Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
 • Видове
  0
 • Материал
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Всички знаем, че във вълнуващите етапи от детското развитие се използват различни съдове и прибори за хранене. Поне в началото това основно са бебешките шишета, а те се нуждаят и от отделно място за изсушаването им след измиване. Специалните сушилници за шишета и аксесоари са прекрасно решение за това.


Какво представляват?

Сушилниците са приспособления, които се състоят от различен брой държачи, закрепени върху подложка за събиране на капещата вода. Обикновено са изработени от висококачествен полипропилен, без никакво съдържание на бисфенол А.

Всеки сушилник за шишета е с различен дизайн, като държачите могат да са подредени така, че да образуват чаровно цвете, дръвче и др. Дължината им може да е различна, а поставката за събиране на водата има обикновено кръгла форма.

Сушилниците се разглобяват лесно, за да се почистят, преместят или съхраняват. Някои модели могат да се сгъват до изключително компактни размери, което е практично и за пътуване.


Какви видове ще откриете при нас?

Наличието на сушилник в кухнята е много удобен начин да се поставят върху специалните ли държачи шишета, биберони и други аксесоари, за да не заемат място при третираните с препарати съдове на възрастните.

Само с няколко клика в нашето продуктово портфолио можете да откриете изключително красиви и функционални сушилници и да изберете най-подходящия за ежедневно ползване. Всеки от тях има своите предимства по отношение на капацитет за сушене, дизайн, размери и т.н.


Според търсените от вас характеристики, заложете на:


    • сушилник с повдигнат ръб на поставката за задържане на водата;
    • сушилник с въртяща се основа за по-лесен достъп;
    • сгъваем сушилник за шишета и биберони;
    • сушилник с държачи с различна височина, побиращ до 18 бутилки;
    • преносима сушилня;
    • сушилник под формата на кошница за сушене, подреждане и съхранение на шишета или друг страхотен модел.


Защо са толкова важни?

Със сушилник за бебешки шишета и бебешки принадлежности за хранене ще можете ефективно и практично да организирате изсушаването на бурканчета, бутилки, биберони, залъгалки, чаши и много други. Той не заема много място и може лесно да бъде разглобен или сгънат за удобно пренасяне и съхранение.

Наличието на сушилник само за детските шишета е улеснение в хигиената за бебето и спестява време от подсушаване по друг начин.


Как да изберем подходящ модел сушилник за бебешки шишета?

Въпреки че всички сушилници в категорията са практични и с високо качество, преди да закупите конкретен модел, обърнете внимание на следното.


Каква вместимост има?

Ако изберете компактен модел, той ще заема малко място в кухнята. От друга страна обаче, ще събира по-малко неща за сушене, а голямата вместимост е приоритет на много родители, чиито деца се хранят с адаптирано мляко или тепърва се захранват с пюренца.


Дали ще осигурява удобство?

Понякога красивата форма и дизайн на сушилника може да не са достатъчни, за да изпълнява по оптимален начин предназначението си конкретно във вашия случай. Преценете какви функции задължително търсите – възможност за сгъване, достатъчно дълги държачи, форма и начин на разглобяване на основата и т.н.


Каква поддръжка изисква?

Сушилниците трябва да се почистват редовно, особено подложката, където се събира водата. Ако искате да спестите време и усилия, насочете се към модел, който лесно може да разглобите и измиете на ръка или в съдомиялна.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?

Ние, в БГ Хлапета, сме убедени, че предлаганите в категорията продукти ще ви допаднат с дизайна и функционалността си. В портфолиото си притежаваме богата наличност сушилници на реномирани марки, нагреватели за бебешки шишетаистерилизатори, гарантиращи високо качество и безопасност на използваните за изработката им материали.

На отлична цена и с доставка до няколко дни ще получите своя незаменим помощник – сушилник от Conpol, Lorelli, NUK, Babyono, Cangaroo и др.


Често задавани въпроси


Защо трябва да имаме сушилник за шишета?

Те са практични и благодарение на тях шишетата са подредени и винаги на едно място. Това ви спестява място както за изсушаването, така и за съхранението на съдовете и приборите.


Как се почистват сушилниците?

Можете да почистите сушилника с помощта на четка, като използвате само сапун и топла вода. Няма нужда от стерилизация.


За какви шишета са подходящи за сушилниците?

На сушилника можете да поставите шишета от всякакъв вид, стига да съобразите дължината на държача с височината на шишето.