Информираме ви, че е възможно забавяне в обработката на поръчките. Към момента на завършване на поръчка, ние не гарантираме актуална наличност на продуктите. Моля използвайте формата за поръчка през сайта, ще се свържем с всеки от вас.
Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Брой места
  0
  0
 • Екстри
  0
  0
  0
  0
  0
 • Мощност
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
-15
%
Акумулаторно бъги Desert 12V, амортисьори, отварящи се врати

Акумулаторно бъги Desert 12V, амортисьори, отварящи се врати

509,00 лв. 432,65 лв.

KikkaBoo

-15
%
Акумулаторна кола Alpinist SP, 12V с отварящи се врати

Акумулаторна кола Alpinist SP, 12V с отварящи се врати

819,00 лв. 696,15 лв.

KikkaBoo

Децата обожават акумулаторните играчки, а оборудваните с различни екстри акумулаторни бъгита са перфектен подарък за тях.

АКУМУЛАТОРНИ БЪГИТА

Какво представляват?

Акумулаторните варианти максимално наподобяват истинските бъгита. Като тип превозни средства те комбинират най-добрите характеристики от акумулаторните коли, джипове и мотори.

Бъгитата всъщност приличат на акумулаторни коли, но притежават много по-големи възможности за движение по стръмен и неравен терен.

Задвижването може да става не само с помощта на батерията от 6, 12 или 24 V, но и с педал.

Максималната скорост, която развиват, е 8 км/ч. Някои модели са с 2 или 3 - степенни скорости и са изключително маневрени.

Гумите на бъгитата са пластмасови или меки от EVA пяна. При някои двигателите са 2, а при други - 4.

Повечето модели разполагат с амортисьори, музикални и светлинни ефекти, USB, CD, FM радио, Bluetooth, отварящи се врати и още редица страхотни екстри.

Какви видове ще откриете при нас?

В онлайн магазина на БГ Хлапета ще откриете акумулаторни бъгита на реномирани марки като:

 • Kikka boo
 • Moni
 • Joy Auto
 • Chipolino
 • OCIE, Lorelli и др.

Може да избирате според предпочитанията си модели с различна мощност, с меки гуми, с музикални функции, с дистанционно управление, с функция „люлка“, едноместни или двуместни и т.н.

АКУМУЛАТОРНИ БЪГИТА

Бъгитата са изключително разнообразни по отношение на цвят и дизайн, предназначени са за различни възрасти, за офроуд или яздене на по-равен терен. 

Рагледайте удобния онлайн каталог, филтрирайте продуктите според важните за вас критерии и за броени секунди ще откриете онзи модел, който гарантирано ще отговори на всички изисквания.

Какви предимства имат?

Едно от големите предимства на акумулаторните бъгита е, че създават много радост на децата за забавление на открито, идеално балансирайки между вълнуващо и безопасно, стабилно шофиране.

Други ползи от този тип детски играчки са, че помагат за развитието на двигателните умения и когнитивните способности.

Докато управляват бъгито, децата подобряват и чувството си за координация и ориентация в средата около тях, а под ваше ръководство научават важни уроци за отговорното и правилно движение.

За кого са подходящи?

Акумулаторните бъгита са подходящи за момчета и момичета на възраст до 8 г., а в зависимост от модела долната възрастова граница може да е 2 г. и дори 18 месеца.

Всеки производител посочва в спецификациите на продукта препоръчителната възраст и тегло, като максималното натоварване достига до 50 кг.

Как да изберем подходящия модел?

Изборът на модел до голяма степен зависи от желанията на детето по отношение на марка, цвят и дизайн. 

Така получаването на играчката ще бъде истинска сбъдната мечта. Останалите ключови характеристики следва да са по преценка на родителя, за да осигури максимален комфорт и безопасност на своя син или дъщеря.

АКУМУЛАТОРНИ БЪГИТА

Важни характеристики са някой от следните.

Мощност на батерията

За деца между 2 и 4 г. най-подходяща е батерия с мощност 6 V, за възрастова група 4 - 8 г. може да изберете мощност от 12V, а за 5 - 8 г. - от 24 V. 

Ако в момента няма наличност на модел с подходяща мощност, особено за по-малко дете, не прибързвайте да купувате по-мощна батерия, преди да проверите останалите специфики на бъгито.

Скорост и възраст

Скоростта, която развива избраното бъги, трябва да бъде съобразена с възрастта и индивидуалната координация на малкия шофьор, както и с терена, по който ще се движи най-често. 

Обърнете внимание на препоръките от производителя. Някои модели предлагат 2 или 3 скорости, функция за заден ход и дистанционно за родителски контрол.

Съвети за безопасност

Независимо кой модел акумулаторно бъги ще изберете, важно е играчката да бъде използвана отговорно и внимателно. 

Погрижете се за това, следвайки следните съвети:

 • Обръщайте внимание на качеството на играчката, каквото може да предложи популярна марка;
 • Не оставяйте детето без родителски контрол;
 • Поставяйте винаги обезопасителен колан.

Въпреки, че с бъгито може да се преодолее с лекота по-труден терен, уверете се, че не е кален или с прекалено голям наклон. 

Освен с колан, желателно е да обезопасите детето с каска и протектори - това ще донесе спокойствие на вас като родители и ще изгради у детето навик за грижа към собствената му безопасност.

Защо да се доверим на БГ Хлапета?

Всички акумулаторни модели коли, джипове, мотори и бъгита в нашия онлайн магазин са с изключително високо качество. 

То е гарантирано от техните производители - марки, заслужено известни със своите страхотни продукти.

Играчките са произведени в пълно съответствие с най-строгите изискванията на европейските директиви и стандарти за безопасност.

Богатият асортимент ще ви даде възможност да изберете лесно желаната играчка, която благодарение на допълнителните аксесоари ще бъде още по-полезна и забавна за детето ви.

Често задавани въпроси

Каква е минималната възраст, подходяща за управление на акумулаторно бъги?

Ще откриете бъгита, предназначени за деца, навършили 2 години. Възрастта е приблизителен ориентир, тъй като всяко дете е различно и неговите индивидуални умения и интереси се развиват с различни темпове. 

Преценката до голяма степен е на родителя, но е желателно да се запознаете с препоръките на производителя за конкретния модел.

Каква да бъде батерията на бъгито?

Батериите на бъгитата са 6, 12 и 24V. От мощността им зависи каква скорост ще развива играчката. Направете избор според възрастта на детето - за най-малките е подходяща батерия от 6 V.

Колко места може да имат акумулаторните бъгита?

Има едноместни и двуместни модели. Ако имате две деца, зарадвайте ги с двуместно бъги, за да споделят удоволствието от играта заедно.