Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

В нередки случаи, наличието на множество опции при избора на правилната бебешка количка, действа на родителите крайно обезсърчително, отколкото в полза. Причината за това е, защото те ще трябва да вземат в предвид доста различни аспекти, като възраст, модел и функционалност.

Това от своя страна обаче не трябва да ви притеснява изобщо. Подбирането на точните качества, които искате количката да притежава ще възнагради, както вас, така и вашите близнаци с едно приятно и безопасно изживяване.

В крайна сметка количката е най-важното оборудване, което ще закупите някога. Освен ако не планирате да останете затворени, докато малчуганите не се научат да ходят самостоятелно, тя ви е необходима, за да ги придвижвате навсякъде. С годините инвестицията определено се оправдава.

По време на покупката мислете за нея, подобно на вашият личен семеен автомобил. Изпипайте максимално детайлите и се уверите, че взимате най-добрият и най-надеждният вариант. Все пак, когато става въпрос за децата ви не трябва да подценявате нищо. Ето защо днес ще ви споделим ценни съвети точно в тази насока.

 

Колички за близнаци – основни характеристики

Дори да се спрете на един и същи тип приспособления, характеристиките им отново могат да варират. Тук несъмнено би помогнало организирането на план относно периода през който ще ги използвате. Така съответно ще можете по-лесно да определите, кои функции биха ви били повече от полза и кои не толкова.

Без значение от обстоятелствата пред които сте изправени със сигурност най-добрият вариант е намирането на двойна количка вместо две единични. Тя ще осигури на вашите мъничета нужното спокойствие и удобство, както и функционалност подобно на стандартният вид.

По този начин вие ще се лишите от възможността да бутате две натоварени приспособления едновременно, което всъщност ви препоръчваме да избягвате, защото е едно доста тежко упражнение. Освен това така ще успеете да превъзмогнете потенциалното образуване на съперничество между вашите деца.

При първата си поява на пазара тези устройства не спечелиха подобаваща слава. Те бяха тежки, големи и трудни за управление. За щастие днешните подобрени модели промениха веднъж за винаги своята известност. Сега двойните колички са повече практични и с различни размери, така че все ще откриете нещо според вашите изисквания.

Какво трябва да знаем при избор на колички за близнаци? 

Какво трябва да съобразим?

Основните характеристики на които трябва да обръщате винаги внимание се свързват с бюджета, начина на живот и размера. Също така  запомнете, че докато са релевантни за едно семейство могат да бъдат неуместни за друго, тъй като всяка личност е индивидуална. Преди да отворите вашият портфейл премислете нещата стъпка по стъпка.

Семействата предстоящи им да имат дечица за първи път, често са шокирани от цените по магазините на повечето бебешки колички за близнаци. В случай, че разполагате с възможностите, по-скъпите артикули предлагат повече добавени екстри за разлика от стандартните.

При скъпите видове е напълно възможно да срещнете следните добавки :

     Подсилено окачване

     Столчета за кола

      Регулируема облегалка

     Чанта за аксесоари

     Висок клас плат и много други

От друга страна пък специалистите препоръчват да не се изкушавате от това и да се придържате стриктно към първоначално определеният бюджет. Макар да са най-добрата опция, съществуват устройства на по-ниски цени, които могат да свършат същата добра работа подобно на тях.

Начинът ви на живот е може би най-важният и значим фактор, определящ типа количка към която трябва да се обърнете. Вземайте под внимание дали планирате да я използвате за града, или за кратки разходки близо до дома. Освен това е важно да отбележите и терена през който възнамерявате да преминавате.

Продукта трябва да се справя без проблем на всички отпратени предизвикателства, за да може да бъде практичен и функционален. В края на краищата основната цел е грижите за вашите близнаци да се превърнат в осезаемо улеснени задачи, а това се постига точно с тях.

 

Критерии за избор

По принцип видовете между, които ще можете да избирате са два – комбинирани и тандем. Тандемните са със същата ширина, като традиционната количка в пълен размер. За семействата, разполагащи с малки входни врати това може да е единственият надежден  избор.

Една от причините изборът да бъде повече от объркващ е огромният списък с функции при всяка различна марка. Като цяло почти няма компания, която да не разполага със свои собствени отличителни белези. От вас зависи да изберете това, без което не можете да живеете.

Най-базовите аксесоари, започващи от подложките за храна и достигащи до защитните покрития са често срещани. Въпреки това не се тревожете, тъй като ефективните приспособления в повечето случаи включват полезни предмети вместо тях. Единственото нещо за което трябва да се тревожите обаче е всекидневната ви рутина.

Отново тя е главният ни фокус. Ето защо, ако държите на активни разходки, обърнете повече внимание върху количките с добро окачване и предно заключващи се колела. В случай, че живеете в апартамент пък наблегнете на практичността и достъпността, тъй като не винаги ще разполагате с много свободно пространство.

Знаейки кои са задължителните приоритети, вие ще можете да си спестите много време и последователни разочарования. Наред с това не забравяйте да прегледате полагащата ви се гаранция. Нито един производител не желае да има повреждащи се продукти, но понякога нещата се случват непредвидимо.

Разумната гаранция гарантира, че инвестицията ви ще бъде защитена в определен период от време. Често пъти, колкото по-щедра е гаранцията, толкова повече производителят държи на конкретната стока. Това са ясни знаци подсказващи за обещаващи заключения.

Какво трябва да знаем при избор на колички за близнаци? 

Невидимите предимства

Оставяйки предвидимите преимущества, като комфорт и практичност, повече родители забравят за мярката за безопасност. Използването на двойна количка е много по-безопасност отколкото използването на единична при която второто ви дете ходи самостоятелно. Двете действия са трудни и съответно вашият фокус ще бъде разрушен.

Закупувайки приспособлението вие ще бъдете с една идея много по-спокойни. Те се доставят с задължителни защитни катарами, гарантиращи че малките ще останат на място по време на цялата разходка. Друг факт е, че можете да се сдобиете с такива, които разполагат с защитни покрития от стихии, както и слънчева светлина.

Безопасността е основен приоритет щом става въпрос за вашите подрастващи малчугани. С помощта на иновативните продукти, постигането на това, изглежда по-елементарно от всякога, така че си го поставете за цел още сега.

 

Към кого да се обърнем?

Предполагаме, че на този етап сте крайно ентусиазирани и нямате търпение да се отбиете в най-близкият до вас магазин. Макар и да изглежда лесно закупуването на първото средството за придвижване е по-трудно от очакваното.

Преди да предприемете каквото и да е било задължително се уверите, че спазвате  споменатото от нас в горните подточки. Едва след това можете да завършите вашата покупка. Въпреки това обаче нещата не приключват до тук, тъй като е важен и търговецът към който ще се обърнете за тази придобивка.

Всеки един родител желае да се сдобие с възможно най-доброто за своите деца. С днешното пазарно разнообразие постигането на успех в тази насока не винаги е лесно. Именно поради това ви съветваме да се обърнете не към кой да е, а към нашият онлайн магазин – bghlapeta.com.

Ние сме водещи професионалисти в тази детска сфера и предлагаме едни от най-добрите стоки в територията на България. Каталогът ни се състои от почти всичко, включително и колички за близнаци. Тяхното качество е несравнимо добро, така че определено можете да им се доверите.

Цените, на които ще ги откриете са доста разнообразни, но ви уверяваме, че те ще ви оставят максимално удовлетворени. За повече информация можете да се обърнете към нашият любезен и професионален екип, набирайки споделените от нас телефонни номера. 

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате