Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Играчките с дистанционно са едни от най-желаните и предпочитани играчки от малчуганите. Те са забавни, интересни и с впечатляващ дизайн.

Какво представляват?

Камионите с дистанционно са вид играчки, които се управляват от разстояние от безжично устройство - дистанционно. 

Те са умалени модели на реалистичен модел превозни средства. Обикновено са изработени от пластмаса или метал и са оборудвани с дистанционно управление, което позволява на децата да ги контролират от разстояние.

Какви видове ще откриете при нас?

При нас може да откриете, играчки с най-различен дизайн и функции на модели като:

 • Снегорини;
 • Багери;
 • Автобуси;
 • Тирове;
 • Камиони с булдозер;
 • Танкове;
 • Строителни камиони;
 • Пожарен камион;
 • Камион за смет и много др.;

Какви предимства има играта с тях?

Играчките с дистанционно освен, че са забавни, носят доста предимства със себе си.

Управление и координация

Камионите с дистанционно управление помагат на децата да развият умения за управление и координация. Чрез управлението им те се учат как да ги маневрират по различни повърхности и препятствия.

Въображение и творческо мислене

Тези детски играчки вдъхновяват децата, като им предоставят възможността да създават различни игри и сценарии. Те могат да измислят различни истории, да създават препятствия и да влизат в различни роли.

Социално развитие

Играта с камиони с дистанционно може да насърчи децата да играят заедно с други деца, както и да споделят своите умения и идеи. Те могат да се състезават, да си помагат взаимно, да създават истории и да се забавляват.

Физическа активност

Играта с тях подобрява физическата активност на малчуганите, тъй като те изискват от тях да се движат за да могат да ги достигнат, за да ги контролират и маневрират.

Логическо и пространствено мислене

По време на играта малчуганите развиват своята логическата си мисъл и пространственото си осъзнаване. По време на управление на играчката малките трябва да мислят как най-правилно трябва да ги навигират, за да може да преминат през различни препятствия и терени.

Умение за решаване на проблеми

Управлението на камиони с дистанционно смело поставя децата пред редица проблеми и предизвикателства, които те трябва да решат, ако искат да продължат да ги управляват без да се налага да спират, когато на пътя им застане някакво препятствие.

Търпение и постоянство

За да овладеят добре управлението на превозното средство, децата трябва да бъдат търпеливи и постоянни за да могат да се се насладят максимално на играчката.

Препоръки за безопасност

Преди да вземете тази играчка с дистанционно е добре да се запознаете с правилата за безопасното й ползване. Винаги оглеждайте етикетите на кутията им и инструкциите им за ползване, които са описани от производителя.

Научете с какъв вид батерии работи, за да може да закупите правилните.

Как да изберем подходящ модел?

Подходящият модел се избира предимно според годините и предпочитанията на малчуганите. 

Изберете такъв модел, който ще се хареса на детето ви и същевременно ще е удачно за игра на възрастта му. Съществуват най-различни модели, като някои от тях са с по-сложни функции и управление и би затруднило играта на по-малките.

Защо да се доверим на БГ Хлапета?

БГ Хлапета е един от водещите брандове в бранша за търговия с детски стоки. Ние се отличаваме с уникалните си промоции и изключително големия брой категории на различни продукти.

При нас ще намерите бърза обратна връзка, доставка в срок, компетентно мнение при направени запитвания за даден продукт, бързо отреагиране при предявена рекламация, както и професионално обслужване.

Често задавани въпроси

Кои марки на камиони с дистанционно управление предлагате ?

В нашия магазин ще откриете камиони с дистанционно управление на популярни марки като:

 •  Felyx Toys;
 •  Ocie
 • Silverlit и други.

Какъв е срока за доставка?

Ако играчката е в наличност в магазина, след направена поръчка от вас, срокът за доставка е от 2 до 5 работни дни.