Информираме ви, че е възможно забавяне в обработката на поръчките. Към момента на завършване на поръчка, ние не гарантираме актуална наличност на продуктите. Моля използвайте формата за поръчка през сайта, ще се свържем с всеки от вас.
Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Детето ви прави първите си стъпки, но все още е твърде неуверено и се питате дали да не му осигурите играчка за прохождане.

Тази идея не е никак лоша, тъй като с помощта на подобни играчки за прохождане вашето мъниче ще се научи да върви по-бързо и по-уверено.

Какво представляват играчките за прохождане?

Без да бъдем многословни, това са вид артикули, предназначени за малки деца, които се нуждаят от мъничко помощ, за да направят първите си стъпки по-уверено.

На пазара се предлага широка гама от видове играчки за прохождане, но едни от най-популярните са основно два: проходилки и бънджита.

ПРОХОДИЛКИ И БЪНДЖИ

Източник на изображение: bghlapeta.com

Какви видове ще откриете при нас?

За да задоволим изискванията на своите клиенти, ние предлагаме пълната гама от играчки за прохождане, сред които можете да избирате.

Проходилки

Този вид артикули уверено може да се нарече класически. Бебешките проходилки се използват от дълги години и благодарение на тях деца от няколко поколения са проходили уверено.

Моделите, които от БГХлапета предлагаме са изработени са от пластмаса с много високо качество и са с класическа конструкция (рамка, колелца за придвижване и мека седалка).

Според модела, проходилките могат да бъдат оборудвани с допълнителни аксесоари като удобен плот със забавни играчки, музикален панел, светлини и много други.

Проходилки за бутане

Бебешките артикули за бутане (уокъри) допадат изключително много на малките, тъй като са интересни, забавни и вместо да седят в тях, мъничетата могат да ги бутат.

Сред богатия ни асортимент ще откриете както проходилки за бутане от качествена пластмаса, така и модели от дърво.

Много от моделите са оборудвани както с допълнителни играчки, така и с музикални панели, светлини и много други аксесоари за игра и забавление.

Бънджи

Този вид играчки за прохождане са сред любимите както на децата, така и на техните родители.

Детските бънджита, които ще откриете в нашия магазин са с атрактивен дизайн, оборудвани са с интересни за малките играчки и музикални центрове.

Изработени са от висококачествени материали, имат здрави, регулируеми ремъци, снабдени са с меки и удобни седалки и могат да се въртят на 360 градуса.

Бънджи гащи

Бънджи гащите са играчки, които се закрепват стабилно на касата на вратата.

Разполагат със здрав, еластичен и регулируем колан и могат да бъдат както само под формата на гащи, така и да са оборудвани с мека седалка и пластмасов плот с играчки, музикален панел или други аксесоари за забавление.

Колани за прохождане

Този вид артикули са подходящи за деца, които ходят по-уверено и не се налага да използват някой от изброените по-горе играчки.

Основното предназначение на коланите за прохождане е да осигурят допълнителна защита на детето, като го предпазят от падане и нараняване, докато ходи.

За кого са подходящи играчките за прохождане?

Този вид артикули, както вече споменахме са предназначени за мънички дечица на възраст от 6 до 30 месеца, които все още се учат да ходят.

Как да изберете подходящия модел?

Възраст на детето

При избора на играчка за прохождане е добре да вземете под внимание възрастта на детето.

Обикновено класическите проходилки и бънджитата са подходящи за деца над 6 месеца, които могат да стоят седнали, но които все още не могат да ходят уверено.

Уокърите или проходилките за избутване, както и коланите са подходящи за деца, които вече ходят по-стабилно.

Качество и безопасност

Тъй като това са продукти, предназначени за деца, качеството и безопасността им са от много голямо значение.

В този ред на мисли, преди покупката е добре да се уверите, че играчките, към които сте се ориентирали са изработени от висококачествени материали и гарантират пълната безопасност на малките.

ПРОХОДИЛКИ И БЪНДЖИ

Източник на изображение: bghlapeta.com

Защо да се доверите на БГХлапета?

Ние сме родители също като вас и сме наясно колко е важно детските артикули, които купувате за вашите деца да са напълно безопасни и качествени.

Затова сме си поставили за цел да предлагаме играчки за прохождане само от доказали се марки, качеството на продуктите, на които е без никакво съмнение.

Сред марките, с които работим ще откриете някой от водещите производители на детски играчки:

  • Lorelli;
  • Kikkaboo;
  • Cangaroo;
  • Moni;
  • Classic World;
  • Chipolin;
  • Hauck;
  • Jane;
  • BabyOne;

Доверявайки се на нашия магазин, можете да сте напълно уверени, че купувате висококачествен продукт с атрактивен и забавен за вашето мъниче дизайн.

А ако при избора изпитате затруднения, ние сме винаги на разположение да ви помогнем със съвет и подробна информация за всеки един продукт.

Често задавани въпроси

Проходилка или бънджи да закупя?

Както вече споменахме, решението е изцяло ваше. И двата вида играчки за прохождане имат както плюсове, така и минуси.

По-важното да изберете артикул, който да е подходящ за възрастта на детето ви и който е произведен от качествени и безопасни материали.

В какъв ценови диапазон предлагате играчките за прохождане?

Цената на детските артикули за прохождане зависи както от вида играчка, така и от марката.

На страниците на нашия магазин ще откриете продукти както на цена под 70 лв, така и артикули на цена 300 лв.

Какви са начините за плащане?

Разплащателният метод, чрез които можете да извършите плащането на закупен от нашия онлайн магазин артикул е наложен платеж пощенски паричен превод (ППП).