Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Lorelli - Памучно одеяло 75/100 см.

Ролята на детските одеяла в отглеждането на детето е много голяма. Те са красиви, функционални и започват да се използват още в първите дни от раждането на бебето.


Какво представляват?

За нуждата от спокоен пълноценен сън на бебетата производителите на детски одеяла са се погрижили да създадат продукти с невероятна мекота. Това се отнася и за зимните, и за летните модели, които може да използвате за повиване, за кошарата, за количката или на столчето за кола.

Най-често се срещат бебешки одеяла от първокласен памук, но и от полар, муселин, бамбук и други материи, чийто нежен допир по никакъв начин няма да протрива или спарва чувствителната детска кожа. Ще откриете също двуслойни одеяла от полиестер и чаровни плетени бебешки одеяла.

Много практично е двулицевото одеяло, както и изделията, трансформиращи се в чувалче. Някои от тях се предлагат в комплект с играчка.

Одеялцата може да са декорирани с бродерии, щампи и да съчетават весели цветове, което ще направи използването им от вашето бебе още по-приятно.


Какви видове ще откриете при нас?


Ако търсите одеяло за вашето дете или за подарък, в категорията на онлайн магазина ни ще разполагате избор сред десетки маркови модели.


Сред които:


    • памучни одеяла от трико, плетени, с пълнеж и др.;
    • двулицеви одеяла с вата;
    • летни одеяла от муселин;
    • двуслойни одеяла;
    • одеяла от полар;
    • одеяла от бамбук;
    • бебешки одеяла с играчка;
    • одеяла с играчка и др.


Някои от одеялата са специално проектирани за кошара и столчета за кола, а други може лесно да се превърнат в удобно чувалче за сън.


Защо са толкова важни?

Използването на меките бебешки одеялца допринасят за създаването на уютна среда през всеки един сезон, докато сте у дома или на гости. С тях може да се завие бебето, докато спи или е будно в кошарата, по време на разходка с количката или при пътуване с колата.

Материите на одеялата са антиалергични и антибактериални, не запарват детското телце и са изключително леки. Предразполагат детето да се отпусне, докато спи или е будно, а когато са с играчка - и да поиграе с нея.


Как да изберем подходящ модел?

Приложението на детските одеяла е много широко и повечето модели са мултифункционални, но все пак в търсенето на подходящ модел следва да съобразите с някой основни критерии.


Материя

Естествените материи памук и бамбук са винаги за предпочитане, особено за летните месеци. За по-студените дни или като втора завивка отличен избор би било едно поларено одеяло, от полиестер, с вата или плетено. 


Размери

Търсете одеялце, което ще бъде достатъчно голямо, за да обгърне детето, но не и прекалено, за да се набере прекалено много и да му убива. Съобразете се с неговата възраст, както и с размера на кошарата, количката или столчето за кола. Ще откриете детски одеяла с размери например 75/100 см, 90/140 см, 95/95 см и др.


Цвят и дизайн

Многообразието от цветове и дизайни ще ви улесни, когато съобразявате избора си с пола на детето, цвета на количката или интериора на детската стая. Интересните 3D бродерии и апликации също може да са решаващи за избора ви.

Ако желаете одеялце в комплект с други аксесоари за сън или с играчка, производителите са помислили и за богат асортимент от такива варианти.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Ако сте планирали закупуването на бебешко одеяло, разгледайте широката гама от предложения в БГ Хлапета. 


Всички продукти са селектирани сред най-добрите модели на водещи марки като:


    • Kikkaboo;
    • Babymatex;
    • Lorelli;
    • David Fussenegger;
    • Cippo и други.

Те се отличават се с високо качество, безопасност на вложените багрила и тъкани и гарантират комфорт за детето.

Разнообразието от материи, размери, цветове и дизайн ще ви предостави добра възможност да направите най-точния избор според нуждите и вкуса си. Детските одеяла от БГ Хлапета са приятни за гушкане и са идеално допълнение за детската стая или за подарък.


Често задавани въпроси


По какво се различават одеялата за количка от останалите?

Тези одеяла обикновено са с по-малък размер и са по-леки. По този начин те се носят по-лесно и не заемат много място, когато са сгънати, за да са винаги подръка, докато сте навън.


С колко одеяла трябва да разполага бебето?

Осигурете за бебето си най-малко 2 броя одеяла лек вариант за лятото и по-топло детско одеяло за зимата. Добре е да разполагате и с отделно одеяло за количката.


Как се перат бебешките одеяла?

Всеки производител посочва препоръки за своя продукт, защото одеялата са от различни материи, различно съотношение на нишките, типове багрила и технология на изработка.

Общото правило е, че за детските дрехи, спално бельо, одеяла и прочее се използва само препарат/сапун, специално обозначен като подходящ за детската кожа, и се перат отделно от тези на възрастните поне през първата година.