Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
 • Цена
  лв. - лв.
Kikkaboo Piano - Активна гимнастика
Moni Fitness - Активна гимнастика
Топ
Moni HAPPY FARM - Активна гимнастика
-15
%
Kikkaboo - Мемори килимче за игра

Имате ли малко бебче, ще дойде момент, в който то ще има нужда да се забавлява самостоятелно и да открива света около себе си. 

И тогава идва времето, в което е добре да разгледате активните гимнастики, които предлагат всички магазини, включително и нашия - БГ Хлапета.

Активна гимнастика за бебета

Източник снимка: bghlapeta.com


Какво представлява активната гимнастика за бебета?

Активните гимнастики най-общо казано са меки и много комфортни подложки или килимчета, оборудвани с една или повече арки с меки и цветни играчки.

В зависимост от модела, гимнастиките могат да бъдат снабдени, освен със забавни играчки и с музика, нечупливи огледала, светлини и какво ли още не.

Що се отнася до формата, то на пазара се предлагат както класически постелки, така и гимнастики във формата на къщички, басейни, палатки “типита” и т. н., и т. н.


Какви видове ще откриете в нашия онлайн магазин?

На страниците на БГ Хлапета ще откриете изключително голямо разнообразие видове и модели активни гимнастики за бебета. 


Сред които:


    • Постелки за гимнастика с една ли две арки с играчки;
    • Тепих за игра;
    • Центрове за активна гимнастика;
    • Активни гимнастики със светещи и музикални играчки и много други.

Всички модели артикули за активна гимнастика, които предлагаме са изработени от меки и висококачествени материали и са оборудвани със забавни и привличащи интереса цветни играчки.


Какви предимства имат активните гимнастики за бебета?

Освен, че са забавни за най-малките, гимнастиките допринасят за правилно развитие на децата.

Напълно отговорно можем да кажем, че този вид бебешки артикули помагат за укрепването на мускулатурата на мъничетата, стимулират координацията, развиват зрението им помагат да откриват причинно - следствените връзки.

Казано иначе, докато се забавляват върху постелката или тепиха, опитвайки се да достигнат и да си играят с играчките, малките се запознават със света и развиват когнитивните и физическите си умения.

Освен това, докато си играят изразходват достатъчно енергия, за да могат, когато дойде време за сън да заспят бързо и непробудно.

Разбира се, освен за най-малките, активната гимнастика носи ползи и за вас, тъй като, докато малчо се забавлява вие можете да си отпочинете или да свършите някаква домакинска работа.


За кого е подходяща активната гимнастика?

Според специалистите, този вид детски артикули са предназначени за деца, навършили три месеца.

Това е времето, в което мъничетата вече започват да поглеждат с любопитство света около себе си и да търсят начин да го опознаят колкото се може по-бързо и по-добре.

Що се отнася до това до каква възраст детето може да използва активната гимнастика, истината е, че няма точно определена възраст.

Щом станат достатъчно големи, за да не се вълнуват вече от играта с играчките от гимнастиката, малките сами ще изгубят интерес.


Как да изберете подходящ модел?

Има няколко основни критерия, които могат да ви помогнат да откриете модела, подходящ за вашето бебче.


Безопасност

Както при всички останали продукти, предназначени за деца и бебета безопасността и при килимчетата за игра е от най-голяма важност.

Затова е добре, преди покупката да се уверите, че постелката, тепиха или центъра за активна гимнастика са изработени от висококачествени материали, а играчките не могат да се разглобяват на малки елементи.


Конструкция

На пазара се предлагат както модели, които се закрепват към кошарата, столчето или шезлонга, така и модели гимнастики, които се поставят директно на пода.

Нашият съвет е да се спрете на модел за пода, тъй като този вид постелки не само са напълно безопасни, но и носят повече ползи за развитието на мъничето.


Играчки, които могат да се свалят

Имате ли възможност, спирайте се на модели, играчките на които могат да се свалят.

Даваме ви този съвет, тъй като щом на мъничето му стане скучно да си играе с едни и същи играчки просто можете да свалите няколко от тях или да размените местата им.

Освен това, ако някоя от играчките се замърси, много по-удобно и лесно е да я свалите и почистите.


Лесна поддръжка

Винаги е от полза, без значение за какъв вид бебешки артикул става дума той да може да се почиства бързо и лесно.

Затова е добре преди покупката на килимчето за игра да попитате в магазина дали материалът, от който е произведен може да се почиства бързо или трябва да използвате специални препарати.

Активна гимнастика за бебета

Източник снимка: bghlapeta.com


Защо да се доверите на БГ Хлапета?

През годините успяхме да си създадем репутация на онлайн магазин, който предлага не само голямо разнообразие от артикули за бебета и деца, но и който държи изключително много на качеството на предлаганите продукти.

Доверявайки се нашия онлайн магазин БГ Хлапета можете да бъдете напълно спокойни, че всички продукти, включително и активните гимнастики са с високо качество и от водещи марки.

За нас е важно да можем да ви предложим най-доброто като постелки, тепихи и килимчета за активна гимнастика, затова предлагаме модели от популярни марки.


Като следните няколко:


     • Moni;
     • KikkaBoo;
     • Fisher Price;
     • Lorelli;
     • Cangaroo;
     • Tiny Love и много други.

Често задавани въпроси


Мога ли да използвам активната гимнастика още от първите седмици от раждането на бебето?

Няма да навреди на бебето, ако го поставите върху килимчето, преди да е навършило месец. Но истината е, че мъниче на толкова крехка възраст не е в състояние още да си играе с играчките и просто ще лежи върху постелката.

Поради това е по-добре да изчакаме малчо да навърши три месеца, за да може да се забавлява истински с активната гимнастика.


В какви срокове можете да ми доставите постелката?

Ако продуктът, на който се спрели е наличен в магазина ни, след като го поръчате ще ви бъде доставен в рамките на 2 до 5 работни дни.


Мога ли да върна закупен артикул от вашия магазин?

Ако след доставката решите, че искате да върнете или замените закупен от нашия магазин продукт (включително и активна гимнастика за бебета) можете да го направи в срок до 14 дни след получаването му.