Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Филтри

 • Марки
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
  0
 • Категория
  0
 • Цена
  лв. - лв.

Детският пясъчник е неизменна част от детството на всяко дете. Той предоставя безгранични възможности за игра и творчество на малчуганите. Това е мястото, където те създават свои светове от пясък, изграждат замъци и въображаеми герои.

Какво представляват?

Пясъчникът за игра представлява специално оборудвано съоръжение, често с нисък контейнер, напълнен с плажен или друг вид безопасен пясък.

Той е идеалното място за игра на открито в градината, на което децата могат да се забавляват като създават най-различни форми от пясък чрез използване на формички и играчки.

Какви видове ще откриете при нас?

При нас ще откриете разнообразие от детски пясъчници за игра. Включително във форма на животни, двойни пясъчници с форма на мида и много други модели с най-различни екстри.

Например:

 • Детски пясъчник с покрив;
 • Дървен пясъчник с капак;
 • Пясъчник от пластмаса;
 • Пясъчник с пейки;
 • Пясъчник с отделение за басейн и други.

Пясъчниците с покрив могат да се регулират в различни посоки спрямо слънцето, а тези с капак помагат за запазване на пясъка чист. Пейката към пясъчниците пък допринася за удобството и комфорта на мъниците.

Всички модели, които предлагаме са лесни за монтиране и са чудесни, както за игра в двора и детския кът, така и за плаж.

За кого са подходящи?

Предлаганите в нашия магазин пясъчници са предназначени за деца над 3 годишна възраст и са абсолютно безопасни за игра. 

Те не съдържат опасни химически вещества или бои и това ги прави подходящи за употреба без риск за здравето. При производството им се отдава особено внимание на високото качество и максималната безопасност за малчуганите.

Всички предлагани от БГХлапета детски пясъчници отговарят на индивидуалните нужди на развитието на детето в различните етапи на неговия живот, като подпомагат моторните умения, ученето и умственото развитие.

Как да изберем подходящ модел?

Когато избирате подходящ модел детски пясъчник е важно да се съсредоточите върху няколко важни неща.

Като за начало определете местоположението на пясъчника - той може да бъде разположен в градината или на терасата ако пространството позволява. Важно е да имате добра видимост към децата по време на игра.

Размерите на пясъчника също са важни. Изберете ги според броя на децата, които ще играят на него. Модели с размери като 120 x 120 см са подходящи за едно дете, докато по-големите с размери 200 x 200 см могат да приемат до четири деца едновременно. 

Покривът на пясъчника е допълнително предимство, тъй като осигурява сянка и защита от слънчевите лъчи, което е особено важно през летните месеци.

Материалът, от който е изработен пясъчникът играе ключова роля за неговата издръжливост и устойчивост. 

Дървените модели са елегантни и стабилни, осигурявайки дълготрайност и естетика в градината. Пластмасовите варианти пък са леки и лесни за поддръжка, водоустойчиви и лесноприносими.

Важно е да се грижите за пясъчника на детето редовно, особено ако не е закрит. Да премахвате мръсотия и да обезпаразитявате пясъка, за да се запази чистотата и безопасността му по време на игра.

Защо да се доверите на БГ Хлапета?

Всички пясъчници, детски пързалки, люлки, трамплини и батути, както и всички останали детски артикули предлагани от нашият онлайн магазин са тествани и отговарят на международните стандарти за безопасност.

Главната ни цел е да осигурим на малчуганите безопасни и качествени продукти, за максимално преживяване, а вие да останете спокойни.

Често задавани въпроси

На кои марки са детските пясъчници които предлагате?

Магазинът на БГ Хлапета, предлага разнообразие от детски пясъчници на водещи марки.

Сред които:

 • BIG;
 • Woody;
 • Moch Toys;
 • Little Tikes;
 • Pilsan и други.

Какви са предимствата на пясъчниците с покрив?

Пясъчниците с покрив осигуряват защита на децата от слънце и дъжд. Освен това предпазват самия пясък от замърсяване.

Как се подготвя и монтира детският пясъчник?

Всеки модел има свои индивидулани инструкции за монтаж. Важно е да се следват указанията на производителя за правилна и безопасна употреба.