви окажат помощта, от която се нуждаете, за да откриете възможно най-подходящите продукти за баня за вашето бебче.

При нужда от съдействие, свържете се с нас на телефон 0892 350 115 или чрез нашата контактна форма.