Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Образователните играчки помагат на децата да развият логическо мислене, докато се забавляват. Освен това стимулират развитието на моторните умения, координацията, когнитивното и логическото мислене и способността за анализ и оценка на ситуацията. 

Моделите и видовете детски играчки с образователна цел, които ще откриете при нас са цветни, забавни и веднага грабват вниманието на децата, като гарантират интереса им и предоставят възможност да се учат, докато играят и се забавляват.

Те са не само забавни, но и полезни за малките изследователи, като помагат за развитието на различни компоненти от психиката и тялото им, предоставяйки им възможност за незабравимо забавление и интелектуално израстване.


Какво представляват?

Образователните играчки са специално проектирани и създадени, за да стимулират децата да мислят логически и да развиват фината си моторика, както и да придобиват умения като креативност и иновативност.

Различават се от обикновените играчки по това, че внасят образователен елемент в играта, давайки на децата най-ценната възможност - да учат, докато се забавляват. 

Този тип играчки се предлагат в богато разнообразие от модели и могат да бъдат насочени към всички възрастови групи, като за всяка възраст има различни играчки, подходящи за развиването на уменията на децата.


Какви видове ще откриете при нас ?

В сайта на BG Hlapeta ще откриете богат асортимент от образователни играчки, подходящи за специфичните нужди и образователни потребности на всяко дете. От книжки със стихчета до интерактивни играчки, които детето ще заобича веднага.

При нас ще намерите всичко необходимо, за да стимулирате развитието и интелигентността на детето си. Умни писалки, забавни игри с въпроси и отговори и дори научни лаборатории и комплекти за направата на парфюми и козметика, ние предлагаме разнообразие, което ще впечатли не само децата, но и родителите.

Разполагаме с широка гама конструктори, магнитни дъски, микроскопи и телескопи, които ще вдъхновят децата да създават и изследват, да творят и да учат и най-важното - да се забавляват истински и да развиват талантите си.

Имаме подходящата играчка за интересите и предпочитанията на всяко дете, като за най-малките предлагаме дървени кубчета и играчки, за по-големите различни учебни играчки за научаване на азбуката, числата, смятането и писането, а за най-големите - пъзели, студиа за дизайн, логически игри и бордови игри.

Всяка от играчките е с неповторим дизайн, който е шарен и веднага грабва вниманието на най-малките, или включва любимите приказни герои на по-големите. Играчките ни не само забавляват, но и стават бързо любими на децата.


Какви предимства имат?

Този вид играчки стимулират желанието за учене и развиват фината моторика на децата. Предизвикват ги да мислят логически, да решават различни проблеми и да развиват творческите си умения.

Те помагат за развиване и подобряване на когнитивните умения като памет, внимание и концентрация и поддържат тяхната мотивация за учене и интереса им като придобиването на нови знания и умения.

Освен, че образователните играчки са полезни за децата, те са от полза и за родителите, като им помагат да откриват нови начини да прекарват време с децата си и да създават спомени и щастливи моменти заедно. По този начин връзката между тях се затвърждава и укрепва.


За кого са подходящи?

Този вид детски играчки са подходящи за деца на всякакви възрасти. Те са особено полезни както за току-що прохождащите деца, така за децата в предучилищна възраст.

Образователните играчки помагат за формирането на основни умения у децата и се използват за подпомагане на учебния процес и за разширяване на знанията върху конкретни теми.

Подходящи са за всички деца, които обичат да научават нови неща и да развиват, или усъвършенстват умения, докато се забавляват.


Как да изберем подходящ модел?

Според нуждите и желанията, както и възрастта на детето, можете да изберете и подходящия модел образователна играчка за него. 

Ако избирате играчка за току - що проходило дете - кубчетата, или дървените играчки под формата на различни плодове, зеленчуци, или предмети от ежедневието са подходящ избор и нещо, което детето ви веднага ще заобича.

Ако избирате играчка за дете на около 3 години - интерактивните играчки, конструкторите и фабриките за грим и парфюми, или телескопите са част от подходящите модели.

Ако изборът ви е за дете в предучилищна възраст - картите с букви от азбуката, книжките, сметалата и магнитните дъски са нещо, което ще ги занимава и ще им допадне.

За всяко дете и всяка възраст има и подходяща играчка, а всички играчки са събрани в сайта на BG Hlapeta. Доверете ни се и изберете вашата още днес!


Защо да се доверим на БГ Хлапета ?


BG Hlapeta е онлайн магазин, занимаващ се с предлагане на детски стоки и играчки дълги години. Ние имаме опит и работим само с най-висококачествените материали и предлагаме най-предпочитаните марки продукти.

При нас ще откриете богат асортимент продукти, който ви позволява да избирате сред широка гама от играчки и стоки за детето.

Проверете сами и се уверете, че най-доброто качество е при нас!


Често задавани въпроси


Какви умения могат да бъдат развити с помощта на образователните играчки?

Образователните играчки ще помогнат за развитие на логическо мислене, решаване на проблеми, креативност, комуникационни умения, фини моторни умения и математически умения.


Как да се уверим, че образователните играчки са безопасни за употреба?

При избора на образователни игри е важно да се обърне внимание на техните материали и дизайн. Играчките трябва да отговарят на съответните стандарти за безопасност и да нямат остри ръбове или малки части, които могат да бъдат опасни за децата.


Каква е подходящата възраст за образователните играчки?

Образователните играчки се предлагат във варианти подходящи за различни възрастови групи, като всяка играчка е проектирана да отговаря на специфичните нужди на децата в определена възраст.