Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Всички деца обичат да играят с колички. Някои от тях до толкова ги харесват, че нищо друго не успява да им прикове вниманието. 


Какво представляват?

Количките за игра са умалени модели на истински превозни средства и се използват за игра и забавление. Обикновено са изработени от пластмаса или метал и са проектирани да изглеждат като реалните автомобили. Те могат да бъдат различни по размер, дизайн и функционалност и се задвижват ръчно.


Какви видове ще откриете при нас?

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообразие от различни модели, които ще отговорят на различните интереси и предпочитания на вашите деца.


Моделите, които ще откриете при нас са


    • Колички, джипове и мотори;
    • Камиони и автобуси;
    • Кранове, трактори и багери;
    • Влакове и трасета;
    • Писти и гаражи;
    • Колекционерски и метални колички;

Какви предимства има играта с тях?

Количките за игра предлагат куп предимства на децата. Те могат да играят и да се забавляват както у дома, така и навън. 

Тези детски играчки помагат на децата да развиват успешно активността и моториката, координацията и умението за управление. 

Освен това стимулират тяхното въображение и креативност. По време на игра децата могат да си представят, че са шофьори на голям автомобил или да се впуснат в състезания и други приключения. Това ги мотивира да се забавляват и да изпълняват различни роли.

Количките за игра могат да бъдат страхотен начин за децата да се учат чрез игра, като се запознаят с основните принципи на физиката и инженерството, като изследват как се контролира количката и нейното движение и как се преминава през препятствия.

Освен това предоставят на децата възможност за развитие на социални умения. Те могат да играят с други деца или със семейсвото, като си организират най-различни състезания или ролеви игри. Така се създава вълнуваща и конкурентна обстановка и ги мотивира да се стремят към постижения.

Количките за игра са чудесни за игри на открито. Децата могат да ги ползват спокойно на двора в паркове, на плажа, на пътеки, на стълби и много др места.


Препоръки за безопасност

За да бъдете максимално спокойни, докато детето ви се забавлява играейки с любимата количка е добре да се запознаете с някои правила за безопасност.

На първо място, когато закупите новата играчка оглеждайте етикетите по кутията, за да сте наясно, че е тествана. 

След което проверете дали има производствени предупреждения и книжка с инструкции, за да може да се запознаете по-подробно с продукта.

Ако се налага да сглобявате играчката спазвайте инструкциите описани от производителя.


Как да изберем подходящ модел?

Много е важно да изберете играчка, която подхожда на възрастта на вашето дете. Някои колички са предназначени за по-малки деца, докато други са по-подходящи за по-големи деца.

Разгледайте различните размери и изберете този, който смятате че е най-подходящ за детето ви, като вземете предвид, че по-малките колички са по-лесни за управление от по-големите.

Разгледайте различните модели и дизайни и изберете този, който впечатлява детето ви най-много, тъй като то ще играе с нея.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Онлайн магазин БГ Хлапета притежава каталог с богат асортимент на продукти от високо качество. 


Тук ще откриете най-различни модели играчки за малчугани на утвърдени марки като:


    • Maisto;
    • Felyx Toys;
    • Siku;
    • Spin Master и други

Често задавани въпроси


Има ли модели на колички, които се предлагат с писта или трябва да си я закупя отделно?

Онлайн магазина на БГ Хлапета предлага както самостоятелни колички, така и детски играчки, които са в комплект с писта.


Мога ли да направя поръчка чрез телефон?

Може да направите вашата поръчка за колички за игра за момчета или момичета, както и да ни зададете всякакви въпроси относно артикулите които ви интересуват на телефон: 0892350115.


Мога ли да закупя играчка, която съм харесал от онлайн магазина от физическите ви магазини?

Много е важно да разберете, че не всичко което се предлага в онлайн магазина ни, може да се види или вземе на място. Винаги проверявайте предварително за наличност, като позвъните на нашия телефон за връзка или като ни пишете на имейл адрес office@bghlapeta.com.