Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Едни от любимите летни занимания на децата от всички възрасти са игрите и забавленията край басейна или на морския бряг.

За съжаление не всички живеем на морето, нито имаме толкова много време, за да водим малчуганите всеки ден на басейн в града, в който живеем.

Тогава как да осигурим на децата си забавлението и прохладата в горещите летни месеци? Отговорът е лесен и той се нарича надуваем басейн.

ДЕТСКИ БАСЕЙНИ

Източник на изображение: bghlapeta.com


Какво представляват надуваемите басейни?

Детските басейни са малки, преносими надуваеми басейни, проектирани, разработени и предназначени специално за деца.

Произвеждат се от здрави материали като винил, които позволяват на басейна да запази формата си и да издържи на натиска на водата, с която е пълен.

Тъй като са предназначени за най-малките, надуваемите басейни са с по-малки размери и са по-плитки в сравнение с басейните надуваем борд и сглобяемите басейни.

За сметка на това се предлагат в разнообразни форми и с различни допълнителни аксесоари, което позволява на родителите да изберат този, който най-добре отговаря на нуждите и предпочитанията на техните деца.


Какви видове ще откриете в нашия онлайн магазин?

На страниците на БГХлапета ще откриете огромно разнообразие от детски надуваеми басейни.


Класически надуваеми басейни

Този вид басейни за деца са с класически кръгли или правоъгълни форми. Обикновено имат една или две въздушни камери, могат да бъдат на едно или няколко нива и се предлагат в широка гама от цветове и размери.

Голяма част от моделите от висок клас като Intex са оборудвани и със специален изпускателен клапан за по-лесно подменяне на водата.


Тематични надуваеми басейни

Тематичните басейни са оформени като любими герои от анимационни филми или телевизионни предавания.

В нашия магазин ще откриете широка гама от детски надуваеми басейни на различни тематики като басейн еднорог, “надуваема каляска за принцеси”, басейн “лъвче” и много други.


Надуваеми басейни с аксесоари

Ние сме сред малкото магазини, които предлагат и модели надуваеми басейни с допълнителни аксесоари като надуваеми възглавнички, тенти, топки, фонтани, които осигуряват допълнителен комфорт и забавления за децата.


Семейни басейни

Този вид надуваеми басейни са предназначени за цялото семейство, поради което са с по-големи размери и дълбочини.

Семейните модели, които от БГХлапета предлагаме са в разнообразни форми и размери, с две въздушни камери, оборудвани са с изпускателен кран, а за по-бързото им надуване предлагаме допълнителна покупка на подходяща помпа.


Надуваеми центрове за игра

Специално за най-малките палавници предлагаме и широка гама от надуваеми центрове за игра, оборудвани с различни допълнителни аксесоари като пързалки, надуваеми близалки, топки и още много играчки за плажа


Как да изберете подходящ модел?

При избора на подходящ надуваем басейн за вашето дете няма да сгрешите, ако вземете под внимание факторите, с които сега ще ви запознаем.


Възраст на детето

Това е най-важният критерий, с който трябва да се съобразите. Така например, ако детето е под 5 години, за него са подходящи плитките модели басейни.

Докато за по-големи деца можете да се спрете както на надуваеми басейни с по-голяма дълбочина, така и на семейни басейни с надуваем борд или сглобяеми басейни Intex, Bestway или друга популярна марка.


Размер и форма

Изберете басейн, който отговаря на наличното пространство във вашата градина или на терасата, както и на предпочитанията на вашето дете.


Качество на материалите

Уверете се, че басейнът е изработен от здрави, устойчиви и безопасни материали, които могат да гарантират неговата дълготрайност.


Съвети за безопасност


При ползването на детски надуваеми басейни е важно да спазвате някои основни правила за безопасност:


    • Не оставяйте децата в басейна без надзор от възрастен. Дори и да не сте заедно с детето в басейна, не се отдалечавайте много и не отделяйте дълго погледа си от малките, докато се забавляват.

    • Проверявайте състоянието на водата на всеки няколко дни и я поддържайте чиста и безопасна.

    • Никога не оставяйте надуваемия басейн напълнен с вода без надзор, особено ако около него има малки деца.

    • Преди да напълните детския надуваем басейн с вода се уверите, че сте избрали равно място, на което да го поставите. Добре е да сложите и допълнителна подложка, за да сте спокойни, че басейнът ще стои стабилно и е напълно обезопасен.

ДЕТСКИ БАСЕЙНИ

Източник на изображение: bghlapeta.com


Защо да се доверите на БГХлапета?


През годините заслужихме мястото си сред най-популярните и обичани магазини за детски и бебешки артикули.

Доверявайки се на магазин БГХлапета, можем да ви уверим, че ще откриете детските надуваеми басейни, които да отговарят напълно на вашите изисквания и предпочитания.

Ние можем да ви предложим както басейни за най-малките, така и надуваеми и сглобяеми басейни за цялото семейство на топ цени и от водещи марки.

Често задавани въпроси


Децата ми са на различна възраст. Какъв басейн да избера за тях?

Ако децата ви са на възраст от 3 до 5 - 6 години, тогава за тях са подходящи детските надуваеми басейни с по-малка дълбочина (от 20 - 40 см).

Ако са над 5 години, тогава можете да се спрете както на семеен надуваем басейн, така на сглобяем или на басейн с надуваем борд.


Помпата за надуване на басейна отделно ли се купува?

Да. Помпата, както и подложката се предлагат отделно от надуваемите басейни.


От какви марка са басейните, които предлагате?

Ние работим само с утвърдени брандове, които предлагат качествени артикули на достъпна цена.


 Сред които:


    • Intex
    • Bestway
    • Modno и много други.