Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
 • Категория
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Пръскащите оръжия са едно от най-любимите забавления за малките и пораснали деца. Тези играчки осигуряват неповторимо забавление в топлите летни дни край басейна, на плажа, в градината или на друго място на открито.


Какво представляват?

Дизайнът на водните пистолети наподобява вида на истинско оръжие, но има и пъстри артикули с форма на различни чаровни животни. Размерите им могат да достигнат до 50 см. Изключително харесвани за заради атрактивните дръжки и спусъци, но най-вече защото могат да изпращат водна струя на около 7 м разстояние.

Най-опростените варианти на детските водни пистолети са водните помпи, при които изстрелването на водата става посредством вградена дръжка.

Има и водни пистолети с резервоари, чиято голяма вместимост гарантира повече изстрели и минути на забавление, без да е необходимо презареждане. Пръскането с тези играчки се извършва чрез удобен спусък.


Какви видове ще откриете при нас?

От общо над 500 продукта за игри на открито в категорията за водни пистолети и плажни играчки наБГ Хлапета със сигурност ще откриете най-подходящите модели за вашето момче или момиче. 

Играта с тях е напълно безопаснаи за 3-4-годишни деца, стига да е под наблюдението на възрастен, но е също толкова вълнуваща и за по-големите.

Разглеждайки висококачествените модели на утвърдени марки в специалната ни селекция, може да избирате пистолети с различни размери, метод на стрелба и зареждане, цветове, дизайн и вместимост.

Пистолетите са изработени от висок клас пластмаса, боите са безвредни, а самите пистолети се използват лесно и не създават опасност за децата.


Как да изберем подходящ модел?

Детските водни пистолети ще донесат приятни часове на забавни игри за цялото семейство, полезно за здравето движение и повече време, прекарано на открито. 

Те са много подходящ подарък за всяко дете, но трябва да съобразите избора си с няколко критерия.


Възраст на детето

Всеки производител посочва в спецификациите за каква възраст е подходящ съответния артикул. Ако детето е твърде малко – под 3 г., не с всеки модел би могло да изстрелва и презарежда самостоятелно водата.


Вместимост на резервоара

За да бъдат зарежданията с вода по-редки, може да изберете пистолет с по-голяма вместимост например 300 мл, но имайте предвид, че теглото на заредената играчка с твърде голям резервоар може да е тежко и неудобно за по-малките деца При по-интензивна игра помислете за модел, който се зарежда възможно най-бързо и лесно.


Размери

Големината на пистолета е от решаващо значение за удобството при хващане и за самата игра. Например, малките водни пистолети с дължина от 19 см  са леки и лесни за употреба и от 3-годишни деца без помощта на възрастен.


Интересни екстри

По-малко дете би се забавлявало с модел воден пистолет, в резервоара на който плува светещо животинче. Същото се отнася и за пистолет със звукови ефекти или по-голям – с помпа под налягане, искрящи цветове и възможност да стреля едновременно от две цеви.

При някои пистолети резервоарът се отделя с винт за по-бързо пълнене.


Защо да се доверим на БГ Хлапета?


Чудесна идея е да подарите на детето си воден пистолет за забавление на открито, в което може да вземе участие цялото семейство. БГ Хлапета ви предоставя възможност за избор на качествени модели с атрактивен дизайн за момчета и момичета и цветове, носещи страхотно настроение.

Всички артикули от внимателно подбраната ни селекция са дело на утвърдени производители, изработени са от пластмаса с високо качество и са удобни за употреба съобразно модела за съответната възраст.

БГ Хлапета гарантира на детето ви забавление без край с воден пистолет на изключително изгодна цена.


Често задавани въпроси


Над каква възраст е подходящо да купим на детето воден пистолет?

Повечето производители препоръчват употреба на играчки като водни пистолети за деца над 3 г. Съображенията за безопасност посочват не толкова риска от нараняване или поглъщане на малки частички, колкото необходимостта от повече сила и координация за боравене с играчката.


Може ли момиче да играе с водно оръжие като пистолет?

Тъй като децата си играят в смесени групи, напълно естествено е момичетата също да се приобщят към стрелбата с воден пистолет. Вълнуващите забавления, героичните превъплъщения и волните занимания на открито са еднакво подходящи за всички, затова съобразете избора си на играчки с индивидуалните предпочитания и умения на детето си.


С какво е полезна играта с воден пистолет?

Освен че играта с воден пистолет е забавна, тя развива моторните умения, координацията и въображението. А ако групата от участващи е по-голяма, заниманията ще стимулират работата в екип и ще добавят вълнуващ състезателен елемент.