Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Когато говорим за играчки, автомобилите с дистанционно управление са едни от най-предпочитаните играчки от децата.

Детските играчки с дистанционно са едни от най-популярните играчки в цял свят. Те помагат на децата да развиват своите моторни умения, координация и въображение. 


Какво представляват?

Това са играчки, които дават възможност да бъдат управлявани от разстояние с помощта на дистанционно управление. 

Най-често те са модели на леки коли, джипове, камиони и други превозни средства. Изработени са предимно от пластмаса и са снабдени с мотор, който ги задвижва. 

Тези играчки обикновено изискват батерия и притежават специални бутони, като тяхното натискане е методът използван за захранване и управление на свързаното с тях устройство.


Какви видове ще откриете при нас?

При нас може да откриете изключително голямо разнообразие на интересни и качествени видове коли и джипове на най-различни марки.


Сред които:


    • Bburago;
    • Chippo Toys;
    • Maisto;
    • RToys;
    • Felyx Toys;
    • Rastar;
    • Ocie;
    • Simba;
    • Revell;
    • Yifeng и др.


Всички модели притежават най-различни и интересни функции и опции, като:


    • Лазарен контролер;
    • Изпускане на пара;
    • Функции за скок;
    • Функции за преобръщане;
    • Светлини, звуци и други.

Какви предимства има играта с тях?

Този вид играчки с дистанционно дават многобройни позитиви, които ги правят популярни и предпочитани сред малчуганите.


Развиват моториката и координацията

Играта с колички с дистанционно изисква използването на ръцете, за да се натискат бутони, както и да се контролира движението на колата. Така това действие помага на децата да развиват своите моторни умения и координация.


Подобряват въображението и творческото мислене

Тези играчки могат да предложат на децата умело да се впуснат в най-различни сценарии и роли. Те стимулират въображението и творческото им мислене и им помагат да създават различни истории и ситуации.


Предлагат разнообразие и забавление

Количките с дистанционно управление са интерактивни играчки, които предлагат часове на забавление и развлечение на децата. С тях малчуганите могат да се забавляват самостоятелно или да се състезават с приятели, като създават различни игри и предизвикателства. 


Подобряват социалните умения

Когато децата се забавляват с други деца играейки с тези играчки, те могат да развият добре социалните си умения като споделяне, сътрудничество и комуникация. Те могат да си помагат и да се състезават по време на игри и да се научат да работят в екип.


Учат за принципите на физиката

Управлението на количките с дистанционно устройство може да научи децата на основните принципи на физиката като сила на триене, скорост и много други. Те могат да изпитат и наблюдават как различните движения и действия влияят върху движението на количката.


Препоръки за безопасност

Преди да решите да закупите тези играчки е изключително важно да сте запознати с някои от най-важните им аспекти. 

Спазването на инструкциите на производителя е едно от основните правила, които не трябва да се пренебрегва. Добре е да сте наясно и дали възрастта на детето е допустима спрямо инструкциите. Като цяло препоръчителната възраст за игра с този вид играчки е около и след 3 - годишна възраст.

След като сте запознати ще сте много по-уверени и сигурни как правилно да ги използвате без риск от последици.


Как да изберем подходящ модел?

Избора на подходящ модел на тази играчка зависи изцяло от възрастта и индивидуалните интереси на детето.

Някои модели на колички с дистанционно управление са предназначени за децата на по-малка възраст, но има и такива, които са подходящи за по-пораснали деца. Добре е да се уверите, че избирате правилният модел за вашето дете. 

Различните модели предлагат различен размер, дизайн и функции. Освен това има такива, които са предназначени за игра на открито и такива, които са за игра в домашни условия.

Помислете и над това, какви функции желаете да притежава модела на количката. Някои модели имат по-просто управление, докато други предлагат по-разнообразни функции.

Иследвайте моделите и марките предлагащи колички с дистанционно управление, за да сте сигурни че сте избрали модела, който отговаря на вашите изисквания и бюджет.

И на последно място, но не и по значение, запознайте се с интересите на вашето дете, какви са желанията и очакванията му.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


БГ Хлапета заема едно от челните места по продажба на детски и бебешки стоки в България. 

Ние се стараем да предлагаме възможно най-голям асортимент от видове и модели на колички с дистанционно управление, както и качествена и бърза доставка до всяка точка на България.


Често задавани въпроси


С какви батерии работят количките с дистанционно?

Зависи от модела на количките, на който сте се спрели. Те могат да бъдат със зарядна станция за колата и дистанционното или такова, което работи на батерии тип АА и с вградена батерия за колата, която се зарежда в контакта.


Има ли модели на колички с дистанционно, които извършват повече от една функция?

В зависимост от количката с дистанционно управление, която купувате, дистанционното може да добавите възможност за извършване на допълнителни неща. В БГ Хлапета може да намерите голям избор на модели на колички, с повече от една функция на изпълнение.