Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
 • Видове
  0
  0
  0
  0
 • Екстри
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.
-10
%
Cangaroo Bubble - Kомплект вана със стойка

Изборът на вана е сред основните покупки, с които родителите трябва да разполагат още с посрещането на най-малкия член на семейството. За по-удобното и по-безопасно ежедневно къпане към така важните бебешки вани може да се добави и специална стойка.


Какво представляват?

Производителите на аксесоари за баня, необходими за къпане на бебе, предлагат огромно разнообразие от вани и различни допълнения към тях, носещи комфорт и забавление на бебето и безспорно улеснение за родителя.

Ако за вас водещият критерий при избора е компактност, се насочете към по-малка класическа вана от пластмаса, сгъваем или надуваем модел, идеален за малки бани.

Обикновените вани, независимо каква е формата им, имат гладка вътрешна страна. В тях може да поставите подложка, която гарантира стабилност и правилна позиция на бебето.

Много популярни са анатомичните вани, при които подложката е част от тях. Обикновено са с две обособени зони – лежаща и за седнало положение, а извивките на ваната са фиксирани. 

Днес могат да се открият вани, комбинирани с удобни стойки и шкафове, сгъваеми, както и вани, които се поставят директно в тази на възрастните и са подходящи за бебета до 12 месеца.


Какви видове ще откриете при нас?


В онлайн магазина на БГ Хлапета разполагате с невероятен избор сред десетки продукти за къпане, сред които и висококачествени вани и стойки. 


Такива са например:


    • термовани със система CLICK за лесно поставяне и др.
    • сгъваеми противоплъзгащи вани с оттичане;
    • вени с подложка, термометър, стойка и възможност за източване;
    • вани с подвижна анатомична подложка;
    • вани със системи и запушалка;
    • анатомични вани с две положения;
    • различни сгъваеми вани;
    • вани със стойка, подложка и термометър за вана;

Бебешките вани в категорията са произведени от доказани брандове, разнообразни са по форма и размери. 

Те впечатляват с пъстри цветове и декорации, които радват всяко дете и ще се вписват по чаровен начин в интериора на банята. Може да се използват и от по-големи деца съгласно препоръките на производителя. 

Предлаганите вани са лесни за транспортиране, съхранение, употреба и са напълно безопасни.


Какви предимства имат?

Безопасното къпане на бебето е ежедневно предизвикателство за всеки родител, но с използването на удобна бебешка вана ще бъде приятно занимание и за вас, и за вашето съкровище.

Бебешката вана позволява на бебето да заеме правилна и удобна позиция. Освен това подложките са с ергономична форма, която поддържа главичката високо, а гръбчето - изправено.

Предимство на някои ванички е възможността за автономно изтичане на водата за по-бързо почистване. 

Други предимства са наличието на място за поставяне на различни аксесоари за къпане, опцията за монтиране на стойка и за регулиране на конструкцията, както и компактния, олекотен дизайн.


Как да изберем подходящ модел?

При предстоящ избор на бебешка вана, помислете за начина ѝ на използване, например със стойка за повдигане или за директно поставяне в умивалник и вана за възрастни.

Запознайте се добре със спецификациите на различните видове вани, за да решите към кой модел от традиционните, сгъваемите или комбинираните да се насочите съобразно нуждите и предпочитанията си.


Обърнете специално внимание и дали моделът осигурява:

    • стабилна подкрепа на главичката и раменете на детето;
    • неплъзгаща подложка;
    • система за оттичане;
    • температурен уред;
    • ергономична форма.


За по-дългосрочно използване заложете на вани, които производителят изрично е посочил като подходящи за използване и от деца над 12 месеца (или съответните килограми).

Ако ваната е сгъваема, ще можете да я местите и съхранявате извън банята, пестейки по този начин повече място, докато не я използвате. Значително по-удобно ще бъде и транспортирането ѝ, когато пътувате с детето извън дома за повече дни.

Обърнете внимание и на качеството на материалите, от които е изработен продуктът. Задължително е пластмасата да бъде без BPA (Bisphenol A).


Защо да се доверим наБГ Хлапета?


В продуктовото портфолио на БГ Хлапета ви предлагаме бебешки вани, които се отличават с високо качество, практична употреба и естетика.

 

Селектирали сме модели на такива известни марки като:


    • Kikkaboo;
    • Lorelli;
    • Chipolino;
    • Cangaroo;
    • Tega и много други.

Всички бебешки вани са с доказано качество, изключителна здравина и сертифицирана безопасност на багрилата и вложените материали. На изгодна цена ще осигурите за бебето си цветна, удобна и практична вана, за да превърнете грижата за перфектната му хигиена в приятна игра.


Често задавани въпроси


Кой е по-добрият избор – стандартна или анатомична вана?

Зависи от предпочитанията ви. Ако желаете повече свобода за движенията на бебето, тогава стандартната вана е по-подходяща. Повечето деца обичат да си играят в нея дори когато вече могат да стоят самостоятелно и необходимостта от опората ѝ е отпаднала.


Не представлява ли опасност сгъваемата вана?

Ваните от този тип са изцяло безопасни при спазване на инструкциите им за правилна употреба. Те удобно могат да се поставят в душ кабината или ваната за възрастни, а освен това не заемат много място в сгънато положение.


Може ли да се използва една и съща вана за бебе и за друго малко дете в семейството?

Ползването на една вана повече деца безспорно ще ви спести място и средства, но означава и по-интензивно износване на продукта. Ако изберете висококачествена вана, изработена прецизно от устойчиви материали, е възможно тя да ви служи без никакъв проблем. 

Важно е да съобразите правилния размер, удобен и за двете деца, и след всяко ползване да я измивате изключително старателно.