Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Топ марки бебешки колички за 2022

Източник снимка:bghlapeta.com

Като бъдещи родители сте наясно, че една от най-важните покупки, които трябва да направите е бебешката количка.

Да се открие подходящата количка обаче не е много лесно, тъй като на пазара се предлага огромно разнообразие от видове, модели и марки.

Ние също сме били на вашето място и знаем колко труден може да бъде този избор и колко време отнема да бъде направен.

Затова ще се опитаме да ви улесним, като ви представим най-добрите детски колички, които според българските майки са най-удобни, комфортни и се предлагат в приемлив ценови диапазон.

Топ марки бебешки колички за 2022

TUTIS

Tutis е литовска компания, която е на пазара едва от едно десетилетие, но още с излизането на първите модели комбинирани детски колички се наложи изключително успешно и на европейския, и на нашия пазар.

Продуктите, които предлага марката се открояват с високо качество, безопасност и надеждност.

Това, което допада изключително много на майките е, че бебешките колички с марката Tutis освен качествени са и с красив и устойчив дизайн и се предлагат в голямо разнообразие от цветове.

Един от най-популярните и купувани модели на литовския производител е Viva Live 2 в 1, който впечатлява с комбинация от висококачествени материали и перфектно изработени детайли, които придават на количката луксозен вид и неповторим чар.

Моделът разполага с допълнителните адаптери, което позволява на кошчето да се трансформира в столче за кола, а рамката на количката е олекотена и е със специално антикорозионно покритие, което предпазва елементите ѝ от корозия и ръжда.

Удобната и изключително просторна седалка може да се позиционира както по посока на движението, така и срещу него.

Крачната спирачка със система One ClickTM осигурява бързо и безопасно спиране на количката, а висококачествената система за окачване на четирите колела RealGelTM гарантира плавно возене на всякакъв терен.

Моделът е подходящ за деца от 0 до 3 години и включва просторен и свръх лек термо кош ThermoCoat™, кокосов матрак, мрежа против комари, дъждобран, поставка за чаша, 5 - точков колан за безопасност, табла, поставка за крачетата, удобна родителска чанта и още, и още, и още.

Топ марки бебешки колички за 2022

Източник снимка: bghlapeta.com

Други популярни модели бебешки колички Tutis, които българските майки избират за своите бебета са:

  • Tutis Uno 3+
  • Tutis Zille 
  • Tutis Uno 3+ Etno edition 

LORELLI

Това е българска марка детски колички, която е изключително добре позната както у нас, така и в голяма част от страните от ЕС и света.

Lorelli е търговска марка на един от най-дългогодишните производители и вносители на бебешки количкиДидис ООД. Продуктите на компанията са търсени, тъй като са с високо качество и иновативен дизайн, но цените, на които се предлагат са повече от достъпни.

Lorelli произвеждат и предлагат на пазара както детски колички, така и столчета за кола и всички необходими аксесоари за богатата си гама от колички.

Един от най-харесваните модели колички на Lorelli е CRYSTA 3in1, подходящ за използване от новородени до деца на четири години с тегло до 22 кг.

Видео: Carucior Lorelli Crysta 3in1

Комбинираната количка е с лека алуминиева конструкция, с регулираща се удобна дръжка и е изключително лесна за управление и маневриране.

Кошът се трансформира в удобна лятна седалка, а към комплекта са включени столче за кола, покривало и мрежа за комари, голям сенник, матрак, 5 - точкови колани и практична родителска чанта за съхранение на аксесоари.

Сред моделите детски колички с марката Lorelli, които българските родители търсят за децата си са:

  • Lorelli RIMINI 2 в1
  • Lorelli LORA SET 3 в1
  • Lorelli ALEXA SET 3 в1 и много други

ADAMEX

Adamex е известен полски производител и има над 10 годишен опит в разработката, проектирането и производството на колички за деца и продукти за грижа за бебето.

Продуктите на Adamex са търсени в много страни (включително и у нас), тъй като са с отлично качество и на разумна цена.

Бебешките колички, които предлага бранда се отличават с уникална комбинация от безупречно качество, отлична функционалност и лесно управление и поддръжка. Всеки един модел, който се предлага е тестван за качество и безопасност и притежава необходимия сертификат.

Освен с практичност и функционалност, количките Adamex се открояват и със своя елегантен дизайн и с разнообразната гама от цветове, в които се предлагат.

Полският производител предлага пълната гама от видове и модели детски колички, а един от най-популярните му у нас модели е ADAMEX Paolo Star Collection.

ADAMEX Paolo е изключително удобна, здрава бебешка комбинирана 2 в 1 количка, която се появи на пазара в края на миналата година.

Моделът е с уникално хромирано шаси, с отлично окачване и на четирите колела и с големи гуми, които преминават без проблем по всякакви терени.

Кошчето, което е основната “звезда” на комплекта детски колички 2 в 1 и 3 в 1 разполага с иновативно дъно, с отлична вентилационна система, с голям и удобен сенник, с покривало за крачетата и е оборудвано с механизъм за накланяне на бебето в няколко позиции.

Комплектът включва лятна седалка, допълнителна подплата за седалка, мрежа против комари, дъждобран, подложка за преповиване, чанта за багаж и други.

Топ марки бебешки колички за 2022

Източник снимка: bghlapeta.com

Други модели от гамата на ADAMEX, които са много търсени са:

  • ADAMEX Reggio Special Edition Bronze
  • Adamex Chantal Star Collection
  • ADAMEX Reggio Shine

BUBA

Buba е бързоразвиваща се компания, която разработва, проектира и произвежда богата гама от продукти за бебета и деца.

Компанията е много популярна у нас като един от водещите производители на детски батути, но през последните години намери своето място и като една от марките, които предлагат най-добрите детски колички.

Количките за бебета и деца, носещи марката Buba се отличават с иновативен дизайн, отлично качество, функционалност и не на последно място достъпни цени.

Buba Estilo е един от най-предпочитаните модели колички, които към момента се предлагат и на нашия пазар. Количката се отличава със стилен и елегантен дизайн и много лесно управление и маневриране.

Моделът е с олекотено алуминиево шаси и здрава, алуминиева рамка, разполага с удобна кошница и седалка, регулируеми облегалка и дръжка.

Комплектът включва матрак от кокосови нишки, мрежа против комари, сенник, чанта за принадлежности, поставка и покривало за крачетата, кошница за кола, адаптери, поставка за чаша и още много други допълнителни елементи и аксесоари.

Освен Buba Estilo родителите одобряват и харесват комбинираните модели:

  • Buba Bella
  • Buba Forester и други

MONI

Едва ли Мони се нуждае от представяне, но нека все пак го направим. Компанията е българска и от 25 години произвежда и предлага както пълната гама от бебешки и детски колички, така и столчета за кола, акумулаторни коли, столчета за хранене, кошари и много други продукти за деца.

Бебешките колички, произвеждани и предлагани от българския производител се отличават с лекота на управлението, комфорт, безопасност и не на последно място с изключително стилен дизайн и разнообразна цветова гама.

Трудно е да определим кой от моделите на Moni се нарежда сред най-търсените бебешки колички, тъй като не е един, но майките, които ни помогнаха да съставим тази скромна класация определят Moni Polly 3в1 като една от най-предпочитаните колички за 2022 - та.

Моделът е проектиран за деца от 0 до 3 години и впечатлява с изключителен дизайн, удобство и отлична маневреност. Количката разполага с летен и зимен кош, удобно матраче, качествени големи амортисьорни колела, здрава и стабилна спирачка.

Седалката е реверсивна, което позволява бебето да се вози както в посока на движението така и срещу него. В комплекта са включени още: голям сенник със сваляем прозорец, покривало и поставка за крачетата, 5 - точкови колани за безопасност, чанта и много други допълнителни екстри.

Други популярни модели на този бранд са:

  • Moni Midas 3в1
  • Moni Gala
  • Moni Sofie и други

KIKKABOO

Това е още една марка, която напълно достойно се нарежда сред най-добрите марки бебешки колички. Компанията е създадена едва преди няколко години (2016 - та), но вече има много почитатели както у нас, така и в много страни от ЕС.

Продуктите, които разработва и предлага допадат на родителите, тъй като са с отлично качество, уникален дизайн, богата цветова гама и са изключително функционални и практични.

Един от най-популярните модели бебешки колички KikkaBoo за 2022 - ра, който българските родители определиха като най-добрия модел по съотношение цена - качество е Kikkaboо Angele Chrome.

Комбинираната бебешка количка 3 в 1 е с лека алуминиева рамка, здраво шаси, система за сгъване и амортисьори и големи гуми за лесно преминаваме през всякакви терени.

Разполага още с дълбок удобен зимен кош за новородено, който лесно се превръща в лятна седалка или столче за кола.

Топ марки бебешки колички за 2022

Източник снимка: bghlapeta.com

Други популярни модели на Kikkaboо са:

  • Kikkaboo Vicenza Luxury 
  • Kikkaboo Irene
  • KikkaBoo Allure 3в1

Представихме ви накратко нашата класация на най-добрите марки бебешки колички за тази година, но това не означава, че няма други марки, които също предлагат колички от високо качество, които си струва да разгледате.

На какво да обърнете внимание, когато избирате количка за вашето дете?

Проверете стабилността и здравината

Без значение на коя от марките ще се спрете, преди покупка първото нещо, което е добре да направите е да се уверите, че количката е стабилна. За целта направете проверка на шасито, обърнете внимание дали седалката е удобна, колко е голям сенникът и дали количката може да се управлява лесно.

Обърнете внимание на ограничението на теглото

Различните модели детски колички са предназначени за деца на различна възраст и имат някакво ограничение на теглото. То обикновено е посочено в описанието на количката и е добре да се съобразите с него, за да сте напълно спокойни, че теглото на детето ви е подходящо и бебчо ще може да се вози в количката напълно безопасно.

Проверете използваемостта

Имате ли възможност, посетете магазина лично и тествайте количката. Разходете се из магазина с нея, за да разберете дали се управлява лесно и дали е достатъчно маневрена. 

Обърнете внимание дали дръжката ви е удобна и дали може да се регулира. Не забравяйте да проверите как се сгъва и разгъва, как се слагат адаптерите, дали колелата се заключват стабилно.

Често задавани въпроси

Как да закупя количка от вашия магазин?

За да закупите продукт от нашия магазин (включително бебешки колички) е необходимо единствено да се спрете на марката, модела и типа количка и да я поставите в количката си за пазаруване. 

Наш служител ще се свърже с вас, за да потвърдите покупката и след като го направите ще ви изпратим закупения артикул.

Какви марки бебешки колички предлагате?

Като един от водещите магазини за продажба на детски стоки, ние работим единствено с доказалите се производители. 

На страниците на БгХлапета ще откриете детски колички от популярни марки като:

  • Adamex
  • Lorelli
  • Moni
  • Kikkaboo
  • Buba
  • Cam
  • Chipolino
  • Chico
  • Tutis
  • Cangaroo
  • Jane и много други

Мога ли да върна закупен продукт?

Ако след доставката установите, че количката не отговаря на очакванията ви, можете да я върнете или замените в посочените на страниците на магазина срокове.

Напиши коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате