Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Видове
  0
 • Цена
  лв. - лв.
KikkaBoo Warmy - Нагревател 3 в 1
-20
%
Canpol - Нагревател за шишета 3в1

Когато бебето се храни с адаптирано мляко, то трябва да му бъде предложено затоплено до телесна температура

Това може да се постигне лесно със специален нагревател за шишета, който поддържа предварително настроените градуси. С всеки от полезните уреди в категорията ще бъдете спокойни за правилното затопляне на бебешката храна.


Какво представляват?

Нагревателите за шишета и бурканчета с бебешка храна представляват електрически изолиран уред, снабден със специален затоплящ елемент. Принципът им на работа е подобен на т.нар. водна баня

Контейнерът в уреда се пълни с вода, тя се нагрява и топлината ѝ се предава равномерно върху съдържанието. Други нагреватели затоплят бебешките бутилки не директно с вода, а с па́ра.

Контейнерът може да бъде с универсални размери, но дадени марки шишета се побират в уреди на съответния производител, затова съгласувайте избора си с описаните параметри.

Обикновено нагревателите имат панел за регулиране на температурата, таймер и други функции, улесняващи максимално родителите.


Какви видове ще откриете при нас?

В търсенето на нагревател е много важно да се насочите към производители, утвърдени на пазара. По тази причина предложенията в специалната ни селекция включват само уреди на реномирани марки. 

Затова, който и от моделите да предпочетете, ще бъдете напълно спокойни за тяхното качество, безопасност и ефективната работа.

Сред продуктите в категорията са:


    • уреди с функции за различна степен на нагряване, за размразяване и специална програма за кърма;
    • 2в1 за затопляне и стерилизиране, включително и дигитални;
    • 3в1 за затопляне, размразяване и стерилизиране;
    • преносими нагреватели с накрайник за кола;
    • мултифункционални нагреватели за затопляне, готвене на пара и стерилизиране, и още много други.

В зависимост от модела ще разчитате на по-голяма вместимост или по-компактни размери, на функции за автоматично поддържане на температурата, вградена защита срещу прегряване, опция за звуков сигнал, известяващ края на процеса, автоматично изключване и т.н.


Защо са толкова важни?

Използването на нагревател за бебешки шишета и бурканчета с храна на първо място осигурява подходяща температура не само за млякото, но и за всякаква храна. По този начин витамините и полезните вещества ще се запазят след затопляне и размразяване.

Подобни уреди са незаменим помощник в ежедневието - с тях нощните хранения ще бъдат много по-лесни и бързи, за да можете и вие, и детето да се наспивате пълноценно. Друго тяхно предимство е, че са особено полезни при пътуване.

А ако моделът съчетава функцията за затопляне с възможността за стерилизиране, а и за готвене на по-късен етап, това спестява средства от закупуването на няколко отделни уреда.


Как да изберем подходящ модел нагревател за бебешки шишета?

Търсейки модерен и ефикасен уред, с който да си спестите ценно време и усилия в отглеждането на вашето мъниче, нагревателите се нареждат сред почти задължителните аксесоари. Понеже предлаганите модели на водещи марки са различни, ето за кои важни характеристики да следите при избора.


Наличие на индикатор за температура

Ще избегнете претоплянето на млякото, ако уредът показва достигането на правилната температура.


Бърз режим на работа

Обикновено времето за затопляне на мляко е средно 6-8 мин., като това става равномерно.


Гъвкавост

Добре е да се спрете на уред, който може да затопля бутилки с различни размери и форма и има повече функции


Практичност

За да може да местите уреда лесно, изберете компактен модел. Освен това проверете и каква поддръжка изисква. Тук отново от голямо значение са предлаганите допълнителни екстри и програми.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Затоплянето на бебешката храна, размразяването, готвенето и поддържането на температурата ѝ - това е голяма част от рутината за всеки родител. С някой от нагревателите в БГ Хлапета подобни приятни, но отговорни задачи ще бъдат много по-лесни и приятни. 

Десетките ни предложения са внимателно подбрани сред най-добрите продукти на утвърдени брандове като JANE, Lorelli, Tommee Tippee, Canpol, Babyhome и др.

Въпреки специфичните си характеристики, нагревателите си приличат по високото качество, ефективната и интуитивната употреба. На отлична цена ще си набавите добър помощник в приготвянето на бебешка храна за пълноценна грижа в дома или извън него.


Често задавани въпроси


Какви предимства предлага използването на нагревател за бебешки шишета?

С нагревателя ще затопляте храната бързо до оптимална температура - без опасност от претопляне. Всички хранителни вещества в нея ще се запазят, за разлика например от затоплянето в микровълнова фурна, каквато педиатрите и специалистите по детско хранене препоръчват да се избягва.


Какви нагреватели да използваме при пътуване?

Освен модели, които се включват към запалката на автомобила, някои производители предлагат и уреди, за които не е необходим ток или външен източник на енергия. Те са с отоплителна система, която се задейства с метална пластина, а температурата се запазва няколко часа. Подобни нагреватели се използват от алпинистите.


Какво почистване изисква нагревателят?

Почистването се прави според указанията на производителя, но не изисква големи усилия. Важно е да се прави редовно, за да се гарантира необходимата хигиена и по-ефективна работа. Трябва да внимавате най-вече за появата на котлен камък.