Икона за регистриране на профил в сайта Регистрация
или
Забравена парола
или

Babyhome - Държач за залъгалка

Код:

62322 

 SKU:

BH/PC012

Продукт Babyhome - Държач за залъгалка - 3 - BG Hlapeta Продукт Babyhome - Държач за залъгалка - 2 - BG Hlapeta Продукт Babyhome - Държач за залъгалка - 1 - BG Hlapeta
  • Продукт Babyhome - Държач за залъгалка - 0 - BG Hlapeta
  • Продукт Babyhome - Държач за залъгалка - 0 - BG Hlapeta
  • Продукт Babyhome - Държач за залъгалка - 0 - BG Hlapeta

0 отзива:
Напиши отзив

1
/
4
    Наличен
  • Цена: 16,90 лв.
  • Babyhome

  • Доставка:

    6.90 лв.
  • НАД 200лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на избрани продукти

БГ Хлапета не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!
Бърза поръчка 0892 350 115 бързо запитване
БЪРЗА ПОРЪЧКА
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТ
  1. ПОПЪЛНЕТЕ СЪОТВЕТНОТО ПОЛЕ С ДАННИ, НА КОЕТО ЖЕЛАЕТЕ ДА ВИ ВЪРНЕМ ОТГОВОР НА ЗАПИТВАНЕТО
  2. Изпрати запитване



Представяме ви нашия иновативен държач за залъгалка от силикон, без съдържание на BPA - перфектното решение за удобство и хигиена по време на хранене на вашето бебе. Изработен от висококачествен силикон, който е безопасен за употреба и лесен за почистване, този държач е идеалният аксесоар за всеки родител.

Нашите държачи за залъгалка предлагат практичност и комфорт, като държат залъгалката на място и предпазват от падане или загуба. С иновативния си дизайн, те се адаптират към различни размери на залъгалките, осигурявайки сигурност и стабилност по време на употреба.

Нашите държачи за залъгалка са леки, компактни и лесни за поставяне и сваляне, като ги правят идеални за употреба у дома или по време на пътуване. С тях вие можете да се наслаждавате на по-удобно и безгрижно хранене на вашето бебе, като едновременно с това гарантирате неговата безопасност и комфорт.

С държачите за залъгалка от Babyhome вие получавате надеждно и практично решение за вашето дете, което ви освобождава от грижите за паднали или замърсени залъгалки. С тях всяко хранене става по-лесно и по-удобно за вас и вашето бебе.


Филтри
Категория Кутии и клипсове

Напиши отзив

Рейтинг: