Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Очакването на бебе е един от най-прекрасните периоди за всички родители. Трепетите, вълненията, дори съмненията, през които минава всяка двойка се преплитат с изключително голямото щастие, че най-сетне семейството ще стане истинско, пълно и цяло. Но деветте месеца очакване се изнизват бързо и колкото по-малко време остава до появата на малкото човече, толкова повече нараства притеснението дали всичко, необходимо за появата на новия член на семейството е закупено и готово да го посрещне.

 

Ние, от БгХлапета също сме родители и знаем през какво преминавате точно в този момент. Затова създадохме специално за вас, бъдещите любящи родители този кратък наръчник. При създаването му се допитахме до педиатри и експерти, за да можем да ви улесним максимално при покупката на най-важните за първите месеци от живота на бебчо детски продукти.

 

В наръчника ще откриете пълния списък с всичко важно и нужно за изписването, храненето, хигиената, игрите и разходките на малкото човече.

За да не губите време и за да не се лутате излишно, просто трябва да свалите наръчника и с него да обиколите магазините. А ако имате въпроси, обърнете се към БгХлапета и ние ще се постараем да ви помогнем при покупката на най-необходимите неща, от които бебето ви се нуждае, за да расте здраво, обгрижвано и щастливо.

Наръчник за бъдещи родители

Наръчник за бъдещи родители

Наръчник за бъдещи родители

Наръчник за бъдещи родители

Наръчник за бъдещи родители


Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате