Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола

Код:

44403 

 SKU:

GA/

Продукт Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола - 4 - BG Hlapeta Продукт Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола - 3 - BG Hlapeta Продукт Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола - 2 - BG Hlapeta Продукт Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола - 1 - BG Hlapeta
 • Продукт Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола - 0 - BG Hlapeta
 • Продукт Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола - 0 - BG Hlapeta
 • Продукт Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола - 0 - BG Hlapeta
 • Продукт Baby Merc Junior Twist - Кошче за бебета за кола - 0 - BG Hlapeta

0 отзива:
Напиши отзив

1
/
5
  -5
  %
  Наличен
 • 122,55 лв.
 • Цена: 129,00 лв.
 • Baby Merc

 • Доставка:

  5.90 лв.
 • НАД 200лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на избрани продукти

БГ Хлапета не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!
Бърза поръчка 0892 350 115 бързо запитване
БЪРЗА ПОРЪЧКА
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТ
 1. ПОПЪЛНЕТЕ СЪОТВЕТНОТО ПОЛЕ С ДАННИ, НА КОЕТО ЖЕЛАЕТЕ ДА ВИ ВЪРНЕМ ОТГОВОР НА ЗАПИТВАНЕТО
 2. Изпрати запитване
Бебешкото кошче за кола Junior Twist на марката Baby Merc е препоръчван избор за комфорт и сигурност на Вашето малко дете. Кошчето съчетава повишена сигурност и иновативна функционалност с отличен дизайн. То е произведено, като стриктно са спазвани стандартите за безопасност на ЕС. Кошчето за кола спада към групата 0+, което позволява в него да се слагат бебета от раждането им до достигане на тегло от 10 кг. То има три точков колан за безопасност със специална мека част на раменете за удобство на Вашето дете. Тапицерията е мека, направена е от дишаща материя и предотвратява изпотяването на бебето. Също така, тапицерията на детското кошче за кола може да се сваля лесно и да се пере, ако се изцапа. Кошчето за автомобил е снабдено и с удобна дръжка за носене, което го прави подходящо за пренасяне на бебето на кратки разстояния.

Младите родители са обвързани със задължението да се сдобият с бебешки кошчета за автомобил още преди появата на своите рожби на бял свят. Дали ще бъде закупено чисто ново съоръжение или ще се ползва модел, предостъпен от други родители, това няма значение. Наличието на кошче в автомобила още от първите дни от живота на детето е задължително за всички страни, членки на ЕС.

Бебешкото кошче за кола Baby Merc Junior Twist е сред най-добрите модели, предлагани на пазара. С иновативен дизайн и огромен брой технологични разработки, то ще осигури невероятно удобство на новороденото ви дете, а и на вас самите и ще гарантира пълната му безопасност на пътя. Добре е да разполагате с такъв клас изделие, когато отивате да вземете малкото съкровище от родилния дом.


Филтри
Категория ГРУПА 0+ (0-13 кг.)

Напиши отзив

Рейтинг: