Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Като родители искате детето ви да расте щастливо и доволно. Затова държите детските играчки, които му купувате да са не само безопасни, интересни и подходящи за възрастта му, но и да са от високо качество и популярен бранд.

Проблемът е там, че в който и магазин за детски играчки да влезете откривате изобилие от играчки, за които търговците твърдят, че качествени и от световни марки.

За да ви помогнем да направите информиран избор, от БгХлапета подготвихме специално за вас кратък списък на най-популярните марки детски играчки. Брандовете, с които ще ви запознаем произвеждат играчки за малчугани от всички възрастови групи и предлагат артикули без компромиси с качеството.



Източник:bghlapeta.com

Осем популярни бранда детски играчки

Lego

Няма как да не започнем с Лего, тъй като това е една от водещите марки за производство на детски играчки в света. 

Основана през 1932 година в Дания от Оле Кирк Кристиансен като малка семейна компания, днес групата Lego е шестият по големина производител на играчки в света по отношение на продажбите.

Както и сами се досещате, едни от най-обичаните и популярни продукти на датската компания са конструкторите Lego, които децата от всички възрасти обожават. Леките, цветни, малки “тухлички” за конструиране и строителство стимулират  въображението на малките, развиват креативното и творческото им мислене и насърчават физическото и интелектуалното им израстване.

Играчките, които произвеждат от Лего са подходящи за деца над 2 години до младежи в тийн възраст. Единственият малък недостатък на новите продукти на Lego са малко по-високите цени, на които се предлагат. 

За сметка на това, ако решите да закупите конструктор от този бранд за детето си можете да бъдете напълно сигурни, че купувате продукт с много високо качество, с който дори и внуците ви могат да си играят след време.

Felyx Toys

Играчките, които предлага Felyx Toys също са много популярни сред малчуганите от всички възрасти. Компанията оперира на територията на страната от повече от 15 години и напълно откровено можем да кажем, че артикулите, които предлага са едни от най-любимите и на децата, и на техните родители. 

Всяка една играчка, която марката предлага на пазара се превръща в моментален хит сред малчуганите. Огромното предимство на този бранд пред много други е, че предлага изключително широка гама от класически и нови продукти от световни марки като - BANDAI, RASTAR, PLAYMATES, MOOSE TOYS и много други.

Сред търсените детски играчки и игри на Felyx Toys, които можете да откриете и в нашия магазин за играчки са както бестселъри като  - “Кукла балерина”, ”Плачещо куче”, “Интерактивен еднорог”, “Умно кученце”, така и разнообразни образователни и настолни игри.

Felyx Toys е бранд, който децата обичат заради разнообразието от интересни, забавни и образователни играчки. Марката е предпочитана и от родителите, които държат както на високото качество на играчките, така и на достъпните цени, на които се предлагат.



Източник: bghlapeta.com


IMC Toys 

IMC Toys е испанска компания, която разработва и предлага висококачествени, интерактивни играчки за деца на възраст от 6 месеца до 12 години. Ситуирана в Барселона, продуктите на марката присъстват в повече от 50 страни и са обичани от децата от цял свят.

Една от отличителните характеристики на продуктите за деца, които от IMC Toys предлагат е, че почти всичките им серии и модели играчки са разработени въз основа на любими детски приказни и филмови герои. Ако сте родители на малко дете, сигурни сме, че у дома вече имате поне една интерактивна играчка от марките, свързани с IMC Toys.

Като: 

  • Mickey and the Roadster Racers

  • Club Petz 

  • Yo - Kai Watch 

  • Baby Wow и много други 

А ако все още в колекцията на детето ви липсва играчка от този бранд, време да запознаете малчо с новите продукти на IMC Toys. Гарантираме ви, че мъничето ще се влюби в тях моментално, а вие ще останете доволни както от качеството на детските играчки, така и от цените, на които се предлагат.

Barbie 

Сигурни сме, че няма мама, която да не си е играла като малка с невероятната и чудно красива кукла Барби. Е, Barbie продължава да вълнува малките момиченца и днес.

Що се отнася до марката Барби, тя се появява на пазара през 50 - те години на миналия век, когато Рут Хендлър - бизнес дама, съпруга и майка решава да създаде за кукла като подарък за малкото си момиченце. 

Първата кукла Барби излиза на пазара през 1959 година и моментално се превръща в абсолютен хит сред малките момиченца. От тогава до днес куклата е преминала през много трансформации, но все още остава една от най-обичаните и търсени от децата от всички възрасти детски играчки.

Търсите ли качествена кукла за детето си, Barbie е марката, която ще направи мъничето ви щастливо и доволно. Сега имате възможност да избирате сред голямо разнообразие от модели Barbie на цени, които са повече от достъпни. 

Lisciani Giochi

Lisciani Giochi е световна марка, популярна с проектирането и производството на образователни играчки. Компанията е основана през 80 - те години на миналия век в Терамо, регион Абруцо (Италия) от Джузепе Лишани. 

Педагог и по образование, Лишани решава да създаде детски играчки, които да бъдат не само забавни и интересни за децата, но и да подпомагат  развитието им.

Днес образователните играчки с марката Lisciani Giochi са символ на високо качество и са сред най-търсените и от децата и от родителите играчки. 

Освен интелигентни играчки, от италианския бранд предлагат още широка гама от хай - тек продукти за деца, електронни игри, игри за развитие на въображението и творчеството, настолни игри за всички възрасти и много други. Всеки нов продукт, който излезе на пазара под този бранд се превръща в безспорен хит сред малчуганите.

Mattel

Списъкът не би бил непълен, ако в него го няма Mattel - една от най-големите и водещи компании за производство на детски играчки. Основана през 1940 година в САЩ, днес марката има дистрибуторски центрове в над 40 страни. 

Американската компания произвежда и предлага на пазара както разнообразие от образователни играчки, така и играчки с лика на популярни анимационни и филмови герои, екшън фигури, военни игри, настолни игри и още много други. Част от групата Mattel са популярни брандове като - Barbie, Fisher - Price, Hot Wheels.

Казано иначе, без значение дали търсите да закупите за детето плюшена, музикална, образователна играчка или екшън фигурка на любим герой, със сигурност ще я откриете в най-близкия магазин за играчки и тя ще носи името Mattel.

Hasbro

Основана през 1923 година, Hasbro е не само сред най-популярните, но и сред най-старите марки детски играчки. Към момента компанията се нарежда на второ място след Mattel по производство и приходи от продажбата на играчки.

Играчките на американската компания са много обичани и търсени, тъй като се произвеждат под строг контрол, напълно безопасни са за децата и най-вече защото се предлагат в изключително разнообразен спектър от видове и серии. 

Марката предлага както настолни игри като Monopoly, Dungeons & Dragons и Trivial Pursuit, така и много голямо разнообразие от играчки за деца от всички възрастови групи. 

Сред едни от най-популярните и търсени продукти на световната марка са :

  • GL Joe 

  • My Little Pony 

  • Transformers

  • T Mr. Potato Head 

  • Mask 

  • Marvel Legends 

  • Star Wars 

  • Action Man 

  • Джурасик парк и много други

Buba

Компанията е популярна у нас като един от водещите производители на батути, детски колички, столчета за хранене, маси за преповиване, шейни, велосипеди и други. Но бранда произвежда и голямо разнообразие от висококачествени и на много достъпни цени детски играчки. 

Сред най-популярните и търсени играчки са комплектите тематични играчки по професии като: 

  • “Комплекти за кухня” 

  • “Докторски комплект” 

  • “Козметичен комплект” 

  • “Комплект домашен любимец” и много други




Източник: bghlapeta.com

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате