Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
  0
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Играчките с дистанционно управление са вид детски играчки, които могат да се управляват от известно разстояние с помощта на дистанционно. Те са забавни и интересни, а освен това помагат на децата да подобрят координацията, логическото и пространствено мислене.


Какво представляват?


Хеликоптерите с дистанционно управление са умалени модели на реални хеликоптери, които се управляват от разстояние с помощта на безжично дистанционно. Те са изключително популярни сред децата и възрастните и пренасят забавлението в небето. 


Какви видове ще откриете при нас?


При нас ще откриете огромен асортимент на детски дронове, хеликоптери с дистанционно управление, квадрокоптери и летящи дискове на марки като Revell, Silverlit, Mondo и др.


Всяка една играчка предоставя на детето различни функции, сред които:


    • HD камера;
    • Броня;
    • VR очила;
    • Светлини и други.

Какви предимства има играта с тях?

Този вид играчки с дистанционно са забавни и развлекателни, а освен това са полезни за развитието на децата и им предоставят голям брой предимства.


Усещане за контрол

Управлението на хеликоптера дава на децата усещането за контрол и власт, тъй като те могат да контролират движенията по свое усмотрение. Това им доставя увереност и удовлетвореност.


Изследване на околната среда

Хеликоптерите с дистанционно могат да летят на най-различни места, като паркове градини и др. Това дава на децата възможността да изследват места и да разширяват своите познания.


Добра координацията и пространственото мислене

При играта с този вид играчки се изисква децата да са постоянно концентрирани и да могат да координират движението на ръцете и очите. Така те подобряват своите умения за координация между ръце и очи.


Умения за решаване на проблеми

Управлението на хеликоптер с дистанционно поставя пред децата голям брой предизвикателства, които трябва да се решат, ако искат да управляват успешно играчката, без тя да пада или да се удря в различни обекти.


Стимулиране на въображението и креативността

Чрез тях децата могат да се въплатят на пилоти, спасители и най-различни други роли. Това стимулира тяхното въображение и креативност и ги кара да се забавляват и наслаждават максимално на играта.


Поддържане на физическата активност

Освен, че развиват моторните умения, хеликоптерите с дистанционно управление стимулират децата да се движат и същевременно да ги управляват, което помага за физическото им укрепване.


Препоръки за безопасност

Безопасността е основен приоритет, когато се избира играчка. Преди покупка винаги се уверявайте, че избраната от вас играчка отговаря на стандартите за безопасност и не представлява риск за детето.

Освен това е важно винаги да следвате дадените инструкции на производителя и никога да не ги пренебрегвате. Така детето ви ще се наслаждава на игри, а вие ще сте спокойни.


Как да изберем подходящ модел?

Избора на подходящ модел на хеликоптер с дистанционно, зависи от личната преценка и предпочитание на човек. Въпреки това може да вземете под внимание няколко основни фактора.


    • Лесно управление: Играчката трябва да бъде лесна за управление, а дистанционното удобно за детските ръце;
    • Издръжливост: Повечето деца са груби по-детски със своите играчки. Добра идея е да се спрете на модел, който е изработен от качествени и издръжливи материали. Така ще сте сигурни, че ще устоят на по-грубата игра.
    • Функции и специфики: Намерете модел, който ще заинтригува и запази интереса на детето дълго време, без значение дали това ще бъдат звукови ефекти, светлини, възможност за изпълнение на трикове и много др.
    • Живот на батерията:Тези играчки работят с батерии, затова когато избирате модел на хеликоптер с дистанционно управление се спрете на такъв, който няма да изисква от вас честата им смяна.

Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Ние от БГ Хлапета се стремим винаги да предлагаме най-добрите и разнообразни играчки за децата от всяка възрастова група. За нас щастливите и доволни деца са приоритет.

В нашият онлайн магазин може да намерите играчки, както за най-малките, така и за по-големите деца. Стараем се винаги да подбираме много внимателно марките, с които работим, защото качеството е важно за нас. Поради тази причина никога не правим компромиси с предлаганите в нашия магазин играчки.


Често задавани въпроси


Удачни ли тези играчки за момичета?

БГ Хлапета предлага богат асортимент на играчки. В нашия онлайн магазин може да намерите хеликоптери с дистанционно с най-различни дизайни подходящи, както за момчета, така и за момичета.


В какви срокове е доставката?

Закупените от нашия магазин артикули се доставят в срок от 2 до 5 работни дни, като доставката се извършва с куриерски фирми Европът и Спиди.


Може ли да заменим или върнем закупена стока от вашия магазин?

Може да се откажете и върнете закупен от нас продукт, това число и детски хеликоптери в срок от 14 работни дни от датата на получаването му.